kaka Napisano 15 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2012 W dniu 14 grudnia 2012 roku została "odpalona" na "ful"" jedna z najbardziej klimatycznych stacji narciarskich w "nizinnej" Polsce. Otwarte zostały wszystkie trasy zjazdowe 590m, 470m, 250m i 110m wraz z towarzyszącymi wyciągami. Ośrodek powstał w okolicach dawnego ośrodka działającego w latach 60-tych i 70-tych ( ul. Filtrowa) z chyba jedną z niewielu w Polsce w tamtych czasach "oświetloną trasą"!! wraz z wyciągiem typu "wyrwirączka. Link do stacji http://stacjakazimierz.pl/ Pozdrawiam Kazimierz (sorry takie mam imię!) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 15 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2012 Da się rozpędzic na tej 590?? Czy raczej płasko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 15 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2012 Szału nie ma -raczej płasko... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaka Napisano 16 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2012 (edytowane) Da się rozpędzic na tej 590?? Czy raczej płasko?? Da się że hej!! Wszystko zależy od tego do jakiej prędkości chciałbyś się rozpędzić:laughing:. Jeżeli na maxa (czyli "na dzidę") to na 470-ce możesz mieć problemy z "lądowaniem"!!!! Edytowane 16 Grudzień 2012 przez kaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szew137 Napisano 16 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2012 Ja właśnie teraz wróciłem, byłem tam w sobotę i niedziele Jadąc na działkę w piątek zajechałem zobaczyc jak to wygląda i zastaje pełny parking, trasy otwarte, przyjeżdżamy jutro. W sobotę jesteśmy zaskoczeni, dużo mniej aut Stok dobrze przygotowany twardo, zero lodu i kolejek Trasy nowe bardzo fajne ale wydają mi się krótsze niż podają na stronie. Budzimy się dziś a za oknem już prawie zielono i deszcz pada ;/ Czekamy do 12 i podjechaliśmy i tu kolejne zaskoczenie samochodów na parkingu tyle samo co w sobotę. Wszystkie trasy otwarte zero przetarć, nawet po orczykiem, miękko a na armatce temperatura 2,5 C ,zero lodu. Bardzo fajne miejsce na jednio dniowy wyjazd przed wyjazdem do Austrii czy Włoch . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi