Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 Ciekawe czy w którymś momencie strata/przewaga czasowa się będzie zgadzała z tym co mamy na wizji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 No fajnie się ogląda ciekawe czy po reklamie będzie ok Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 W anglojęzycznej wersji jest nudno :tongue: u nas jest teraz fajnej :biggrin: Wszystko co dobre szybko się konczy, już zepsuli zabawę. Btw. czy w ES był jakiś komunikat o zmianach SC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 a u mnie raz jest dźwięk a raz nie :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 A teraz wogóle brak ale oglądałem z węgierskim komentarzem niezły ubaw Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 Mam tak samo:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 Wracając do tematu: dyszka za SG lejdis jest na koncie :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jata_70 Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 Wracając do tematu: dyszka za SG lejdis jest na koncie :smile: też miałem pudło:laughing:tylko kolejność nie ta:sorrow: 9 pkt Lara miała być trzecia i byłby maksior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 Ale Didier zepsuł dzień Millerowi... aż smutno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 Tak jak wczoraj Hannes Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 Tak jak wczoraj Hannes Hannes i Aksel : może się wreszcie Bodzio w slalomie wykaże i będzie miał swoje zwycięstwo. Wszystko jest możliwe w SL rozgrywanym po ciemku : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 hucu! Wielkie gratulacje! Taką trójkę obstawić i trafić to trzeba mieć nosa. Mimo, że jeszcze konkurencja trwa to już nic się na podium nie zmieni. A Pan Domański gada jak potłuczony, jak zwykle zresztą i nie wie co się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agatychy Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 : może się wreszcie Bodzio w slalomie wykaże i będzie miał swoje zwycięstwo. Wszystko jest możliwe w SL rozgrywanym po ciemku : za duża strata ,aby wygrać- chyba że liczył na DNS Pinturault i Ligetego. p.s dobrze że Hirscher nie namieszał - był bliźiutko ups - zdyskwalifikowali Bodego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 hucu! Wielkie gratulacje! Taką trójkę obstawić i trafić to trzeba mieć nosa. Mimo, że jeszcze konkurencja trwa to już nic się na podium nie zmieni. A Pan Domański gada jak potłuczony, jak zwykle zresztą i nie wie co się dzieje. Nie chwaląc się ... pierwsza 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 Za co zdyskwalifikowali Bodego? za duża strata ,aby wygrać- chyba że liczył na DNS Pinturault i Ligetego. p.s dobrze że Hirscher nie namieszał - był bliźiutko ups - zdyskwalifikowali Bodego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkristoff Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 tyczka miedzy nogami, pare bramek przed meta, szkoda bo zasluzyl na pudlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 Za co zdyskwalifikowali Bodego? Wziął tyczkę między nogi na ostatnim verticalu przed metą. Dziwna ta kombinacja, przez ten skrócony super-g i małe różnice, z punktu widzenia Bode lepiej by było jakby zajmował 30 miejsce przed slalomem. Prezes Domański dzisiaj był absolutnie w top formie: 1. Zobaczył jak Hirscher bierze tyczkę między nogi ( z Millerem są do siebie podobni jak dwie krople wody), co więcej po pewnym czasie Hirscher zniknął mu z wyników ( tu dałem się nabrać i szybko zerknąłem w wyniki online, niestety Mermillod nie wszedł na podium). 2. Jakieś 5 minut po tym jak Svindal wypadł z trasy przez dłuższą chwilę szukał go w wynikach. 3. Zadanie matematyczne do rozwiązania na kilka minut. O ile zmieni się różnica w klasyfikacji między zawodnikami, kiedy zajmą to samo miejsce w zawodach PŚ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 Ojczulku czepiasz się Pana Dyrektora chop robi co może. Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 Prezes Domański dzisiaj był absolutnie w top formie: 1. Zobaczył jak Hirscher bierze tyczkę między nogi ( z Millerem są do siebie podobni jak dwie krople wody), co więcej po pewnym czasie Hirscher zniknął mu z wyników ( tu dałem się nabrać i szybko zerknąłem w wyniki online, niestety Mermillod nie wszedł na podium). 2. Jakieś 5 minut po tym jak Svindal wypadł z trasy przez dłuższą chwilę szukał go w wynikach. 3. Zadanie matematyczne do rozwiązania na kilka minut. O ile zmieni się różnica w klasyfikacji między zawodnikami, kiedy zajmą to samo miejsce w zawodach PŚ? Czyli standarcik - wszystko jak zwykle. Macie może namiary na jego dealera? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2014 Nie, No to jest poezja. Reklamy polskie wchodzą na gemy w tenisie. Tutaj komentarz do facetów. Na dodatek zniknęła mi funkcja zmiany języka. Dlatego ja doceniam oglądanie w necie - jak pajacują, to zmieniam streaming. Czasem się zacina, fakt. Ale np. na brytyjskim eurosporcie pięknie pokazywali australian, podczas gdy u nas wrzucali jakieś reklamy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Wróżka odjeżdża, ojciec i hucu mnie przegonią, oj trzeba się przyłożyć do weekendowego typowania p.s. tak podliczyłem z nudów na sucho, ale nie pisze kto i ile bo mogłem się pomylić więc zaczekam na official results Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Nie przykładaj się tylko strzelaj ślepo tak jak my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 zaczekam na official results Jak Jacek dojdzie do siebie i przestaną Go boleć wszystkie członki to podliczy i będziemy wiedzieć :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Nie przykładaj się tylko strzelaj ślepo tak jak my Dzisiejszy slalom już obstawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 A ja mam takie zapytanie: co z IO? DO Soczi zostało już niewiele dni, więc rzucam temat. Mianowicie, proponuję osobne, olimpijskie typowania. Co Wy na to? I na jakich zasadach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi