Tadeusz T Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Wspaniałych śniegów i szusów po nich, wiele zdrowia i kasy, super fotek i chęci ich umieszczania na forum co by i innym przyjemność z ich oglądania zapewnić... :smile: No i jakiegoś spotkania w górach... :smile: Tadek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 No to Maćku 100lat!!! 100dni na nartach, metra śniegu pod nartami i wykorzystania do maximum GOPASSA :biggrin: Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Zdrowia, spełnienia marzeń, świetnych relacji, 2000km na nartach i 3000 na rowerze, spotkania na nartach :wink: i uśmiechu na co dzień :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 No to jeszcze raz: Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń :* 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Sto lat !!! )) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Zdrówka,zdrówka i jeszcze raz zdrówka :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaroW Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Sto latek Johnny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Ja rozumie... rodzina... przyjaciele... ale żeby dla nas tak nic : PS. masz racje pij... i używaj życia! idę walnąć drinka za Twoje zdrówko! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2015 Dziękuje wszystkim ponownie,a niektórym nawet trzykrotnie! :cheerful: Wam również najlepszego! Niestety,w tym roku nie sypnęło na moje urodziny... :wink: Tak,Jasiek ma rację,była impreza... Był też toast za całe Forum! : A dziś Johnny i kluczyki? Wykluczone! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 31 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2015 ...była impreza... Był też toast za całe Forum! : A dziś Johnny i kluczyki? Wykluczone! A ja myślałem, że sportowcy nie piją Ehh nie ładnie tak bez Kolegów!!! Myślę i nawet jestem o tym przekonany, że Chłopaki się ze mną zgodzą - będziesz musiał gdzieś w alpejskich okolicznościach przyrody zorganizować imprezę dla nas Pozdro i do zobaczenia niebawem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2015 Myślę i nawet jestem o tym przekonany, że Chłopaki się ze mną zgodzą - będziesz musiał gdzieś w alpejskich okolicznościach przyrody zorganizować imprezę dla nas Niewykluczone... :wink: Jak coś,jest też Chopok i Tatrzańska Łomnica. : Dozo i pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 1 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2015 spoooooźnione :sorrow: zdroooooooooooooooofka i stolat :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 2 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2015 Johnny setka, jak już pisałem na fb? Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 2 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2015 Niestety i ja się spóźniłem... Johnny! Wszystkiego najlepszego, spełnienia narciarskich i rowerowych marzeń oraz duuuuużo czasu i sił na ich realizację! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 uffff, czyli więcej spóźnialskich :wink: na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że zaczynam czynnie się udzielać na forum od listopada... wtedy to już totalnie dopada mnie tęsknota za nartami :biggrin: Ale do rzeczy: najlepszego, i jeszcze wiele sezonów z zawsze przygotowanymi stokami i piękną zimą :laughing: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 uffff, czyli więcej spóźnialskich :wink: na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że zaczynam czynnie się udzielać na forum od listopada... wtedy to już totalnie dopada mnie tęsknota za nartami :biggrin: Ale do rzeczy: najlepszego, i jeszcze wiele sezonów z zawsze przygotowanymi stokami i piękną zimą :laughing: Asiek! Pamiętaj, że ten człowiek nie potrzebuje przygotowanych stoków jemu trzeba życzyć jedynie śniegu od listopada do maja, a on już sobie z resztą poradzi wspomnisz moje słowa! Jak tylko coś spadnie, to od razu włączaj kamery z białego krzyża! Johnny będzie tam jeździł zanim zdążą ratrak ze stodoły wyprowadzić Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 4 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2015 Asiek! Pamiętaj, że ten człowiek nie potrzebuje przygotowanych stoków jemu trzeba życzyć jedynie śniegu od listopada do maja, a on już sobie z resztą poradzi wspomnisz moje słowa! Jak tylko coś spadnie, to od razu włączaj kamery z białego krzyża! Johnny będzie tam jeździł zanim zdążą ratrak ze stodoły wyprowadzić Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalka A to już wiem, przecież jego otwarcia sezonu na Białym Krzyżu to już legendą obrosły :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 4 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2015 Asiek! Pamiętaj, że ten człowiek nie potrzebuje przygotowanych stoków jemu trzeba życzyć jedynie śniegu od listopada do maja, a on już sobie z resztą poradzi wspomnisz moje słowa! Jak tylko coś spadnie, to od razu włączaj kamery z białego krzyża! Johnny będzie tam jeździł zanim zdążą ratrak ze stodoły wyprowadzić Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalka No nie pamiętam,kto mi ostatnio tak posłodził.... :angel: :applause: Masz u mnie browara! :cheerful: A to już wiem, przecież jego otwarcia sezonu na Białym Krzyżu to już legendą obrosły :biggrin: Asiek,ja i legenda? No bez przesady. :wink: Jeszcze poczuję się jak celebryta... :wink: :eek: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 5 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2015 ... Asiek,ja i legenda? No bez przesady. :wink: Jeszcze poczuję się jak celebryta... :wink: :eek: A jak, specjalnie dla Ciebie polowałam na relację w tv :biggrin::wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 5 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2015 A jak, specjalnie dla Ciebie polowałam na relację w tv :biggrin::wink: :angel: :angel: :angel: :wink: To muszę znów się postarać,jak tylko sypnie... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 5 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2015 (edytowane) Johnny bardzo spóźnione, ale bardzo życzliwe życzenia zdrowia, aby Ci nigdy nie brakło sił (jakby to było możliwe-Tobie-brakło sił:stupid:) na pokonywanie kolejnych tysięcy kilometrów, na nartach,rowerze,pieszo, czy też we wszelki inny sposób! I chociaż kilka metrów z tych tysięcy wspólnie. Pozdrawiam serdecznie! PS Od Ani życzenia oczywiście też. Edytowane 5 Listopad 2015 przez marionen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 30 Październik 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 @johnny_narciarz i kolejny roczek minął! Z okazji urodzin: zdrowia, fury kasy i tysięcy kilometrów na rowerze i na nartach. Najlepszego na urodziny Maćku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 Macku, zdrowia i jak najmniej stresu w zyciu. No i taki maly uniwersal dla Ciebie, bo przeciez kochasz narty i rowery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 Maciek, dużo zdrówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 Dużo zdrówka i siły w dążeniu do wyznaczonych celów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi