Pablo Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 Wszystkiego najlepszego[emoji322], zdrowia i wytrwałości w realizacji swoich pasji[emoji961][emoji467]Pozdrawiam Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek~ Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 Wszystkiego najlepszego 🎂🍺 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 Najlepszego Johnny 🍻 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 Maćku , 1000 lat w zdrowiu !!! i nie zapominaj o nartach ( zimą ofokrs ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 Wszystkiego najlepszego - spóźnione ale szczere, choć u mnie jeszcze 30.10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 najlepszego tłuściocha i najszerszych pod butem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 31 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 Maciek wszelkiego spełnienia; zdrowotno-sportowo-finansowego!!! I żeby wreszcie czasu na wszystko nie brakowało, np niedokończone relacje... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 31 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 Zdrowia Johnny, duuuużooooo zdrowia.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 31 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 Maćku zdrówka,zdrówka,zdrówka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 31 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 Wszystkiego najlepszego:)Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 Bardzo wszystkim dziękuję! Oby się spełniło! Wam również życzę wszystkiego co najlepsze,a zwłaszcza mnóstwo dni na nartach! Niestety, ostatnio jestem mocno zarobiony i chyba prędko na narty nie wyjdę. Na rower prędzej, bo często dojeżdżam na nim do pracy. Co do uniwersalnych środków transportu - tłuścioch daje radę! A co do prezentów, to sobie zrobiłem taki mały... 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 31 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 To zakupy rowerowe chyba ukończone, następne to same narciarskie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 1 minutę temu, marionen napisał: To zakupy rowerowe chyba ukończone, następne to same narciarskie ? Dokładnie! Następne będą skitoury! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 31 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 20 minut temu, johnny_narciarz napisał: Dokładnie! Następne będą skitoury! To dobra decyzja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 No i odpadł nam najfajniejszy narciarz cóż musimy z tym jakoś żyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 1 godzinę temu, Jasiek napisał: No i odpadł nam najfajniejszy narciarz cóż musimy z tym jakoś żyć! Ależ ja nie odpadłem, choć fakt - teraz mam nawał pracy i kompletny brak czasu na przyjemności. Ale jest robota, będzie kasa, będą narty! PS. Dzięki za miłe słowo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 (edytowane) Maciek, trzymam za słowo. Bo jak nie, to my Cię znajdziemy! Pozdrawiam i dodatkowo życzę: mało pracy a dużo pieniędzy! PS. poczekamy na Ciebie a wtedy... będzie się działo!!! Edytowane 31 Październik 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 31 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 Sto Lat :)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 31 Październik 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 @johnny_narciarz hehehe i kolejny zarażony szosą Gratuluję zakupu i pochwal się co to za cacko? Firma widzę... jaka rama? jaki osprzęt? Waga? No to teraz musisz do nas do Radomia zajechać na rowerku! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 31 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 Ja Johny życzę z całego serca Tego , aby dzieci mogły przekazywać Twoje dzieło dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 (edytowane) Ale zajebisty mały Johny! Ps.dlaczego się nie pochwaliłeś? aaa rozumiem 500+ Edytowane 31 Październik 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 (edytowane) No to myślę że Jasiek Wędrowniczek... czy nie? PS. wyjaw nam tą tajemnicę... Edytowane 31 Październik 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 2 godziny temu, Jasiek napisał: Maciek, trzymam za słowo. Bo jak nie, to my Cię znajdziemy! Znajdziemy się wkrótce i pewnie w nowym Szczyrku... 10 minut temu, Jasiek napisał: Ale zajebisty mały Johny! Ps.dlaczego się nie pochwaliłeś? aaa 500+ 5 minut temu, Jasiek napisał: No to myślę że Jasiek Wędrowniczek... czy nie? PS. wyjaw nam ta tajemnicę.. Ale nie ma żadnej tajemnicy. Póki co rodzina się nie powiększy, jeszcze... Również pozdrawiam. 1 godzinę temu, marboru napisał: hehehe i kolejny zarażony szosą Gratuluję zakupu i pochwal się co to za cacko? Firma widzę... jaka rama? jaki osprzęt? Waga? No to teraz musisz do nas do Radomia zajechać na rowerku! Może nie tyle zarażony, co wymusza to moje nowe wyzwanie... To podstawowa karbonowa Szosa Fuji. Waga 8,7 kg, więc przeciętnie. Osprzęt Shimana Tiagra 2x10 - ponoć dobrze działa, ale trochę przyciężkawa. Najwyżej się zmieni na Ultrege... Rozważam na poważnie Was odwiedzić na rowerze! Będzie dobry trening przed BBT... 48 minut temu, andrzej1982 napisał: Ja Johny życzę z całego serca Tego , aby dzieci mogły przekazywać Twoje dzieło dale W samo sedno! Trzeba mocno pracować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 30 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2018 (edytowane) Ale ten czas zasówa... @johnny_narciarz po raz kolejny na osiemnaste urodziny... Zdrowia nadal Końskiego!!! Miliona kilometrów na rowerze i co najmniej 100 dni na nartach w zbliżającym się sezonie. Spełnienia marzeń!!! Edytowane 30 Październik 2018 przez marboru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2018 Wszystkiego Najlepszego Maciej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi