swatiKinGG Napisano 12 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2012 Witam Mam zamiar sprawić sobię pierwsze prywatne nartki tak to zawsze na pożyczonych od znajomych albo z wypożyczalni Na internecie znalazłem Fischer RX Fire, Atomic Nomad Sativa lub Blizzard V-Matic co o nich powiecie? ktoś ma lub miał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 12 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2012 (edytowane) może napisz jakie umiejętności itp itd tak jak to inni robią? tak czy inaczej to 3 rózne narty: Fischer RX Fire- dla początkujących lub na początku drogi -właśnie kupiłem córce Atomic Nomad Sativa-dla średniozaawansowanych-zaawansowanych, allroundy Blizzard V-Matic-które? jeśli firebird 07/08 to allroundy dla początkujących/średnio Edytowane 12 Grudzień 2012 przez mifilim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swatiKinGG Napisano 12 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2012 umiejętności 6-7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 12 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2012 umiejętności 6-7 no to masz odpowiedź :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swatiKinGG Napisano 12 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2012 ok ale lepsze blizardy czy atomicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 12 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2012 ok ale lepsze blizardy czy atomicy ? tego nie wiem. nie jeździłem na żadnej. preferuję slalomki. poczytaj, pogooglaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 12 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2012 może napisz jakie umiejętności itp itd tak jak to inni robią? Fischer RX Fire- dla początkujących lub na początku drogi -właśnie kupiłem córce Nie wiem jakie FIRE macie na mysli,ale 6,8 a w szczególności hot-y to juz były konkretne funcarvery i na pewno nie dla początkujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 13 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2012 (edytowane) Nie wiem jakie FIRE macie na mysli,ale 6,8 a w szczególności hot-y to juz były konkretne funcarvery i na pewno nie dla początkujących.ja mam na myśli te, nie wiem który jest to sezon:od trojana http://www.trojansport.pl/narty-fischer-rx-fire-blue-sl100.html teraz można je kupić np. w makro jako viron fire.te o których mówisz chyba były wcześniej. Edytowane 13 Grudzień 2012 przez mifilim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi