Slash0r Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 Prawie pół tysiaka! Jedziemy jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz13 Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 Tempo jest chyba dobre rano sie wpisałem jako 75 czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 Do tvn-u z tym Brrrr,co za pomysł. :frown:: Jeszcze tego brakuje żeby nasi "bracia starsi w wierze" do tego swoje lepkie paluchy włożyli.:proud: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matis991 Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 No lecimy lecimy ja wczoraj byłem 23 albo 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz13 Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 padlo 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz13 Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 Brrrr,co za pomysł. :frown:: Jeszcze tego brakuje żeby nasi "bracia starsi w wierze" do tego swoje lepkie paluchy włożyli.:proud: Figo tylko o rozgłos chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 531 i cały czas do góry:happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamek182 Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 552 ....jazda dalej panowie. I Panie ofkoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jata_70 Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 566 jestem za :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tsol Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 Ja bylem 56. Dzisiaj dopisalem jeszcze żone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markli Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 a ja za mnie i za żonkę i posłałem dalej do rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 Tak, jak prosil Tadeusz T, skontaktowalem sie z jednym z inicjatorow www.bronimypilska.pl Jesli chodzi o dopisanie narciarzy jako grupy spolecznej popierajacej ten ruch, na ten moment nie jest to mozliwe. Obecna forma, dostepna w linku powyzej, nie jest jeszcze koncowa - wyglada to tak, ze osoby tam wypisane, wystepuja jako stowarzyszenie Stowarzyszenie Rozwoju Turystyki, Sportu i Rekreacji Korbielów-Pilsko http://korbielowpilsko.org/ pod tym linkiem mozna znalesc wiecej informacji na temat tego stowarzyszenia. Grup spolecznych popierajacych inwestycje jest sporo, nie sa ta tylko narciarze, a Pilsko ma funkcjonowac nie tylko zima, a takze latem, nazwa stowarzyszenia pozwala jednak kazdemu kto popiera ta inicjatywe "podpiac sie" pod nia. organizatorzy, w niedziele 9.12.2012 organizuja w Sali Gimnastycznej przy Szkole Podstawowej w Korbielowie spotkanie, ktore rozpocznie 3 dniowa pikiete, sprzeciwiajaca sie blokowaniu inwestycji na Pilsku. jak sie dowiedzialem, poza kliknieciami i internetowymi podpisami, wazna jest przede wszystkim, obecnosc duzej ilosci osob na tym spotkaniu, gdyz mozliwe ze beda rowniez media, a akcja ma miec duzy rozglos, a o to chodzi. Takze jesli ktos ma wolna niedziele, nie ma planow na jej spedzenie, to zapraszam do Korbielowa. Bedzie mozna uslyszec "co i jak" a takze pewnie dowiedziec sie cos na temat inwestycji. Zatem kazdego komu dobro Pilska lezy na sercu, zapraszam do przybycia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 Już jest 793! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 Informacje dla zainteresowanych ze strony bronimypilska.pl: [h=3]09-12-2012[/h] Niedziela 09.12.12 o 12:00 w Korbielowie ( Hala Sportowa) spotkanie sympatyków naszego Ruchu, później celem zaakcentowania naszej obecności - przemarsz po pasach [h=3]10.12.2012[/h] Poniedziałek 10.12.12 godz 10 pikieta na wjeździe do Jontka - blokujemy wjazd p Ślusarczykowi protestując przeciwko jego obecności w Komisji. [h=3]10.12.2012[/h] Poniedziałek 10.12.12 spotkanie z Radiem Katowice w GOK Jeleśnia godz. 17 Będzie 45 minut transmisji na żywo ze spotkania z mieszkańcami i sympatykami naszego Ruchu. [h=3]12.12.2012[/h] Środa 12.12.12 o godz. 15 pikieta pod siedzibą Stowarzyszenia - Pracownia Na Rzecz Wszystkich Istot ul Jasna 17 Bystra 43-360 Bystra - Zapraszamy na pikietę połączoną z piknikiem!!!! Będzie wesoło!!! Wiele atrakcji. Obecność telewizji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 (edytowane) Poparłem jako 815-ty. A tak swoją ścieżką, to zadziwiająca jest całkowita bezczynność wszelkich "służb" w tej kwestii! Garstka eko-terrorystów posługując się szantażem torpeduje wszelkie poważniejsze inwestycje w kraju, a służby powołane do ochrony Państwa oraz jego obywateli udają, że nic się nie dzieje. W tej wiadomości http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/15971-Pro%C5%9Bba-o-pomoc-w-wa%C5%BCnej-sprawie-zwi%C4%85zanej-ze-stokiem-narciarskim.?p=158935&viewfull=1#post158935 zasugerowałem przeprowadzenie "zakupu kontrolowanego", dopuszczalnego wg naszego prawa. Na identyczny pomysł w tym samym czasie wpadli autorzy scenariusza serialu "Klan", natomiast nic takiego nie przyszło do głowy naszym rodzimym "Bondom". Zamiast tego, nasze "służby" skoncentrowały się na "aferzystach" w rodzaju ordynatora, który na przestrzeni kilku lat od 24 pacjentów "nabrał łapówek" na łączną sumę 480 zł, lub "terrorysty", który w 2000 roku przeprowadzał eksperymentu z ładunkami wybuchowymi. A przecież wystarczyłoby tego Ślusarka dokładnie sprawdzić pod względem podatkowym: jakie miał przepływy na rachunkach, czy ma pokrycie w dochodach na wszystkie swoje wydatki. A od nieujawnionych dochodów podatek w wysokości 75%, tak jak to przewiduje ustawa! Edytowane 4 Grudzień 2012 przez Chris_M 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 Jesteśmy w tym przedświątecznym czasie nadzwyczaj zajęci zawodowo.Mam na myśli siebie i SB Ale niech no się nam tylko przypadkiem w któryś z tych "pikietowych dni" zrobi chwila wolnego. Przecież nie odpuszczę jak się na "kudłatym" nie wyżyję. :cheerful: I wcale nie mam namyśli przemocy fizycznej.:happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 oto lista stowarzyszen oraz organizacji, ktore jak do tej pory zadeklarowaly poparcie dla www.bronimypilska.pl Stowarzyszenie Rozwoju Turystyki,Sportu i Rekreacji Korbielów-Pilsko Beskidzkie Stowarzyszenie Produkcji Ekologiznej i Turystyki BEST PROEKO Stowarzyszenie "Natura-Wspólne Dobro". Wydawnictwo Media Gold Polska Stowarzyszenie "TKKF" Motor Adrychów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fundu Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 za długo czekałem na zmiany, aby teraz nie poprzeć!:smile: 1.130 - i oby z jeszcze jedynką z przodu co najmniej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 no i ja tysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krait Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 Swoją drogą znalazła by się jakaś grupa studentów prawa która w ramach treningu dobrała by się do tego pana. Wtedy zadziałało by hasło "Kto mieczem wojuje, od miecza ginie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felix11 Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 1234 i 1235 jesteśmy. A pan na Ś niech się zajmie czymś pożytecznym. Gdybyśmy eksportowali psujów to Polska byłaby potęgą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 Jesteśmy w tym przedświątecznym czasie nadzwyczaj zajęci zawodowo.Mam na myśli siebie i SB Ale niech no się nam tylko przypadkiem w któryś z tych "pikietowych dni" zrobi chwila wolnego. Przecież nie odpuszczę jak się na "kudłatym" nie wyżyję. :cheerful: I wcale nie mam namyśli przemocy fizycznej.:happy: A ja to na pikietę pod siedzibą tych... tych... tfu!... Tfu!... to bym zaprosił brać górniczą, oni potrafią dać taki szoł... palenie opon, petardy, demontaż szklanych elementów otworów okienno/drzwiowych:biggrin:, no generalnie chłopaki mają wprawę i mogą pana S wprowadzić w stan wystraszonego świstaka:stupid:. A tak przy okazji, to ciekawa sprawa, bo na stronie tych wszaży w zakładce kontakt jest oprócz adresu podany nr konta, to dość ciekawa sprawa, bo zasadniczo np. firmy co się zajmują typowo komercyjną działalnością nie podają takich informacji bezpośrednio na stronie:rolleyes:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta69 Napisano 5 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 Informacje dla zainteresowanych ze strony bronimypilska.pl: [h=3]10.12.2012[/h] Poniedziałek 10.12.12 godz 10 pikieta na wjeździe do Jontka - blokujemy wjazd p Ślusarczykowi protestując przeciwko jego obecności w Komisji. [h=3]12.12.2012[/h] Środa 12.12.12 o godz. 15 pikieta pod siedzibą Stowarzyszenia - Pracownia Na Rzecz Wszystkich Istot ul Jasna 17 Bystra 43-360 Bystra - Zapraszamy na pikietę połączoną z piknikiem!!!! Będzie wesoło!!! Wiele atrakcji. Obecność telewizji To będzie pewna nowość dla naszych "zielonych", dotąd oni protestowali, przykuwali się do drzew itp. , a teraz znalazł się ktoś, kto przeciwko nim będzie protestował. Ciekawe, jak to nerwowo zniosą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 To będzie pewna nowość dla naszych "zielonych", dotąd oni protestowali, przykuwali się do drzew itp. , a teraz znalazł się ktoś, kto przeciwko nim będzie protestował. Ciekawe, jak to nerwowo zniosą Właśnie!:angel: To jest myśl bo jak się takiemu w kufę strzeli to do sądu zatarga:mad::, jak się mu w lokalu przy pomocy beizbola pousuwa szyby to sąd może nie przyjąć argumentów że to było dla jego dobra bo miał objawy niedotlenienia:stupid: bytując w swojej dziupli, a jak taki np wlezie na drzewo i protestuje, to ci przeciwko którym protestuje, powinni wleź na to samo drzewo i protestować przeciwko temu co protestuje:biggrin:. A żeby mu życie uprzykrzyć to trza wleź na to drzewo z tak zwanym kombajnem(takie dupne radio popularne w latach 80-90 na baterie) i karmić go dźwiękami i wcale nie ptaszkających ćwirków:tongue:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 5 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 Jesteśmy w tym przedświątecznym czasie nadzwyczaj zajęci zawodowo.Mam na myśli siebie i SB Ale niech no się nam tylko przypadkiem w któryś z tych "pikietowych dni" zrobi chwila wolnego. Przecież nie odpuszczę jak się na "kudłatym" nie wyżyję. :cheerful: I wcale nie mam namyśli przemocy fizycznej.:happy: co masz dokładnie na myśli pisząc "kudłaty" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi