viruss3000 Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 Z strony Soszowa PLANOWANE ROZPOCZĘCIE SEZONU 2012/2013 NASTĄPI W SOBOTĘ 8 GRUDNIA OSTATECZNA INFORMACJA o terminie otwarcia ZOSTANIE PODANA W PIĄTEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 SON naśnieża ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 SON naśnieża ! W Szczyrku zaczeli, a w Wiśle przystopowali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 Wydaje mi się, że nasze dyskusje zmusiły działaczy SON-u do działania. Chyba widać armatkę na Golgocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamek182 Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 No i pięknie!! Warto pomarudzić! Jeszcze natura pomaga(i to całkiem nieźle). Ja już w snach śmigam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 Nie mówcie, że SON przy ich super mega wypasionym systemie naśnieżania po kilku gruntownych modernizacjach naśnieża tylko Golgote... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 ,,W Ośrodku Narciarskim „Czyrna-Solisko” trwają ostatnie przygotowania do sezonu narciarskiego 2012/13'' Powyższa informacja figuruje na stronie SON-u od około miesiąca. Dalej :,,Jak w roku ubiegłym dołożymy wszelkich starań aby w nadchodzącym sezonie zastali Państwo naśnieżone i perfekcyjnie przygotowane trasy narciarskie, w tym także trasy pod wjazdami wyciągów. Umożliwi to przeprowadzona w tym roku modernizacja systemu naśnieżania, dzięki której jej wydajność wzrosła dwukrotnie''. No to powinni wystartować pierwsi w sezonie z przynajmniej trzema dobrze przygotowanymi trasami. Czy tak będzie? Dalej planuję pojeździć na trasach SON już we wtorek 11 grudnia. Może zbyt duży optymizm z mojej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 Z tego co widac w TV zima do polski jeszcze nie dotarla, gdy cala Szwecja w zdluz i w szerz jest biala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamek182 Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 Dalej planuję pojeździć na trasach SON już we wtorek 11 grudnia. Może zbyt duży optymizm z mojej strony? Ani troche, jak już pisałem ja śmigam od soboty(15.12)i nic mnie nie powstrzyma! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 oj jak ja wam zazdroszczę :sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 Ani troche, jak już pisałem ja śmigam od soboty(15.12)i nic mnie nie powstrzyma! Pozdrawiam. a przepraszam, gdzie śmigasz ? bo nie odnotowałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 4 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 Z tego co widac w TV zima do polski jeszcze nie dotarla, gdy cala Szwecja w zdluz i w szerz jest biala. no może i svenska TV nie pokazała , ale w Beskidach sypie aż miło :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamek182 Napisano 5 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 a przepraszam, gdzie śmigasz ? bo nie odnotowałem.... W sumie to mam zamiar w Szczyrku,ale będe tam gdzie będzie można. I Będe śmigał-w nawiasie datę napisałem kiedy. A narazie śmigam po bliżejnieokreślonych stokach będących wytworem mojej sennej wyobraźni-niepotrzebujące sztucznego naśnieżania, nie znające tłoku, w puchu. Niestety nikomu dokładniejszych namiarów nie podam.:laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rlego Napisano 5 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 temperatura ladna, wczoraj poznym wieczorem ladnie bajkowo sypalo, a artmatki w Wisle stanely. Hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 5 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 Rusin Ski info na stronie Planowana inauguracja sezonu Miłośnicy sportów zimowych! Miło nam poinformować, że jako pierwsza stacja narciarska w kraju planujemy zainaugurować sezon zimowy 2012/13 już w najbliższy piątek (07.12.)! W czwartek (06.12.) na niniejszej stronie www przekażemy info o ostatecznej dacie. Jeśli piątkowy termin będzie aktualny, to stok udostępniony będzie od ok. godz. 15.00 i tego dnia zaoferujemy jazdę GRATIS! Trzymajcie kciuki za mróz i armatk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 5 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 W Kielcach też śnieżą Stadion i Telegraf Zdjęcie sprzed kilkunastu minut z Telegrafu: [ATTACH=CONFIG]7802[/ATTACH] marcin, gdzie to śnieżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 5 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 no może i svenska TV nie pokazała , ale w Beskidach sypie aż miło :smile: To super i oby tak w całych polskich górach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 Małe Ciche mocno śnieży - zdjęcia z wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 5 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 Małe Ciche mocno śnieży - zdjęcia z wczoraj No niestety Jacku, nie ruszą w ten weekend. Planują na 15-16, jak pogoda dopisze (dzwoniłem do nich). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 Poniżej jest napisane, że ośrodek Rusiń-Ski ruszy jako pierwszy w kraju, ale... Okazuje się, że jako pierwsza otwarta zostanie stacja narciarska Biały Jar w Karpaczu. Już jutro będzie tam można jeździć na nartach, a dzieci do 15 lat będą mogły skorzystać z krzesła bezpłatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajbol Napisano 5 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 Dsd w Bytomiu też jutro rusza http://www.dsd.pl/index.php?p=new&id=198&idg=&action=show Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 Dsd w Bytomiu też jutro rusza http://www.dsd.pl/index.php?p=new&id=198&idg=&action=show Przecież oni powinni być cały czas ruszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 5 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 Dsd w Bytomiu też jutro rusza http://www.dsd.pl/index.php?p=new&id=198&idg=&action=show Na obrazie z kamerki DSD widać ,że pokrywa śnieżna osiąga w niektórych miejscach aż 5cm :applause: No może do jutra dołożą z 10 cm.(w nocy ma być minus 6). Poczekam na górskie S.N.Wygląda na to ,że Soszów w Beskidzie śl.ruszy pierwszy (8.12). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fundu Napisano 5 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 z tego co SON na stronie wyświetlił, jeżeli pogoda dopisze - w ten weekend mogą ruszyć Juliany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 5 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 (edytowane) Prognozy bardzo dobre dla narciarzy, chociaż opady zbyt słabe:smile:.http://www.weatheronline.co.uk/weather/maps/city?PLZ=_____&PLZN=_____&LANG=en&CEL=C&SI=mph&CONT=euro&LAND=PL®ION=0001&WMO=x5348&LEVEL=52&R=0&NOREGION=1 http://www.weatheronline.co.uk/weather/maps/city?PLZ=_____&PLZN=_____&LANG=en&CEL=C&SI=mph&CONT=euro&LAND=PL®ION=0001&WMO=12625&LEVEL=52&R=0&NOREGION=1 Edytowane 5 Grudzień 2012 przez janek57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi