mifilim Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 no i już w ten łikend śmigamy 08.12 startują Rohace-Spalena Dolina jak podaje holidayinfo.sk. warunki đniegowe 04.12 25cm czyli najwiecej w SK. Aktualne informacje (4.12.2012 14:15) Prevádzka: So, Ne Počasie: -3.2 °C, pochmurno, opady śniegu Posledné sneženie: 03.12.2012, 20 cm Cez víkend pozývame priaznivcov lyžovania na prvú lyžovačku v zimnej sezóne 2012/2013. Špeciálna zimná akcia: Ubytovanie+polpenzia+skipas. Srdečne pozývame na otvorenie zimnej sezóny 2012/2013. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 4 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 ktoś jedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 Chciałbym jechać. W zeszłym sezonie byłem na otwarcie na Rohacach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 A ja będę się "ślizgał" na Torze Kielce. Zamiast rozpoczynać sezon narciarski, zakończę wyścigowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 5 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 no ale Miedzianki jeszcze nie naśnieżyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 5 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 Chciałbym jechać. W zeszłym sezonie byłem na otwarcie na Rohacach. taaa, a ja 01.12 śmigałem na rusińskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi