asiek Napisano 11 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2012 (edytowane) Wtrącę się delikatnie jako baba :biggrin: W Białce byłam raz i raczej już nie będę z własnej woli... jak na mój gust za tłoczno i do tego niesamowicie drogo, a stoki naprawdę łagodniutkie momentami (czyt. nudne). Ale prawda taka, że musiałam się przekonać na własnej skórze i basta :tongue: człowiek uczy się na błędach :angel: własnych dodam Edytowane 11 Grudzień 2012 przez asiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnooki Napisano 11 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2012 a jak z tym skipassem? www.beskidski.pl opłacalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczara Napisano 11 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2012 Nie miałem zaklepanego noclegu Ja podbiję okolice Krynicy, z łatwiejszych masz Tylicz, Wierchomlę, jak zapragniesz więcej masz 2w1 Słotwiny/Azoty, a jak chciałbyś gondolki i wypasu masz Jaworzynę i wszystko w promieniu kilku/kilkunastu km. W Krynicy masz zaplecze apreski dodatkowym plusem może być karnet beskidski na Wierchomlę i Azoty i inne ośrodki w okolicy. Choć jak to w ferie mazowieckie w miejscach takich jak Krynica lekko nie będzie, bo to oficjalny 2-tygodniowy trening narciarski dla Wawy :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość amelie Napisano 11 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2012 a jak z tym skipassem? www.beskidski.pl opłacalne? Jak dla mnie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 11 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2012 Ja podbiję okolice Krynicy, z łatwiejszych masz Tylicz, Wierchomlę, jak zapragniesz więcej masz 2w1 Słotwiny/Azoty, a jak chciałbyś gondolki i wypasu masz Jaworzynę i wszystko w promieniu kilku/kilkunastu km. W Krynicy masz zaplecze apreski dodatkowym plusem może być karnet beskidski na Wierchomlę i Azoty i inne ośrodki w okolicy. Choć jak to w ferie mazowieckie w miejscach takich jak Krynica lekko nie będzie, bo to oficjalny 2-tygodniowy trening narciarski dla Wawy :stupid: Beskidski nie obejmuje Wierchomli. Czy coś się zmieniło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 14 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 Wtrącę się delikatnie jako baba :biggrin: W Białce byłam raz i raczej już nie będę z własnej woli... jak na mój gust za tłoczno i do tego niesamowicie drogo, a stoki naprawdę łagodniutkie momentami (czyt. nudne). Ale prawda taka, że musiałam się przekonać na własnej skórze i basta :tongue: człowiek uczy się na błędach :angel: własnych dodam Zauważ ,że Bab pisałem z wielkiej litery.:applause: :biggrin: Z całym szacunkiem do kobiet.Byleby tylko mądrze doradzały,a tu raczej należałoby napisać wymagały. No,ale ....skoro było im wystarczająco fajnie w BT. To może znów będą zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekC Napisano 17 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2012 Normalne Mistrzostwo Świata :laughing: Gościu szukał stoków tanich, niezatłoczonych a wybrał Białkę w czasie ferii warszawskich :laughing: Niczego się nie nauczył, nauczy się dopiero na stoku, ale Baby przynajmniej d..y w Banii pomoczą :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 17 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2012 Jechać do Białki w ferie to gorzej niż na basenie w gorący, słoneczny weekend. Człowiek na człowieku, do tego nudne trasy i drogie noclegi/karnety Ale cie baby urządziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 17 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2012 Ja tam się cieszę jak wszyscy jadą do Białki - wtedy na okolicznych stokach jest luźniej i można pojeździć a nie stać w kolejkach do wyciągu a na stoku przeciskać się w tłumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczara Napisano 17 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2012 Beskidski nie obejmuje Wierchomli. Czy coś się zmieniło? Coś mnie poniosło, oczywiście NIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 W zeszłym tygodniu byłem w Rytrze 7 dni. Pustki w Ryterskim, a i na Wierchomli za wiele ludzi nie było. Nic tylko wybierać stoki i jeździć. Na Mazowieckie ferie też nie powinno być najgorzej. No... ale, że Białka do niektórych jeszcze przemawia to się mocno zdziwiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamek182 Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 Dla mnie wybór prosty. Szukam stoków: tanich-skrzyczne(7 wjazdów kolejką 30 zeta) długich-skrzyczne(najdłuższa trasa 5200,najkrótsza 1800) duży wybór tras-skrzyczne (7 różnych tras od niebieskich ondraszek i widokowa[łącznie 5200] po czrnego[pięknego]FISa) no i krzesło z jedną przesiadką wiezie na samą górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi