Hembro Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2016 Korbielów ma naśnieżone dwie czerwone trasy na dole. Dzisiaj z armatek leciała woda, bo temperatura podskoczyła na -2. Ogólnie warunki nie są tragiczne biorąc pod uwagę zimę w tym roku, ale jak chcecie pojeździć po Pilsku, trzeba czekać na śnieg. Na razie wczoraj spadło koło 1cm, a pod koniec tygodnia temperatura podobno ma być na plusie Pierwszy raz w Korbielowie nie wypalił za bardzo, ale biorąc pod uwagę, że zaczęli naśnieżać tydzień temu, to i tak jestem zadowolony, że w ogóle dało się pojeździć. Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 6 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2016 (edytowane) ? Mała pomyłka tematu Edytowane 6 Styczeń 2016 przez Góral spod Skrzycznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 Na Pilsku wciąż śnieżą czy już sobie odpuścili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 Śnieżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grabek1974 Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 Witam, czy może mi ktoś podpowiedzieć jak w Korbielowie z noclegami czy lepiej rezerwować czy można jechać w ciemno (chodzi o ferie około 23 stycznia na 3 lub 4 noclegi)? ponadto czy stoki są zarówno dla początkujących jak i średnio zaawansowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 Na razie to myślę, że mógłbyś jechać w ciemno. Czynne są zaledwie dwie czerwone 700m trasy - przy Babie i przy kanapie z Soliska. Oprócz tego kilka szkółek narciarskich przy krótkich około 100m wyciągach. W związku z tym ludzi nie ma za dużo. Obserwuj strony Pilska i Korbielów.net bo jeśli spadnie śnieg i uruchomią górę przy Hali Miziowej wtedy będzie trudniej. Ale w sumie nie wydaje mi się, żebyś miał problem z noclegiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grabek1974 Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grabek1974 Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 (edytowane) mam jeszcze jedno pytanie - na jakich ulicach szukać noclegów żeby na nogach było blisko do wyciągu(przede wszystkim trasy czerwone)? Ponadto co można tam robić jak śniegu nie będzie (prognozy od 23 stycznia nie za ciekawe) Edytowane 10 Styczeń 2016 przez grabek1974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOSTOSTAL Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Aj nimo śniegu to są knajpy i można chlać.. ;-) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unky Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 mam jeszcze jedno pytanie - na jakich ulicach szukać noclegów żeby na nogach było blisko do wyciągu(przede wszystkim trasy czerwone)? Ponadto co można tam robić jak śniegu nie będzie (prognozy od 23 stycznia nie za ciekawe) Szukaj na ulicy Szczyrbok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 13 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2016 w sobotę i niedziele freestyle'owa impreza na Babie, wraz zawodami i testami nart K2 z sezonu 2016 Wysłane za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 Dłuższy czas obserwowałem kamerki i stwierdzam, że 20PLN za jazdę nocną i brak wspólnego karnetu było z punktu widzenia biznesu ruchem niezwykle przemyślanym. Lepiej wozić 40 po 20 niż 10 po 40. Poza tym tych 40 wejdzie do knajpy tej, a nie innej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 Świetna oferta, ja jestem tam trzy razy w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 Dłuższy czas obserwowałem kamerki i stwierdzam, że 20PLN za jazdę nocną i brak wspólnego karnetu było z punktu widzenia biznesu ruchem niezwykle przemyślanym. Lepiej wozić 40 po 20 niż 10 po 40. Poza tym tych 40 wejdzie do knajpy tej, a nie innej. Widze Forumowicz wie o co chodzi w handlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 Niby tak, ale z punktu widzenia konsumenta brak mozliwosci jazdy na drugiej trasie troche razi. Wysłane za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_br Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 Niech mnie ktoś oświeci : część karnetów np. 4 godzinne są wspólne z Babą a inne np. wieczorny nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 W tym roku nie ma w ogóle wspólnych karnetów z Babą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_br Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 Ahaaaa A na stronach: korbielów.net ; pilsko.org wisi jak byk że są wspólne? Czy ten ośrodek ma swoją stronę www? Ja pierdziu... nic dziwnego że to się nie może udać.... szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemekc1 Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 Wchodząc na stronę http://**************/pilsko_cennik/index.php Mamy: * 4 Godz. (od pierwszego odbicia) 45zł * Przedpołudniowy (od godz. 8:00 do 12:00) 40zł * Popołudniowy (od godz. 12:00 do 16:00) 35zł * Dzienny (od godz. 8:00 do 16:00) 70zł Wieczorny (od godz. 16:00 do 20:00) 20zł * Skipassy są wspólne z Babą To jak to w końcu jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 Zgadza się, ale podobno przy zakupue karnetu na 2 lub więcej dni na Babie nie można jeździć. Wysłane za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_br Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 W tym roku nie ma w ogóle wspólnych karnetów z Babą. Czyli stwierdzenie Górala nie jest zgodne z prawdą? Są wspólne ale tylko czasowe lub 1 dniowe a wieczorne i wielodniowe nie są? Jeżeli tak jest to to jest tylko w Polsce możliwe :applause::stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Niby tak, ale z punktu widzenia konsumenta brak mozliwosci jazdy na drugiej trasie troche razi. Dlatego napisałem "z punktu widzenia biznesowego". To, że właściciele nie potrafią się dogadać jest przykre. Jedyny plus, że płacisz mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Na Miziowej jest ok 50cm śniegu i brakuje ok 20cm, żeby myśleć o odpaleniu góry. Prognozy pokazują jeszcze opady w najbliższych dniach, więc powinno być ok. Wysłane za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 A ratrakowali juz cos u góry? Tapatalkiem z Lumii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 tego nie wiem, ale mam nadzieję, że po zeszłorocznej wpadce jak im śnieg z tras wywiało to w tym roku do tego nie dopuszczą Ale to Korbielów, tu wszystko może się zdarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi