kajeran Napisano 11 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2012 Do sprzedania mam komórkowe narty slalomowe Salomon 3V D2 LAB 165cm 10/11 z wiązaniami X12. Narty jak nowe, jeżdżone 2dni. Krawedzie naostrzone na 87/0,5 stopnia. Foty na maila. cena 2tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 11 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2012 Za tyle to można kupić już nowe i to z sezonu 11/12 więc oferta dosyć słaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 11 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2012 Za tyle to można kupić już nowe i to z sezonu 11/12 więc oferta dosyć słaba Za tyle dostajesz "surową" deskę przy której jest dość sporo pracy aby ją zacząć używać zgodnie z przeznaczeniem tj. równanie ślizgu, struktura, ostrzenie ręczne, wygrzewanie (nie jest niezbędne ale ja w swoich zrobiłem) i montaż wiązań a to wszystko kosztuje. To po pierwsze. Po drugie model 11/12 to już inna geometria tzn. są szersze pod butem (ja to odbieram jako minus bo przejście z krawędzi na krawędz jest wolniejsze). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 11 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2012 Kajeran w pełni się z tobą zgadzam ale takie informacje które napisałeś w odpowiedzi na mojego posta warto od razu dodac i wtedy każdy ma czarno na białym ci i jak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 11 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2012 Kajeran w pełni się z tobą zgadzam ale takie informacje które napisałeś w odpowiedzi na mojego posta warto od razu dodac i wtedy każdy ma czarno na białym ci i jak Masz rację, mój błąd :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 6 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2013 UP. Cena w dół: 1600zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 6 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2013 Oferta nadal aktualna narty na allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=3156296574 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 10 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2013 sprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi