marboru Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Maćku, życzę Ci dużo zdrówka, wiele szczęścia, spełnienia marzeń i jak największej ilości dni na nartach w zbliżającym się Sezonie :happy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Najlepszego Maćku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 A ja życzę Maćkowi jeszcze większego zacięcia w relacjonowaniu ciekawych wydarzeń, jest dobrze, ale nie umknęło mojej uwadze że w lecie odbywał się Tydzień Kultury Beskidzkiej, a jednak relacja się nie pojawiła, a nie wierzę że nie partycypowałeś w tych imprezach:biggrin: Więc zdrowia i zacięcia, tego pozytywnego którym i tak tryskasz, ale tego nigdy za mało:angel: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Spełnienia marzeń i wielu dni na nartach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Dżony sto lat i sto dni na nartach w tym sezonie:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 365 dni w roku na nartach ( w latach przestępnych ten jeden dzień se dychnij :wink:). No i zdrówka, żebyś dał radę :happy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 100 lat panie kolego:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Macku sto lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzarkos Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Stówki na nartach i najlepszego w życiu prywatnym,zawodowym i sportowym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Wszystkiego najlepszego Maćku:applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Drogi Kolego Macieju, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ZDRÓWKA ZDRÓWKA I JESZCZE RAZ ZDRÓWKA BO JAK WIADOMO ZDRÓWKO JEST NAJWAŻNIEJSZE !!! , reszta sama przyjdzie :applause::applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Sto lat i stu dni na nartach w każdym, nadchodzącym sezonie :applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feist Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Sto Lat na nartach Współsolenizancie!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Sto LAT!!!!!!!!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Happy Birthday Johnny The Skier :applause: Oprócz zdrowia - ma się rozumieć - życzę Ci żebyś w tym sezonie mógł spełnić swoje narciarskie marzenia. A i my na tym skorzystamy bo dzięki temu będziemy mogli się delektować kolejnymi wspaniałymi relacjami. :applause: Cheers!:smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Sto Lat na nartach Współsolenizancie!! Rozumiem, że i feist ma dziś powody do świętowania!. No to sto lat!!! Oczywiście, że na nartach! :applause: I w jednym kawałku! :wink: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Serdecznie wszystkim dziękuję za życzenia!!! :happy: Jest mi bardzo miło i oby się to wszystko spełniło!!! :smile: DZIĘKI!!! A ja życzę Maćkowi jeszcze większego zacięcia w relacjonowaniu ciekawych wydarzeń, jest dobrze, ale nie umknęło mojej uwadze że w lecie odbywał się Tydzień Kultury Beskidzkiej, a jednak relacja się nie pojawiła, a nie wierzę że nie partycypowałeś w tych imprezach:biggrin: Faktycznie,chyba zapomniałem... :biggrin: za to będzie coś innego,za jakąś chwilkę. : Sto Lat na nartach Współsolenizancie!! No to i ja Tobie życzę wszystkiego najlepszego oraz 100% spełnienia narciarskiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Najlepszego JN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 No feist kolego drogi tobie również wszystkiego naj..... :applause: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fundu Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 i ja również się dołączam - Wszystkiego Najlepszego - Sto lat!:smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Maciek Wszystkiego Najlepszego !!!! i Duuuuuużo Zdrowia !!!!:applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 zdruffka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Wszystkiego Najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feist Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Rozumiem, że i feist ma dziś powody do świętowania!. No to sto lat!!! Oczywiście, że na nartach! :applause: I w jednym kawałku! :wink: No feist kolego drogi tobie również wszystkiego naj..... :applause: Serdecznie wszystkim dziękuję za życzenia!!! :happy: Jest mi bardzo miło i oby się to wszystko spełniło!!! :smile: DZIĘKI!!! Faktycznie,chyba zapomniałem... :biggrin: za to będzie coś innego,za jakąś chwilkę. : No to i ja Tobie życzę wszystkiego najlepszego oraz 100% spełnienia narciarskiego. A dziękuje również Wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi