ravick97 Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Maciek - najlepszego, choć patrząc na inny wątek, to widzę, że najlepsze w Twoim przypadku już się zaczęło :smile:. ps. obuudziłem się... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Maciek - najlepszego, choć patrząc na inny wątek, to widzę, że najlepsze w Twoim przypadku już się zaczęło :smile:. ps. obuudziłem się... Ja też powoli się budzę... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 30 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2013 Maćku, jak co roku życzę Ci wszystkiego dobrego. Dużo zdrówka! a ponad to, by szybko remoncik się skończył i pożycie małżeńskie się układało! Wyśmienitego Sezonu narciarskiego, no i może Johnnego Narciarza Juniora : Jeszcze raz wszystkiego dobrego z okazji urodzin! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 30 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2013 Maciek wszystkiego NAJ,NAJ,NAJ........:smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 30 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2013 Johnny stówka jak zawsze i stopy puchu pod deską Wysłane Tapatalkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 30 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2013 Wszystkiego NAJ johnny :applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2013 Czego Ci chopie życzyć??? :proud: Zdrowia mosz do cholery.Bo "pyrgosz" po górach jak kozica abo inny jaki świstak. :crazy: Miłość mosz bo z miłością "pyrgosz".:cheerful: Życzyłbym Ci pieniędzy ale pono gentelmani o pieniążkach to nie rozmawiają. Życzę Ci więc tego o czym najbardziej marzysz. Niechaj się spełni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 30 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2013 Co Ci życzyć? : Biorąc pod uwagę, aktualny stan mojego zdrowia, to życzę Ci byś nigdy nie chorował!:cheerful: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 30 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2013 Maćku ja standartowo zdrówka ,zdrówka i jeszcze raz zdrówka :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 30 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2013 Kolejne 100 lat )) Zdrowia Zdrowia i Jeszcze Raz Pieniędzy.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamek182 Napisano 30 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2013 Więc Sto lat!!!!! na śniegu....... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
John Napisano 30 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2013 (edytowane) "Solisko arena" ukończone w przyszłym roku Ci życzę, darmowego karnetu na 100 lat i 2 metrów puchu co zimę, przez minimum miesiąc w roku. Edytowane 30 Październik 2013 przez John 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 30 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2013 (edytowane) Serdecznie wszystkim dziękuję! Ja to tak ostatnio chowam się w swoje urodziny,bo jakoś zbyt szybko ucieka ten czas... :redface: A teraz to najchętniej na lodowiec bym się wybrał! :wink: :angel: I do Tauern Spa! :angel: Takie przyziemne marzenie... :wink: PS. Z tego co wiem nie tylko ja obchodzę urodziny,więc: Feist,wszystkiego naj!!! Edytowane 30 Październik 2013 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkodnik Napisano 30 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2013 Życzę więc wymarzonego prezentu urodzinowego Aby zawsze zdrowie dopisywało i warunki narciarskie Sto lat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKaczka Napisano 30 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2013 Johny_narciarzu, Feist i ja dołączam się z życzeniami. Zdrowia, szczęścia, pomyślności, niech Wam ratrak stoki wymości, A jak trafisz poza trasę życzę puchu całą masę. No a w przerwach szusowania, dobrych piwek smakowania :laughing: Sto lat Panowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 30 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2013 I ja także dołączam się do pięknych życzeń. Wszystkiego najlepszego Johnny_ narciarzu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 31 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2013 Johnny wszystkiego dobrego:smile: Zdrowia do dalszych relacji ze stoków. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 31 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2013 Zdrówka, cudownych wyjazdów narciarskich i spełnienia marzeń! Urodzinowe buziaki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 31 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2013 A ja życzę Ci Johnny, cobyś z roku na rok bił swoje rekordy dni na nartach:happy: Wszystkiego naj... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 31 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2013 Johnny! Nadworny Forumowy Obserwatorze Rzeczy Dziwnych i Ulotnych! Wszystkiego najlepszego! Obyś najpiękniejsze dni miał ciągle przed sobą! :cheerful: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 31 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2013 Jeszcze setki urodzinowych życzeń Wiesiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 31 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2013 Hej Johnny, Wszystkiego Najlepszego, szczególnie między kujokami :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek96 Napisano 31 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2013 Najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 31 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2013 pól metra śniegu pod butem pozdrawiamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blixten Napisano 31 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2013 Ależ to forum jest miłe. Ludzie mogą znać się mniej lub bardziej, ale wszystkich łączy nas jedna i ta sama pasja :happy: dlatego ja również pozwolę sobie dołączyć do składających życzenia: dużo zdrowia, kondycji, śniegu i satysfakcji z jazdy :happy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi