Boogie Napisano 30 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2012 w Warszawie polecane serwisy narciarskie to Serwis Pana Janka Pieli - tutaj narty a buty w Ski teamie możesz zrobić ewentualnie najlepiej napisać do chłopaków z NtN.pl gdzie polecają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 30 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2012 w Warszawie polecane serwisy narciarskie to Serwis Pana Janka Pieli - tutaj narty a buty w Ski teamie możesz zrobić ewentualnie najlepiej napisać do chłopaków z NtN.pl gdzie polecają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 31 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2012 Jeśli już chcesz zrobić odbarczanie w Wawie to faktycznie w SKI TEAM ale tylko na 17-stycznia tam mają najbardziej doświadczony personel w tym temacie i odpowiednie przyrządy do takich zabiegów. Co do Janka Pieli w temacie przygotowania nart w Warszawie i okolicy nie ma sobie równych (czołówka Polski) więc jeśli tylko robi odbarczanie, frezowanie butów to możesz być spokojny o efekt. Przy okazji może swoje buty sprawdzić na górce Szczęśliwickiej i w razie czego od razu podjechać nanieść poprawki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbiter Napisano 10 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2013 No u Pana Janka Pieli butów nie robią , ogólnie średnio polecał odbarczanie : , bo luz się robi w innym miejscu ( nie wiem , nie znam się ) Polecił mi takie wklejki do butów co mają odciążyć te słabe miejsce ale jak ja sam sobie coś nakleję w bucie to :stupid: Pojadę do SKI TEAM pogadam , a wyjazd zbliża się nieuchronnie :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wid Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 S-Power Mam pytanie dotyczące S-Powerki, czy ktoś z Was śmigał na tych deskach, jakie wrażenia? Planuję wypożyczyć sobie taką nartkę na tydzień. Narta o długości 167cm przy moim wzroście 175cm powinna być chyba odpowiednia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 Mam pytanie dotyczące S-Powerki, czy ktoś z Was śmigał na tych deskach, jakie wrażenia? Planuję wypożyczyć sobie taką nartkę na tydzień. Narta o długości 167cm przy moim wzroście 175cm powinna być chyba odpowiednia? Tak, długość odpowiednia, bo to narta "slalomko-pochodna" Niestety na tej akurat nie jeździłem więc nic więcej Ci nie powiem, no ale w końcu po to pożyczasz żeby się samemu przekonać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 16 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2013 Ja jeździłem na S-Power Full..., chyba komóry to były i te przejazdy zapamiętałem najlepiej z testów Blizzard. Twarda, sztywna, sportowa narta do rżnięcia stoku, wymagająca, ale wspaniale się na niej jeździło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 16 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2013 @wid w poniedziałek maja być bezpłatne testy Blizzarda w Ustroniu - więc najlepiej dowiedz się dokładnie na którym stoku (tego nie wiem) i jedź testować - to najlepsze wyjście przed zakupem. sam tak zrobilem,wypożyczyłem tzw. Vip narty na stoku,potem załapałem się w Suchym na testy i jeździłem do woli.... decyzja po takim testowaniu jest b.prosta a tak przy okazji dzięki wszystkim za fachowe uwagi - wybrałem R-power i jestem megazadowolony p.s przypadła mi tez do gustu Magnum 8.5 ,ale to zupełni inna narta - r-power jest wszechstronna,na każde warunki,na każdy styl jazdy-polecam przynajmniej przetestować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 16 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2013 Ja kupiłem World Cup Racing GS,182cm/20m ,pojeździłem wiosną na testach i mnie urzekła,zadziwiająca skrętność jak na nartę prawie gigantową,można jechać z łatwością śmigiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzas Napisano 18 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2016 Blizzard G- Power S dlugosc 166. Dopasowali mi takie w Inter Sport w Austrii i byłem zachwycony. Bardzo przyjemne i uniwersalne narty. Przed zakupem lepiej wypożyczyć i przetestować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi