wojteg Napisano 13 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2012 witam, chce kupić gogle tak do max 300 zł. chce żeby to były takie lustrzanki. znalazłem takie ciekawe gogle, w przystępnej cenie, czy ktoś wie, czy warto takie coś kupić? http://allegro.pl/wolf-anti-fog-2013-gogle-snowboard-2-szyby-narty-i2840681724.html : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 14 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 ja używam lustrzanek, ale powiem Ci tak: tych co podałeś bym nie kupił lecz wszedł na stronę www.fmx.pl - znajdz tam gogle scotta - dokup u nich szybkę lustro i masz super gogle, ja mam 2 pary- jednej pary używam już przeszło prawie 10 lat:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojteg Napisano 14 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 dzięki wielkie za pomoc :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi