PavloS_ Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 www.bronimypilska.pl Popierajcie :applause: 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matis991 Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 A ile musi być osób popierających? Czy im więcej tym lepiej? Oczywiście poparłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 Zaważywszy na fakt też poprałem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 (edytowane) Zapisałem się, ale łokropnie trudnym językiem to napisane, ja to bym napisał tak: że jest nagroda w zł.... za to jak ktoś mu w kufe tak strzeli że zalegnie na ziem:cool:: Edytowane 2 Grudzień 2012 przez SB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 We wstępie przydałoby się też sformułowanie "i narciarze", bo wygląda jakby to nas w ogóle nie dotyczyło. Ale oczywiście plus dla pomysłodawców! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 Ludzie do dzieła! Tu trzeba paru tysięcy głosów,co by wszarzowi mina zrzedła... : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 Zamieściłem jeszcze na dwóch forach. Wstawiajcie gdzie się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 Ja też na następnym co prawda rowerowym ale zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 ja kliknąłem jako 138:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 Ja też łapkę podałem i powieliłem na zaprzyjaźnionym forum, też narciarskim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 Podpisałem się jako 179 Ma ktoś namiary na komitet założycielski? Koliber ma rację, w deklaracji powinni być uwzględnieni narciarze... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuenosAires Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 Ja wam zaufałem. Nieźle napisane, ale nie wiem czy skuteczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 Podpisałem się jako 179 Ma ktoś namiary na komitet założycielski? Koliber ma rację, w deklaracji powinni być uwzględnieni narciarze... Tadek ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 Ja zagłosowałem jako 200 osoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 ja mam To napisz im, że narciarze ze wszystkich forów się podpisują, i że powinni nas dopisać w deklaracji Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 211 wpisany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 dopiero jest 235 po moim kliknięciu : mało,oj mało nie pozwólmy żeby kudłaty się cieszył swobodą swojego głupiego działania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 Bronimy Pilska! No to klikam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 Ja nawet za żone kliknąłem:biggrin: Ale wychodzi, że tylko my klikamy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta69 Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 Dopisałem się jako 374 ale widzę, że za mną szybko rośnie:happy: Niech pseudoekolodzy wiedzą, iż ludzie mają już ich dość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naczos Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 wciąż za mało, ja podpisywalem okolo 150-ty, ale teraz zaczynam przekazywac info rodzinie i znajomym zeby oni tez sie pod tym podpisali. Myśle ze kilkanascie a najlepiej kilkadziesiat tysiecy podpisow i moze sie o tym zrobic glosniej a to Nam wszystkim chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz13 Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 Do tvn-u z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kijarasz Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 No to poleciał +1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 Dwoma rękami się podpisuję. Pozdrawiam wszystkich, którzy czekają jeszcze tylko pięć dni i jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s84 Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 Popieram! Mam już dość tych pseudo-ekologicznych organizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi