Mickey1 Napisano 16 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2012 Witam Wybieram się na kurs Pomocnika Instruktora Narciarskiego w Szczyrku, który będzie doskonalił jazdę slalomową na tyczkach i zakończy się Zawodami Regionalnymi w slalomie. Jeżdżę b. dobrze, ale nie na poziomie zawodniczym bo nie mieszkam w górach ale nad morzem :-(. Jak dotąd jeździłem stylem gigantowym, takie też mam narty. Bardzo proszę o radę jakie narty slalomowe (najlepiej używane z poprzedniego albo z przed dwóch sezonów) przy moim poziomie jazdy, wzroście 182 i wadze 68 kg i wieku 21 lat najbardziej ułatwią mi naukę slalomu na tyczkach i zaliczenie Zawodów Regionalnych. Rozważam zakup ATOMIC D2 RACE SL lub ROSSIGNOL RADICAL 9SL WORLDCUP TI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuenosAires Napisano 16 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2012 Jeżdżę na Atomicach, są bardzo skrętne i łatwe w prowadzeniu. I dla mnie: mają bardziej bojowy wygląd, a to też ważne Kupiłem je w zeszłym sezonie i nie żałuję wyboru. Pomocnik pozdrawia przyszłego pomocnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spi630 Napisano 16 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2012 bierz cokolwiek, w podobnej twardości komórki i tak nie zauważysz żadnej różnicy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 17 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2012 A Fischer RC4 Worldcup ?? Też slalomka, mam użytkuję co prawda nie na tyczkach ale jak dla mnie bomba :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 17 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2012 Weź najszybszą :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 17 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2012 Weź najszybszą :biggrin: jak najszybsze , to chyba czerwone ? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 17 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2012 jak najszybsze , to chyba czerwone ? :biggrin: Yyyyyyy błąd. Te które mają najniższy wskaźnik Cx :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 17 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2012 OK:smile: nie ma co koledze mieszać w głowie:wink: niech zrobi tak : bierz cokolwiek, w podobnej twardości komórki i tak nie zauważysz żadnej różnicy i będzie dobrze a dywagowanie czy Atom jest lepszy od Rosoła , itd., to jak dyskusja o wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkanocnymi : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi