fredek321 Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 (edytowane) Nad stacjami są daszki zamontowane-przynajmniej nie zamoknie wnętrze Zdjęcie z 4.01 [ATTACH=CONFIG]18060[/ATTACH] Czyli mamy postęp. :wink: Dźwig pracuje przy dolnej stacji :smile: Edytowane 8 Styczeń 2015 przez fredek321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mieszk_Korbielowa Napisano 14 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2015 Coś wiadomo co z planowana na ten czas operacją akladania liny + krzesełek na IIjke solisko-buczynka ? Chyba coś za cicho jest w temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mieszk_Korbielowa Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 "Nie będzie niczego" - sprawdza się wizja Krzysztofa Kononowicza, z tego co mówia sciany nie zapowiada sie na dokocznenie tej zimy krzesła nr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 "Nie będzie niczego" - sprawdza się wizja Krzysztofa Kononowicza, z tego co mówia sciany nie zapowiada sie na dokocznenie tej zimy krzesła nr 2 Line juz chyba wciągają, to zdjęcie naszego kolegi z forum - Gregora: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 Nowe kamerki http://pilsko.org/?q=node/24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mieszk_Korbielowa Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 Line juz chyba wciągają, to zdjęcie naszego kolegi z forum - Gregora: a to zwaracam honor, w odpowiednim momencie zaczałem temat:) bo juz krew zalewała... wiele osob czekalo na ten wyciag, bo razem z kolej nr1 + nr2. daja długość, która daje opcje coś pojeździć wiecej... 3mam kciuki za dokonczenie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 a to zwaracam honor, w odpowiednim momencie zaczałem temat:) bo juz krew zalewała... wiele osob czekalo na ten wyciag, bo razem z kolej nr1 + nr2. daja długość, która daje opcje coś pojeździć wiecej... 3mam kciuki za dokonczenie ! Firma Tatralift poinformowała, że ukończenie budowy kanapy na Buczynkę planują w lutym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 Czyli na koniec sezonu :angry: rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 Mając na uwadze że Johnny jeździł do maja ostatnio to gdzie tam koniec sezonu Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 Mając na uwadze że Johnny jeździł do maja ostatnio to gdzie tam koniec sezonu Patrząc na to ile jest śniegu obstawiam jazdę w Boże Ciało :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 Ee tam więcej wiary w Johnnego Tapatalkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 22 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2015 Według informacji ze strony Korbielowa, lina na nowym krześle jest już powieszona! :laughing: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2015 Lina jest w stanie jak na zdjęciach johnny_narciarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 Właściwy sznurek (czyli gruby) widoczny na kamerce. Może w kwietniu przewiozą beczki? :angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 28 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2015 W ostatnich dniach, tak jakby większy postęp był na budowie nowej kolei(od piątku i wizyty JC). Dolna stacja wreszcie zaczyna nabierać kształtów, z tego co udało mi się wypatrzyć z Baby wisi też druga lina. Być może ma to związek z poprawą warunków i opadami śniegu - pojawiła się realna szansa na otwarcie tej trasy, bo przecież korbielowska artyleria tej trasy do kwietnia by nie naśnieżyła:D Wysłane za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 29 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2015 Pare zdjęć z prac na nowej kanapie: Wreszcie widać, że coś tam się dzieje. Lina główna jeszcze nie jest zawieszona. Wysłane za pomocą Tapatalk 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 29 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2015 Czyli w przyszłym sezonie będzie gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pipasss Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2015 Od kilku dni widać na kamerce jak armatki śnieżą trasę z Buczynki na Solisko. Myślę, że to dobry znak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 3 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2015 Śnieżą, aby ułatwić powrót z góry. Tylko tyle. Na nową kanapę, w tym sezonie, nie ma co liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogień1473932154 Napisano 3 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2015 Zastanawiam się nad jednym, kolejkę zaczęto budować o wiele wcześniej niż tą na Kamiennej. Bardzo szybko postawiono stacje, słupy i nagle wszystko stanęło i stoi do teraz. Jestem ciekaw dlaczego taki stan rzeczy się utrzymuje. CTE nie ma kasy czy co?? Myślę, że przy budowie kanapy na Halę Miziową nie będą mieć problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christofer30 Napisano 3 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2015 Myślę, że przy budowie kanapy na Halę Miziową nie będą mieć problemów.Dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pipasss Napisano 3 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2015 Śnieżą, aby ułatwić powrót z góry. Tylko tyle. Na nową kanapę, w tym sezonie, nie ma co liczyć. Masz taką wiedzę czy tak Ci się wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 3 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2015 CTE nie ma kasy czy co?? Myślę, że przy budowie kanapy na Halę Miziową nie będą mieć problemów. Trafiłeś. Co do Miziowej to lepiej,żeby chwilkę poczekali. Inaczej przez sezon szczyt będzie wyłączony. Masz taką wiedzę czy tak Ci się wydaje? Tak mówią w Jontku + wystarczy samemu obejrzeć stan stacji, zwłaszcza górnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2015 CTE nie ma kasy czy co?? Myślę, że przy budowie kanapy na Halę Miziową nie będą mieć problemów. Nie śledzisz z uwagą biegu zdarzeń... CTE wycofuje się z Pilska, cały ten bałagan ma odkupić TMR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 4 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2015 Nie śledzisz z uwagą biegu zdarzeń... CTE wycofuje się z Pilska, cały ten bałagan ma odkupić TMR Nic pewnego. Na razie podpisali list intencyjny, to niewiele znaczy. Choć dla ośrodka zmiana właściciela pewnie byłaby korzystna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi