Kwoli Napisano 10 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2012 Witam, mam na imię Kuba i jestem z Brzozowa. Na nartach śmigam już +/- 8 lat (odkąd pamiętam to jeżdżę ). Co sezon staram się troszkę podszlifować swoje umiejętności bo jestem totalnym samoukiem Do zobaczenia na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 10 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2012 No witamy Cię Kubo. Zapraszamy do czynnego udziału na forum :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2012 Witam, mam na imię Kuba i jestem z Brzozowa. Na nartach śmigam już +/- 8 lat (odkąd pamiętam to jeżdżę ). Co sezon staram się troszkę podszlifować swoje umiejętności bo jestem totalnym samoukiem Do zobaczenia na stoku Zupełnie jak ja!Również ok 8 lat i samouk z takimi samymi ambicjami... :wink: Vitay na Forum!!! :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 10 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2012 Witaj Witaj i pisz ,pisz.............. pisz:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kwoli Napisano 10 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2012 Szczerze to nawet dokładnie nie pamiętam jak moja jazda się zaczęła, tzn. pierwsze kroki na górce u kuzyna za domem jak najbardziej ale skąd się wzięły narty to już nie . Jedynie mamusia mi mówiła że ciągle trułem "narty narty i narty...." i pewnej zimy czarno czerwone (a może i pomarańczowe?) atomici zagościły pod choinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPEEDTBI Napisano 11 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2012 Szczerze to nawet dokładnie nie pamiętam jak moja jazda się zaczęła, tzn. pierwsze kroki na górce u kuzyna za domem jak najbardziej ale skąd się wzięły narty to już nie . Jedynie mamusia mi mówiła że ciągle trułem "narty narty i narty...." i pewnej zimy czarno czerwone (a może i pomarańczowe?) atomici zagościły pod choinką Większość z nas tak właśnie zaczynała:wink: . Najważniejsze abyś czerpał z jazdy czystą przyjemność: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kwoli Napisano 11 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2012 Z niewielu rzeczy czerpie taką przyjemność jak z nart ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi