andy-w Napisano 18 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2017 13 minutes ago, los_dell_rio said: A jak myślicie, do Szczawin będzie mona zjechać? czy raczej bezpiecznie tylko do Miziowej? Bez najmniejszego problemu zjedziesz do Szczawin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2017 (edytowane) Do Szczawin? toż tam jest pitstop na browara PS. ja się zastanawiam jak zjechać do parkingu? Edytowane 18 Marzec 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 18 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2017 17 minut temu, los_dell_rio napisał: A jak myślicie, do Szczawin będzie mona zjechać? czy raczej bezpiecznie tylko do Miziowej? Jeśli by nie można by było to wyciągi na całym Pilsku by nie działały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2017 10 minut temu, andy-w napisał: I jeszcze Johnny N. dołącza do ekipy. Będzie się działo. Dajcie jutro znać co i jak. Johny ma namiary na mnie. @christof też będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 18 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2017 4 minuty temu, Jasiek napisał: @christof też będziesz? Własnie się pakuje będę przed startem wyciągów pod kasą. Jakby co wysyłam ci nr na priv tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 18 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2017 Widze ze niezla ekipa sie szykuje. Jeszcze tylko Aklim i bedzie piknie Ja mam dyzur i w tym tygodniu bez nart. Ale w czwartek wracam do raju, TUX 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 19 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2017 No tak, dzisiaj się działo na Pilsku. Ekipa dopisała, pogoda dopisała, koledzy z forum też dopisali . Wszystko złożyło się na wspaniały dzień na nartach chodzonych i odrobinę zjazdowych. Świeży śnieg o grubości 3 cm zaczynał się od Szczawin. Na Kopcu było już go nawet 30 cm. Powyżej, w okolicach szczytu świeży opad był już tylko w zaspach. Wiatr nie pozwolił na równomierną pokrywę. Wstyd powiedzieć, ale na szczycie Pilska byłem pierwszy raz. Widoki stamtąd są piękne. Po kilkunastominutowym pobycie na szczycie przy lodowatym wietrze i i zdjęciu fok zjeżdżamy początkowo po twardym śniegu, a później od Kopca do knajpki na Miziowej po puchu i częściowo po trasie przy talerzyku gdzie jest piękny, świeży naturalny śnieg. Tutaj spotykamy się z kilkoma forumowiczami. Czas mija w miłej atmosferze. Po niecałej godzince zjazd do Szczawin i kolejką na Strugi. Było super. Dzięki koledzy za towarzystwo i spotkanie. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_111 Napisano 19 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2017 (edytowane) Dziś pięknie na Pilsku :), trasa po ratrakowaniu, słoneczko itd... Poniżej Ja, dzisiejsze zdjęcie i moja dziewczyna Renia na zdjęciu z wczoraj Edytowane 19 Marzec 2017 przez pablo_111 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 19 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2017 1 godzinę temu, andy-w napisał: Wstyd powiedzieć, ale na szczycie Pilska byłem pierwszy raz. Widoki stamtąd są piękne. Widziałem was ze Skrzycznego . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 19 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2017 @andy-w w zasadzie w krótkich żołnierskich słowach trafnie podsumował dzisiejszy dzień... bajka, miło było poznać . @Jasiek, @christof wielkie dzięki za towarzystwo i wspólną jazdę, mam nadzieję, że uda się jeszcze w tym sezonie wspólnie ponartować 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_111 Napisano 25 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2017 uwaga uwaga, jutro chyba ostatni dzień otwartego stoku na Pilsku, dzisiaj rano lekko zmrożone ale już około 9:30 twardy śnieg lekko puszcza, trasa do Szczawin lekko sfatygowana i z dużymi przecierkami ale mimo to można było fajnie pojeździć, świetnie przygotowana trasa 8 z Kopca do schroniska... Ogólnie mega pojeździłem a jutro ciąg dalszy, świetny trening na koniec marca, złapałem trochę formy na koniec sezonu i docieram SL-ki, odkrywam narciarstwo z każdym wyjazdem na Pilsko, tam warunki praktycznie z dnia na dzień inne 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 25 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2017 Skąd wiesz ze ostatni?Wysłane z mojej Noki 6310i...przy uzyciu palca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2017 Ostatni będzie jak my go zakończymy. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 26 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2017 Ja też nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa. Wydaje mi się, że będą chcieli być o tydzień lepsi od Szczyrku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_111 Napisano 26 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2017 no dobra nie wiem czy ostatni, dziś byłem, góra spoko, zjazd do Szczawin już z min ilością śniegu, trochę późno wyszło słońca i nawierzchnia bardzo twarda :), ja kończę ten sezon, ubranie już schnie po praniu, jeszcze tylko równanie ślizgu, konserwacja nart i wyciągam rower i grill 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 29 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 :((((((( za pilsko.org : "W miniony weekend zakończyliśmy sezon narciarski 2016 / 2017r. Dziękujemy wszystkim miłośnikom nart za przybycie i zapraszamy w przyszłym sezonie narciarskim" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 No to dupa! przyjdzie nam spotkać się na Chopku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 29 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 Karta przyszła więc jest szansa:)Wysłane z mojej Noki 6310i...przy uzyciu palca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 29 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 Szkoda... Myślałem, że jeszcze pociągną do połowy kwietnia. Chyba jednak zainwestuje w ten gopass... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 29 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 7 minut temu, johnny_narciarz napisał: Szkoda... Myślałem, że jeszcze pociągną do połowy kwietnia. Spokojnie Maćku coś znajdziemy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 29 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 1 minutę temu, marcinn napisał: Spokojnie Maćku coś znajdziemy Jest jeszcze niezawodna Beskid Spor Arena... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 29 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 dzis po pracy ide kupic karnet na 1.4 :))))))))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 29 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 6 godzin temu, johnny_narciarz napisał: Jest jeszcze niezawodna Beskid Spor Arena... 6 godzin temu, christof napisał: dzis po pracy ide kupic karnet na 1.4 :))))))))) Będziecie jeździć w bikini? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 30 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2017 9 godzin temu, keisyzrk napisał: Będziecie jeździć w bikini? A nawet jest szansa, że topless Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 1 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2017 Coś szybko się zwoneli, zazwyczaj chodziło 3 tygodnie dłużej. Chyba powinni zainwestować w armatki. Wysłane z mojego F3112 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi