capek003 Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 Witam.Proszę o pomoc w kupieniu nart i butów ponieważ te które miałem do tej pory są na mnie już za małe.Interesują mnie używane narty i buty.Z góry dzięki za pomoc. 1. Płeć -M 2. Wiek -17 3. Waga -70 4. Wzrost -175 5. Na nartach jeżdżę od 4 sezonów, ( 20-25 dni w sezonie) 6. Moje umiejętności określam na 5-6 (wg skali forumowej http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=11328) 7. Moje buty,narty to -Kupiłem używane takie dla początkujących razem z nartami 8. Preferuję styl jazdy krótkim skrętem, rekreacyjną, sportową, po przygotowanych stokach, czasem poza trasami 9. Upatrzyłem sobie narty -Kompletnie nie wiem jaki kupić nie znam się na tym. 10. Mój budżet na narty to około - Nie wiem jeszcze proszę o linki do stron z nartami/butami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
capek003 Napisano 5 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 Pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 5 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 sprecyzuj moze bardziej budzet... bo buty mozesz kupic za 300 a mozesz za 1500.. z nartami podobnie, a jesli Twoj budzet jest za maly to moze lepiej bedzie skoncentrowac sie tylko na butach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 5 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 Pomoże ktoś? Musisz poczekać i odnawiać temat. Czytaj Forum. Tu jest WSZYSTKO o narciarstwie. Ja stary cap sporo się nauczyłem to ty młodzieniaszek w mig ,,łykniesz" wiedzę narciarską:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
capek003 Napisano 5 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 No myśle na używanych nartach i butach.Nie wiem ile mniej więcej kosztują narty odpowiednie dla mnie 300-500zl?No i do tego jakieś buty dopasowac mysle okolo 300zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marucha Napisano 5 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 Witam Jesteś z Rzeszowa - przejdź się na przykład na ul Dojazd Staroniwa - mają tam sporo używanego sprzętu. Popatrz co można dostać za takie pieniądze. Cudów się nie spodziewaj. Poczytaj wcześniej parę testów narciarskich z ubiegłych lat - np. world ski test, testy NTN -grupa allround. Coś sobie z tego wybierz. Poczytaj o mierzeniu butów narciarskich, będziesz wiedział na co zwrócić uwagę. Nie kupuj butów bez mierzenia. Pozdrawiam Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
capek003 Napisano 5 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 No tak ale mi chodzi żeby mi ktoś powiedział jaka długość nart dla mnie,jaki rodzaj i mniej więcej jakie narty są dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
capek003 Napisano 5 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 (edytowane) http://allegro.pl/narty-fischer-race-rc4-tanio-i2843121915.html Co myślicie o tych nartach?Coś z tego rodzaju?? Edytowane 13 Grudzień 2012 przez capek003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi