lukas8295200 Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 Witam, jeśli ktoś jest posiadacze facebook'a, to mam ogromna prośbę Wystarczy tylko kliknąć "lubię to" i tyle . Link do zdjęcia: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=524772430866611&set=a.524772160866638.128240.229952313681959&type=1&theater No i przepraszam jeśli to zły dział na takie rzeczy, ale jest dosyć często odwiedzany stąd tutaj zrobiłem temat Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz13 Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 A co to za staw ? P.S. Masz kozak zdjęcia Tatr. like 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas8295200 Napisano 3 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 Jest do jeden z Pięciu stawów, a dokładniej Wielki Staw Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 No ładne to zdjęcie , gdyby tam jeszcze wyciąg był :biggrin: kliknołem :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz13 Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 Jest do jeden z Pięciu stawów, a dokładniej Wielki Staw Polski Widziałem je wiele razy ale nigdy do nich nie schodziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas8295200 Napisano 3 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 To musisz kiedyś iść bo naprawdę warto. Tak wyglądała moja trasa: Palenica Białczańska, Dolina 5 Stawów przez Dolinę Roztoki, Szpiglasowy Wierch no i Morskie Oko. Przy takich upałach trochę męcząca wędrówka, ale warto PS. Zachęcam do głosowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 To musisz kiedyś iść bo naprawdę warto. Tak wyglądała moja trasa: Palenica Białczańska, Dolina 5 Stawów przez Dolinę Roztoki, Szpiglasowy Wierch no i Morskie Oko. Przy takich upałach trochę męcząca wędrówka, ale warto PS. Zachęcam do głosowania głos dodany , a taką trasę zrobiłem z żoną w weekend majowy ... warunki zimowe oczywiście raki + czekan wymagane , fajna trasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 Polubione także 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 No także polubiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas8295200 Napisano 5 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 Tak w ramach informacji i odświeżenia tematu, głosować można do 12 grudnia. Dziękuję wszystkim co już zagłosowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas8295200 Napisano 10 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2012 Jutro ostatni dzień głosowania, proszę jeszcze o jakieś wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi