Mitek Napisano 30 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2018 Cześć Oooo no to żeby Ci się zajebiście jeździło na czym tam akurat będziesz jechał. Żeby Ci starczyło paty na wiele lat realizacji własnych marzeń i inspirowania innych. Żeby Twoja druga połowa tak Cie kochała i Ty ją jak na filmiku to było. No i jeszcze powiem tylko, że zazdroszczę bo jesteś o prawie o jeden jedyny dzień młodszy ode mnie (29 10). Tylko, że niestety to prawie to 11 lat. Trzymaj się serdecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 30 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2018 Johnny spełnienia wszystkich marzeń... i tych na najbliższy czas i tych na trochę bardziej odległą przyszłość😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 30 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2018 Jak najwięcej wolnego czasu Ci życzę, brakuje ci go ostatnio. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2018 @johnny_narciarz życzę zapełnienia wieszaka na medale z ultra maratonów, trochę miejsca jeszcze masz ;). Pozdrowienia i wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 30 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2018 Maćku!, wszystkiego najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 30 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2018 żebyś te czerwone GSy objeździł w końcu .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 30 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2018 @johnny_narciarz - dużo zdrowia i sił by zrealizować to wszystko co już dzis w tym wątku było/będzie Ci życzone.😶 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 30 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2018 Maciek, życzę Ci zdrowia takiego, żeby Ci dróg w Polsce zabrakło do objechania! Wszystkiego najlepszego, sto lat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 30 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2018 STO LAT!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 30 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2018 Ja też się dołączam - samych dobrych dni i obyś zawsze cały i zdrowy wracał ze wszystkich ekstremalnych ekscesów 😊! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 30 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2018 Wszystkiego Naj......,by każdy nowy dzień był kolejnym powodem do zadowolenia, by nigdy nie opuszczała Cię dobra passa, a każde nowe wyzwanie było zawsze niezapomnianą przygodą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 30 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2018 MACIEK zasługujesz na wszystko... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 30 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2018 Zdrowia, dużo wolnego czasu i sensownego GPSu jeśli jeszcze takiego nie masz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 30 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2018 Maćku, Wszystkiego Najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek Napisano 30 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2018 Niech Ci się darzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 30 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2018 Najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 30 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2018 Maciek , no to jeszcze raz : życzę Ci dużo zdrowia , dużo wolnego czasu i wielu szczodrych sponsorów , żebyś mógł realizować wszystkie swoje plany i cele !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 1 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2018 Bardzo wszystkim dziękuję! W pierwszej kolejności chciałbym życzyć wszystkiego co najlepsze @Mitek, nawet nie wiedziałem, że obchodzimy urodziny niemal w ten sam dzień! Czasu trochę brakuje ostatnio... Dnia 30.10.2018 o 20:05, mysiauek napisał: Zdrowia, dużo wolnego czasu i sensownego GPSu jeśli jeszcze takiego nie masz Dnia 30.10.2018 o 22:05, aklim napisał: Maciek , no to jeszcze raz : życzę Ci dużo zdrowia , dużo wolnego czasu i wielu szczodrych sponsorów , żebyś mógł realizować wszystkie swoje plany i cele !!! No to właśnie idzie spora paczka. od sponsora! Dostanę GPS Lezyne Mega XL z pełnym oprzyrządowaniem, który nie tylko ma spore ma możliwości, ale jego bateria trzyma aż do 48 godzin! Dostanę jeszcze dobrej jakości sakwy i najnowsze modele lampek Lezyne, które mają możliwości... Zostałem dostrzeżony... Już myślę o North Cape 4000, na który to mnie namawia niejaki Wilk z forum ultrasów... PS. Już szukam butów do nowego nabytku.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 1 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2018 54 minuty temu, johnny_narciarz napisał: No to właśnie idzie spora paczka. od sponsora! Dostanę GPS Lezyne Mega XL z pełnym oprzyrządowaniem, który nie tylko ma spore ma możliwości, ale jego bateria trzyma aż do 48 godzin! Dostanę jeszcze dobrej jakości sakwy i najnowsze modele lampek Lezyne, które mają możliwości... Zostałem dostrzeżony... Już myślę o North Cape 4000, na który to mnie namawia niejaki Wilk z forum ultrasów... PS. Już szukam butów do nowego nabytku.. uuuu ... , widzę , że w tym roku Mikołaj do Ciebie wyjątkowo wcześnie zaglądnie Ps Maciek , jak się tak doposażysz , to już Cię kurka nikt nie dogoni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Otka Napisano 2 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2019 Ja również życzę wszystkiego najlepszego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi