Zycia_1221 Napisano 6 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2012 (edytowane) Witam mam na imię Kamila. Pierwszy raz odwiedzam to forum. Jest bardzo interesujące. Pozdrawiam wszystkich. Edytowane 4 Grudzień 2012 przez Zycia_1221 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2012 Witaj na forum, Nie wiedzieć dlaczego postanowiłaś się przywitać w temacie o fotografii na stoku, ale nie ma problemu już to naprawiałem i tak masz swój pierwszy temat choć go nie zakładałaś:biggrin:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 Cześć Kamila, wrzuć może swoja fotkę, może być z okresu wakacyjnego, w sumie to nie istotne, najważniejsze żebyś była w bikini : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 (edytowane) Cześć! ...może być w butach narciarskich :angel:,no i w bikini.:laughing: Kamila się zwinie stąd,bo pomyśli,... ZBOCZEŃCYYYYY !!! Nie przejmuj się Kamila tu jest OK. Edytowane 7 Listopad 2012 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 "Mam na imię Figo i też mam 13 lat" :biggrin: Witam Cię Kamila Oni po prostu za śniegiem tęsknią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 Witaj Kamila ! Nie przejmuj się Kamila tu jest OK. No prawie :stupid::applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPEEDTBI Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 :Witaj Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 Cześć Kamila Czytaj i pisz :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamek182 Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 Cześć Kamila....Mam na imię Piotrek. Hehe,jak na spotkaniu AA(znam z filmów...)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 Vitay! :smile: Rozgość się i niczym nie przejmuj... :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zycia_1221 Napisano 7 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2012 Cześć Kamila, wrzuć może swoja fotkę, może być z okresu wakacyjnego, w sumie to nie istotne, najważniejsze żebyś była w bikini : Haha, a jakbyś się przestraszył na ten widok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2012 Haha, a jakbyś się przestraszył na ten widok? Śmiało nas tu nie jest nic w stanie przestraszyć, zaryzykuj i wstaw. aha, a te domki nad morzem z podpisu muszą zniknąć i to jak najprędzej:rolleyes:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 7 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2012 Cześśśććććććććććććććććććććććććććććć :biggrin: Kamillllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Skoro Ziom10 poprosił z okresu to nie wypada mi sie wcinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2012 Witaj na forum, Nie wiedzieć dlaczego postanowiłaś się przywitać w temacie o fotografii na stoku, ale nie ma problemu już to naprawiałem i tak masz swój pierwszy temat choć go nie zakładałaś:biggrin:. Snując teorie spiskowe nie ważna fotografia, ważny link w podpisie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 7 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2012 "Mam na imię Figo i też mam 13 lat" :biggrin: Witam Cię Kamila Oni po prostu za śniegiem tęsknią Masz rację. Brak śniegu robi duże spustoszenie pod dachem:stupid:. ale już jest dobrze :tongue: P.S. WIATJ KAMILA!!!:applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zycia_1221 Napisano 14 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 aha, a te domki nad morzem z podpisu muszą zniknąć i to jak najprędzej A ja głupia myślałam, że skoro można wypełnić pole sygnaturki, to nie będzie ona przeszkadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 A ja głupia myślałam, że skoro można wypełnić pole sygnaturki, to nie będzie ona przeszkadzać No bo nie będzie! Tylko nie wszystko może tam być, jasno określa to regulamin. Nawet te domki mogą być pod warunkiem że są za free:cool:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zycia_1221 Napisano 15 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2012 Hmmm, za domki gwarantować nie mogę, ale umówmy się, że korzystanie ze strony jest za free, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejd69 Napisano 16 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2012 witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi