Morgan_mati Napisano 30 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2017 Jontek od jakiegoś czasu nie odpowiada na maile ani telefony. Cisza całkowita... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 30 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2017 8 minut temu, Morgan_mati napisał: Jontek od jakiegoś czasu nie odpowiada na maile ani telefony. Cisza całkowita... Nie ma kogo pytać. W Schronisku PTTK na Hali Miziowej powiedzieli że też nie mają z nimi kontaktu. O co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablodc Napisano 30 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2017 Korbielow.net też milczy. Najlepiej byłoby się spytać tych najstarszych gości z obsługi wyciągów. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobola1 Napisano 1 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2017 Witam, Widać że powoli się szykują do otwarcia sezonu [emoji5]Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablodc Napisano 1 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2017 Ciszy widok ratraka tak wysoko. Liczę na przyszły weekend. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablodc Napisano 5 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2017 https://korbielow.net/komunikat_narciarski/Planują rozpoczęcie sezonu w weekend 09.12.Do zobaczenia na stoku[emoji6]Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobola1 Napisano 5 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2017 I bardzo dobrze bo planuje przyjechać w kolejny weekend [emoji5]Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 5 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2017 A Buczynka ruszy w końcu? Wysłane z mojego F3112 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 5 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2017 30 minut temu, Hextor napisał: A Buczynka ruszy w końcu? Wysłane z mojego F3112 przy użyciu Tapatalka Wczoraj zadzwoniłem do OW Jontek, i powiedzieli że na 100% nie ruszy w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablodc Napisano 5 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2017 Wczoraj zadzwoniłem do OW Jontek, i powiedzieli że na 100% nie ruszy w tym roku. Ale mnie ci ludzie wyprowadzają z równowagi. Mogli zostawić ten orczyk w spokoju. "janusze biznesu" to zdecydowanie za małe określenie [emoji34] Ileż można!!!? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 5 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2017 1 minutę temu, pablodc napisał: Ale mnie ci ludzie wyprowadzają z równowagi. Mogli zostawić ten orczyk w spokoju. "janusze biznesu" to zdecydowanie za małe określenie Ileż można!!!? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka trzeba to było kupić po cenie złomu, jak było wystawione na sprzedaż ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablodc Napisano 5 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2017 trzeba to było kupić po cenie złomu, jak było wystawione na sprzedaż ;-) Taaaa, koło domu byś sobie ustawił... Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 5 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2017 9 minut temu, pablodc napisał: Taaaa, koło domu byś sobie ustawił... Żebyś wiedział! a tak serio... to na sprzedaż była cała stacja, a nie tylko ruchomości (wyciągi) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 7 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2017 Pilsko rusza w sobotę Komunikat z Facebooka: W najbliższy weekend 9-10 grudnia w godzinach 8:00-15:00 uruchomiona zostanie:🎿kolej Polana Strugi-Hala Szczawiny.🎿wyciągi orczykowe; H.Szczawiny - H.Miziowa nr V i VI, H.Miziowa - Pilsko nr VII.Jeździmy trasą nr 5 z Pilska do H.Szczawiny. Powrót KOLEJĄ z H.Szczawiny do Polany Strugi GRATIS!!!🏂 Pozostałe trasy są zamknięte, nieratrakowane - mała pokrywa śniegu! Zapraszany także do restauracji Kamienna przy parkingu🌭☕ Od poniedziałku do piątku Ośrodek Narciarski będzie nieczynny, natomiast od kolejnego weekendu-16 grudnia, planowane jest uruchomienie go na stałe, także koleji Kamienna-Solisko z wielką nadzieją na sprzyjające opady śniegu i minusową temperaturę.❄️❄️❄️ Widzimy się na stoku! 🏔️🏂🎿 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 8 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2017 Ktoś, coś w weekend? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablodc Napisano 8 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2017 Ja zamierzam[emoji4]Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 8 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2017 Ktoś, coś w weekend? [emoji4] Całym busem Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
melo7anthony Napisano 8 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2017 Wpadam w niedziele 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 8 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2017 4 godziny temu, pablodc napisał: Ja zamierzam 2 godziny temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Całym busem 3 minuty temu, melo7anthony napisał: Wpadam w niedziele W niedzielę zanosi się na okienko pogodowe, więc... - zazdroszczę tym, którzy mieszkają w takiej odległości, że nawet jak spluną pod wiatr, to i tak doleci do Pilska . Ja mam trochę dalej, ale i tak bliżej niż niektórzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 8 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2017 W niedzielę zanosi się na okienko pogodowe, więc... [emoji4] - zazdroszczę tym, którzy mieszkają w takiej odległości, że nawet jak spluną pod wiatr, to i tak doleci do Pilska [emoji6]. Ja mam trochę dalej, ale i tak bliżej niż niektórzy [emoji19] Pozdrowienia z Rumuni k.... j.... mac... a juz miałem bilet powrotny na dziś kupiony... moze w nastepny weekend się udaWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 8 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2017 8 hours ago, keisyzrk said: Ktoś, coś w weekend? Przypuszczam, że obsadzę 4-5 siedzeń w moim bolidzie. Na razie chyba opcja skiturowa przeważa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 8 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2017 Przypuszczam, że obsadzę 4-5 siedzeń w moim bolidzie. Na razie chyba opcja skiturowa przeważa. Jeśli myślisz o jutrzejszym dniu to znajdziesz nas koło 10,00 u Fera. Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christofer30 Napisano 8 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2017 Podobno w tym roku nie będzie czynny talerzyk na kopiec. Czyli coraz mniej wyciągów do jazdy na Pilsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shuger Napisano 8 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2017 8 minut temu, christofer30 napisał: Podobno w tym roku nie będzie czynny talerzyk na kopiec. Czyli coraz mniej wyciągów do jazdy na Pilsku Uuu to słabo... Ale za to jest szansa że ludzi przyciągnie Szczyrk i na Pilsku będzie znacznie luźniej. Pilsko zapewne czeka ten sam los co Szczyrk i myślę że to kwestia czasu kiedy ktoś zainwestuje w ten ośrodek i kto wie czy to nawet nie będzie TMR... wcale by mnie to nie zdziwiło. Zastanawiam się czy ten ostatni bastion ze starymi wyciągami jakim pozostaje Pilsko nie będzie najbardziej atrakcyjnym narciarsko w najbliższych latach. Ciężko przewidzieć jakim ośrodkiem stanie się Szczyrk po inwestycjach... Czy nie podzieli losu Białki? Kolejki do kolejek, korki do wjazdu, i tłok na trasach? Zobaczymy.. Sympatycy Pilska raczej na tym zyskają 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 8 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2017 3 hours ago, andy-w said: Przypuszczam, że obsadzę 4-5 siedzeń w moim bolidzie. Na razie chyba opcja skiturowa przeważa. 2 hours ago, Góral spod Skrzycznego said: Jeśli myślisz o jutrzejszym dniu to znajdziesz nas koło 10,00 u Fera. Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka Jutro COS zjazdowo, Pilsko w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi