marboru Napisano 2 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Z dzisiejszym 19 dni... Obecny Sezon dzisiaj zakończyłem. A ja Ci kibicuję 2ki z przodu i co najmniej 20 dni na nartach 2012/13 :cheerful: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 2 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Janek jeszcze jeden! jeszcze jeden! "stuknij dwudziestkę" . Marboru filmik.. miazga coś pięknego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 2 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Znalezione na ski2die. Wielkanoc w Szklarskiej i jazda w puchu :applause: pięknie u nas też można wygląda to jak na tych "amerykanskich" filmach , znaczy się chłopaki dają radę:cheerful: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 3 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 2 kwietnia 2013 SOLISKO piękne bajkowe widoki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 3 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 2.04 piekne słońce .... trasy przygotowane ,. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 3 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 na niebieskiej 4 gdzie podają najlepszy górski karczek - zamkniete... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 3 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 BIENKULA - piekna miekko delikatnie daje wiele przyjemności 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 3 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 byłem samochodem wiec nie piłem piwka - to tylko dekoracja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 3 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Obecny dzisiaj zakończyłem. Jakoś ci Janek nie wierzę! :biggrin: Tym bardziej, że ta 19 jakoś tak ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Fajnie podrasowałeś to zdjęcie, budzi grozę jak by ktoś nie był, nie widział, nie znał:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 3 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Fajnie podrasowałeś to zdjęcie, budzi grozę jak by ktoś nie był, nie widział, nie znał:biggrin: Ale drzewa stoją prosto :wink: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 3 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 jazda zaliczona,ale bardziej dla zabicia czasu,niż przyjemności:eek: jedynie słońce było jakimś plusem,reszta to .....:wink: Czyli nie muszę aż tak bardzo żałować, że mnie tego dnia nie było na stoku? :sorrow: W Wieżycy ostatnimi czasy dużo lepsze warunki na stoku niż te w Elblągu. Choć chłopaki z Góry Chrobrego na swojej stronie internetowej uporczywie piszą, że warunki bardzo dobre! :eek: A dla mnie bardzo dobre to są te w ...... No, zresztą sami wiecie gdzie! Darek to określił jako "lepsze narty". Szczęściarz! : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 3 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Z dzisiejszym 19 dni ,ale w tym 6 dni w Alpach i 3 razy samochodem szwagra. Czyli podróże PkP,PkS, KZkGop, Mzk... tylko 10 razy. Janek nie podawaj się, spokojnie do majowego wekendu dociągniemy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Dębowiec - narty po pracy Dziś rano taki piękny opad,znów na aucie dobre 10 cm śniegu,więc coś wewnątrz się gotowało.Dębowiec ostatnio reklamuję się jako "narty po pracy" i chyba to jest najwłaściwszy obraz tego miejsca. Nic dziś nie planowałem,ale Żona dała kopa w d... i sama mnie wypchnęła. :wink: Ma racię,no bo co będę robił po południu?Mam oglądać "Brudne sprawy"?A może "Jaka to parodia"?Za takie atrakcję TV dziękuję! :stupid: Na stoku melduję się już ok 16 i kupuję karnet 2 godzinny za 19 zł.Oczywiście ludzi zero!Pogoda taka sobie - na początku praktycznie tylko pochmurno,później pojawił się coraz silniejszy opad śniegu.Pierwsze spojrzenie na stok: Od razu spojrzenie z krzesełka na stok,jak to teraz wygląda: Wygląda dobrze i tak faktycznie jest!Ostatnie opady śniegu mocno poprawiły warunki na stoku.Nie ma dodatkowych zwężek,minerałów,jest równo i bez lodu.Do tego na początku jeździ łącznie mniej niż 10 osób!Myślałem,żeby jeszcze raz na Szyndzielnię wyjechać,ale tuż powyżej stacji górnej Dębowca była gęsta mgła.Później nawet do Dębowca dotarła. Ale do końca widoczność ok Po bokach na dole ostało się trochę nieruszonego świeżego opadu,więc nawet miałem kilka skrętów w nieruszonym śniegu.Ale cóż,2 godziny na takim stoku to dla mnie tylko taka rozgrzewka,ale bardzo przyjemna.Jedyny dyskomfort to brak odśnieżania krzesełek przez obsługę. : Znów trochę mało komfortowo się czułem... :redface: Dopiero pod koniec mojej jazdy się ruszyli,tylko nie kumam ich logiki.Przy górnej stacji dwóch panów z miotełkami naparza,a przy dolnej pan z dmuchawą... : Zanim takie krzesełko zjechało do dołu,już było białe od MOKREGO śniegu,którego ta dmuchawa nie była w stanie usunąć.Nie można było po prostu na dole zamiatać,albo na górze składać oparcie?Na Czantorii na górze składają oparcie,a na dole pan je rozkłada,jeszcze "śmiatką" przejeżdża i jest git! Spodziewałem się,że przy opadzie szybko będę miał mokrą żyć,więc temu tylko 2 godziny. :tongue: Pozdrówka! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 3 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Nic dziś nie planowałem,ale Żona dała kopa w d... i sama mnie wypchnęła. :wink: Cieszę się Maćku, że Małżonce wracają siły i że Cię odpowiednio motywuje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 3 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Oj dobrą Ty masz tą żonkę Maciek, dobrą :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Oj dobrą Ty masz tą żonkę Maciek, dobrą :wink: Albo żonka ma dobrego...:... :stupid::biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Cieszę się Maćku, że Małżonce wracają siły i że Cię odpowiednio motywuje :biggrin: Oj dobrą Ty masz tą żonkę Maciek, dobrą :wink: Już się pogodziła,że ma męża-narciarza. Albo żonka ma dobrego...:... :stupid::biggrin: Ma ma,dobrego... męża! : :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2013 Szczyrkowski Ośrodek Narciarski przedłuża sezon do 14 kwietnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 4 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2013 potem może będzie 21 kwietnia może 28 kwietnia może połowa maja. Pilsko też pewnie MAJ . ja przymierzam sie duchowo do KASPROWEGO jeszcze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 4 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2013 potem może będzie 21 kwietnia może 28 kwietnia może połowa maja. Pilsko też pewnie MAJ . ja przymierzam sie duchowo do KASPROWEGO jeszcze ... a ja jeszcze licze na polskie Tatry w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 4 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2013 2.04 piekne słońce .... trasy przygotowaneAndi jeździłem w godzinach 10.20-13.15. Byłeś w tych samych godzinach? Jeżeli tak to musieliśmy się mijać.Na Małe Skrzyczne wyjeżdżałem 3 razy np..Pozdrawiam JanekTak wyglądam (no trudno:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 4 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2013 potem może będzie 21 kwietnia może 28 kwietnia może połowa maja. Pilsko też pewnie MAJ . ja przymierzam sie duchowo do KASPROWEGO jeszcze ... Od 10.04 pogoda prawdziwie wiosenna to już w weekend 13-14.04 będzie miękko i nieciekawie.W Tatrach lepsze warunki ,ale tam się nie wybieram. W końcu wiosna:smile: http://www.weatheronline.co.uk/weather/maps/city?LANG=en&CEL=C&SI=mph&CONT=euro&LAND=PL®ION=0001&WMO=12600&LEVEL=52&R=0&NOREGION=1 http://www.weatheronline.co.uk/weather/maps/city?LANG=en&CEL=C&SI=mph&CONT=euro&LAND=PL®ION=0001&WMO=x5348&LEVEL=52&R=0&NOREGION=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 4 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2013 Andi jeździłem w godzinach 10.20-13.15. Byłeś w tych samych godzinach? Jeżeli tak to musieliśmy się mijać.Na Małe Skrzyczne wyjeżdżałem 3 razy np..Pozdrawiam Janek Tak wyglądam (no trudno:confused: Janek, mi się wydaje że, ale nie nie byłeś przecież w sobotę, kurta wydaje mi się znajoma, poznałbym po nartach. Trzeba będzie na przyszły sezon załatwić jakieś naszywki na rękaw kurtki na przykład. Moderatorzy, jeśli forumowicze sobie by życzyli załatwcie coś. Zawsze to reklama dla forum skionline. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jata_70 Napisano 4 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2013 może gustowne naklejki na kask Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi