Bańka Napisano 24 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2012 rozmiar XL,o kurtce mogę powiedzieć że jest ciepła i wygodna, kupiłem ją jakiś czas temu, ale że lubię ,,softszele,, więc w sumie miałem ją na sobie z 15 razy, no i ma te wszystkie gadżety jak pas ściągający, łapki w rękawach, śmieszne zapinki na bilety w kieszeniach, każda kieszeń czysta i nierozerwana , zamki sprawne, linki ściągające są w stanie bardzo dobrym CENA JAKA MNIE INTERESUJĘ TO 200 zł ( cena taka dlatego że jest w stanie jak ze sklepu, !!! ALE !!! że wiem że to mało popularna firma itp itd to oczywiście będą negocjacje i wiem że na korzyść kupującego big_smile ) Wysłka 30 zł DHL 20 poczta polska kontakt seban92@op.pl 514903249 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 25 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2012 upppp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 1 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2012 upppppppppppppp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 5 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 uppppppppppppp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 10 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2012 http://allegro.pl/kurtka-coalition-cltn-model-bomber-ski-snowboard-i2855836911.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 15 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2012 ostatnia godzina aukcji !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi