hucu Napisano 29 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2012 Czy po zeszłorocznym niewypale coś jest planowane na ten sezon? Bynajmniej nie chodzi mi o zawody o puchar Stramusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 29 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2012 Czy po zeszłorocznym niewypale coś jest planowane na ten sezon? Bynajmniej nie chodzi mi o zawody o puchar Stramusia. no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 1 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2012 Rozumiem,że poruszyłem bardzo niewygodny temat:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 1 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2012 (edytowane) Ja będę z uporem maniaka powtarzał-zachęcał do zorganizowania takiej imprezy: :cheerful: Edytowane 1 Grudzień 2012 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz13 Napisano 1 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2012 Zgłodniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 3 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 Cóż,góra(JC) milczy,czyli rozumiem,że można zrobić copy-paste http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/14036-II-Mistrzostwa-Strama-i-skionline.pl?p=149946&viewfull=1#post149946 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 ja jestem na tak, teraz wszystko zależy od Jacka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 3 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 Nie tylko Ty Boogie,ale milczenie Jacka w tym temacie nie wróży nic dobrego,no chyba,że zaatakuje z partyzanta:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 :laughing: Na razie nie odzywam się, bo "coś" planuję, ale nie mam potwierdzenia, więc nie chcę spalić tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 5 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 Czyżby zawody miały się odbyć na trasie w Kitz lub Wengen? Pojedziemy jako forerunnerzy?:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrz18ej Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Witam forumowiczów Chciałbym się zapytać czy coś wiadomo w sprawie zawodów SkiOnline ? Oraz czy one w ogóle się odbędą. W tym roku polecam Kasprowy Wierch oraz zawody na Goryczkowej od trawersu do początku nartostrady z lewej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Witam forumowiczów Chciałbym się zapytać czy coś wiadomo w sprawie zawodów SkiOnline ? Oraz czy one w ogóle się odbędą. W tym roku polecam Kasprowy Wierch oraz zawody na Goryczkowej od trawersu do początku nartostrady z lewej strony. [ATTACH=CONFIG]9043[/ATTACH] No ładnie to wymyśliłeś. Dojazd na start prosty i pewny,...pogoda też.:shocked: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Pogoda jest boska - zdjęcie dziś rankiem. Duło, tak że musieliśmy się wycofać z 1600 m. Było też -15.Na zdjęciu proponowana końcówka trasy zawodów - wygląda dość płasko, ale kamera spłaszcza mocno. No, gdyby tam postawić metę, to zabawa murowana ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrz18ej Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 No ładnie to wymyśliłeś. Dojazd na start prosty i pewny,...pogoda też.:shocked: Trochę niedociągnięć, a więc tak. Jeśli się orientujesz na Goryczkowej jest taki trawers i później dopiero się zaczyna cały kocioł i na całej szerokości może być start. Co do pogody to teraz jest ciężko ale ma się wypogodzić za kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrz18ej Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 To właśnie ten trawers jak on się kończy jest zakręt w lewo i zaczyna się kocioł i tam mógłby być start. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi