1mirinda Napisano 22 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 1 godzinę temu, ewangelizator napisał: myślę czy nie odwiedzić osławionego nizinnego resortu w Bałtowie i przetestować jak mój kręgosłup, zapowiada sie jutro doskonała pogoda tylko te godziny trochę dziwne, oni serio startują dopiero o 10.00? Wcześniej w weekendy startowali o 9,ale zapewne w związku z kończącymi się feriami ograniczaja czas pracy ośrodka. Godziny pracy to jeden z minusów i powodów dla których w weekendy wolę Kazimierz gdzie startują o 8 i jest wieksza szansa na mniejszy tłok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewangelizator Napisano 22 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 myslałem tez o Kazimierzu i tu kolejny zonk bo startuja o 9.00 22.02.2019 Zapraszamy na narty do Kazimierza Dolnego! Warunki idealne, śnieżyliśmy całą noc!!! Jeździmy od godz. 9:00 do 21:00, do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zslawek Napisano 22 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 Ja jutro planuję Sabat Krajno ale tam startują dopiero od 10. Rzeczywiście wygląda na to że po feriach otwierają później. Czyżby tak mała frekwencja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikdob Napisano 22 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 27 minut temu, ewangelizator napisał: myslałem tez o Kazimierzu i tu kolejny zonk bo startuja o 9.00 22.02.2019 Zapraszamy na narty do Kazimierza Dolnego! Warunki idealne, śnieżyliśmy całą noc!!! Jeździmy od godz. 9:00 do 21:00, do zobaczenia! W weekendy działają od 8:00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 22 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 (edytowane) Cześć https://www.szwajcariabaltowska.pl/stacja/godziny-otwarcia/ A Kazimierz tak jak kolega pisze o 8.00 w weekendy i od 9.00 normalnie. Pozdrowienia Edytowane 22 Luty 2019 przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewangelizator Napisano 22 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 @Mitek dzieki, na innym forum pewnie dostalbym linka: http://lmgtfy.com/?q=szwajcaria+Bałtowska+godziny+otwarcia tutaj jednak są życzliwi ludzie ja oczywiście znam te godziny otwarcia, tylko z tego co pamiętam z relacji @marboru to ośrodek startował wczesniej rano, a róznie to bywa z organizacją wiec wole sie dopytać bywalców swoja droga to dziwne - coraz cieplej, słońce wstaje wcześniej, aż sie prosi zeby startować wcześniej a oni później, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikdob Napisano 22 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 32 minuty temu, ewangelizator napisał: swoja droga to dziwne - coraz cieplej, słońce wstaje wcześniej, aż sie prosi zeby startować wcześniej a oni później, Pewnie czekają na dojezdnych. Ale muszę przyznać, że dopiero teraz zerknąłem na stronę i do tematu podawania godzin podchodzą bardzo profesjonalnie - konkretna data + konkretne godziny. Inni mogliby sie od nich uczyć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 22 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 Jutro na otwarciu jestem w Bałtowie. Ktoś będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewangelizator Napisano 22 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 2 godziny temu, marboru napisał: Jutro na otwarciu jestem w Bałtowie. Ktoś będzie? czyli na 10.00? ja będe, niebieska kurtka i kask, w niedziele podjade do Kazimierza pewnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 22 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 3 godziny temu, marboru napisał: Jutro na otwarciu jestem w Bałtowie. Ktoś będzie? Chętnie byłbym. Karnety kupione w przedsprzedaży juz opchnalem, sezon chyba zakończony. Jutro II eliminacja na torze Miedzianej Górze, nie mam dylematu, narty czy wyścigi. Siedzę w domu, będę oglądał skoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
San28 Napisano 22 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 3 godziny temu, marboru napisał: Jutro na otwarciu jestem w Bałtowie. Ktoś będzie? Mariusz, miałem do Ciebie dzwonić, bo się wybierałem. Ale niespodziewanie znajomy zaproponował wyjazd na dwa dni do Bachledowej, więc wybór był oczywisty. Życzę udanej jazdy, po mroźnej nocy warunki będziesz miał gwarantowane. Kto wie, czy nie po raz ostatni w tym sezonie w naszych okolicach?... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 22 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2019 5 godzin temu, marboru napisał: Jutro na otwarciu jestem w Bałtowie. Ktoś będzie? Ech jaki pech ... Niestety w pracy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1mirinda Napisano 7 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2019 Godziny otwarcia Stacji Narciarskiej – Stacja Narciarska “Szwajcaria Bałtowska” czynna w dniach 7-8 grudnia 2019. sobota 7 grudnia – 13:00 – 20:00 niedziela 8 grudnia – 9:00 – 19:00 Godziny pracy stacji w kolejnych dniach podamy wkrótce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi