magelan Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Nasz kolega Niko130 miał zawał, trzymajmy kciuki za jego powrót do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Nasz kolega Niko130 miał zawał, trzymajmy kciuki za jego powrót do zdrowia. :eek: Nie dalej jak tydzień temu zastanawiałem się co z nim, bo go nie widać na forum.... Zdrowia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2012 Szybciutko niech wraca do zdrowia i na forum. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2012 Szybkiego powrotu do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2012 Zdrówka życzę i powrotu na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadek49 Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2012 Żeby tylko zawał... Cytat z innego forum: niko130 wnuczka pisze: witam, jestem wnuczką użytkownika NIKO 130. Wiem, jak wiele czasu i serca wkładał on w dyskusje z Wami. Forum było istotną rzeczą w Jego życiu. Chciałam Was poinformować, iż 3 tygodnie temu mój dziadek miał zawał serca w trakcie jazdy konnej. Obecnie jest w śpiączce, ma duże obrażenia mózgu z powodu niedotlenienia, jest podłączony do respiratora. Możemy jedynie liczyć na cud. Jeżeli ktoś jeszcze wierzy oprócz mnie, że może się zdarzyć cud, to wspierajcie nas, proszę... Kochał to co robił, każdym szczegółem dotyczącym narciarstwa dzielił się z Wami, bezinteresownie pomagał, nauczał. On nie może tak po prostu odejść. Zjednoczmy się proszę i może taką siłą przezwycięży chorobę. Pozdrawiam, wnuczka Paulina 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2012 Niko130...trzymam kciuki za Twój powrót do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2012 Tak sobie myslalem, ze chyba nie jest w porzadku bo sezon sie zbliza i Niko powinien juz byc aktywny na forum. Niko trzymaj sie, wierzymy ze wrocisz do zdrowia, na forum i na stok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2012 Niko 130! Trzymaj się dzielnie Kolego! Życzymy Ci wszyscy szybkiego powrotu do pełnego zdrowia! Czekamy na Twój powrót na forum i na stoki. Czekamy na Twoje wnikliwe analizy. Nie wiem jak możemy pomóc? Oczywiście, że pomodlę się za Twój szybki powrót do zdrowia ale czy można zrobić coś jeszcze? Jeśli ktoś z szanownych Koleżanek i Kolegów ma wiedzę czy w jakikolwiek sposób moglibyśmy pomóc to niech się tą wiedzą podzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2012 Niko130 musi być dobrze! Nie poddawaj się i walcz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2012 Żeby tylko zawał... Cytat z innego forum: niko130 wnuczka pisze: witam, jestem wnuczką użytkownika NIKO 130. Wiem, jak wiele czasu i serca wkładał on w dyskusje z Wami. Forum było istotną rzeczą w Jego życiu. Chciałam Was poinformować, iż 3 tygodnie temu mój dziadek miał zawał serca w trakcie jazdy konnej. Obecnie jest w śpiączce, ma duże obrażenia mózgu z powodu niedotlenienia, jest podłączony do respiratora. Możemy jedynie liczyć na cud. Jeżeli ktoś jeszcze wierzy oprócz mnie, że może się zdarzyć cud, to wspierajcie nas, proszę... Kochał to co robił, każdym szczegółem dotyczącym narciarstwa dzielił się z Wami, bezinteresownie pomagał, nauczał. On nie może tak po prostu odejść. Zjednoczmy się proszę i może taką siłą przezwycięży chorobę. Pozdrawiam, wnuczka Paulina tadek49 wrzuć na to forum link do naszego i niech rodzina Niko 130 przeczyta, że my tu wszyscy trzymamy kciuki i dopingujemy aby się nie poddawał i walczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2012 Niko130 szybko wracaj do zdrowia przyjacielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2012 Trzymam kciuki za powrót do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2012 Niko trzymaj się dzielnie i wracaj na stok. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafidemol Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2012 NIKO wierzymy że będzie dobrze. I tak ma być! Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loola Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2012 zdrowia! zdrowia! zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2012 szybkiego powrotu do zdrowia życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2012 Trzymam kciuki i dużo zdrowia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2012 NIKO trzymaj się i szybkiego powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2012 Wytrwałości i powrotu do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2012 NIKO szybiego powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 Trzymaj się mocno chłopie, i wygraj z chorobą. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 10 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2012 Musi być dobrze, wiara i siła czynią cuda, a każdy tutaj wierzy, że Niko będzie jeszcze śmigał na stokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 12 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2013 "Moi Kochani. Dzisiaj o 5.20 Niko skończył swoją walkę. Tylką tą jedyną przegrał w życiu. Nadzieja musiała również umrzeć, chociaż jako ostatnia. Nie wierzę że tak cudowny człowiek.... był moim dziadkiem. Żałuję że nie towarzyszyłam mu ani na stokach ani na konnym padoku zbyt często. Oddałabym wszystko, by tylko spędzić z nim jeszcze jeden dzień. Jest mi okropnie ciężko. Po udanej sesji na studiach nastał mnie najtrudniejszy w całym życiu egzamin. Tak bardzo kocham mojego Dziadka. Wierzę, że o tym wiedział. Wie. P." Cytat wnuczki ze SF. Cóż tu więcej powiedzieć........ 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jero36 Napisano 12 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2013 Cóż tu więcej powiedzieć........ Troche smutno.. Szkoda był wielkim pasjonatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi