JC Napisano 14 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 Wczoraj na naszym profilu na Facebooku licznik pokazał 10 000! Dziękuję w imieniu redakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 14 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 congratulations :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 14 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 Jacek w nawiasie możesz dodać jednego ode mnie. Od facebooka trzymam się z dala. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 Wczoraj na naszym profilu na Facebooku licznik pokazał 10 000! Dziękuję w imieniu redakcji [ATTACH=CONFIG]7950[/ATTACH] A to już wiem dlaczego telefonów ode mnie wczoraj nie odbierałeś, rozumiem że świętowanie nie było tylko o tym torcie, no...albo tort było mocno napaczowany:tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 14 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 Od facebooka trzymam się z dala. Ja też ale lajknąłem już dawno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 A to już wiem dlaczego telefonów ode mnie wczoraj nie odbierałeś, rozumiem że świętowanie nie było tylko o tym torcie, no...albo tort było mocno napaczowany:tongue: Tak, tak... świętowałem w Krakowie w Windsprcie i w Adveturesports Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 14 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 Gratulację! Właśnie niedawno się zastanawiałem,kiedy padnie ta liczba (widzę na bieżąco :wink: ) no i padła. Miłej zabawi i świętowania! :cheerful: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 Tak, tak... świętowałem w Krakowie w Windsprcie i w Adveturesports Było dać znać leciałem przez Kraków ok 23, a potem wracałem ok 01, w drodze powrotnej to bym Cię na pakę zabrał razem z samochodem:biggrin: A tu coś czeka u mnie odstawione dla Ciebie:rolleyes:: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 14 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 Ja od dawna .... na tort się nie załapałem to może jakaś naklejka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi