Pinio46 Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 Ja już normalnie nie ogarniam tego kalendarza i typowań. Nagle mi się tu SL zrobił w Kitz nie wiadomo skąd. Wczoraj typy puszczałem i go nie było. Ło matko ale rozpierdziel mi się zrobił. :what::banghead: Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 O, nawet padły 2 maksy za SL. Jeśli uczciwe, to gratulacje. JC ma chyba możliwość weryfikacji, kiedy zostało wysłane typowanie. darek67, atenka - trochę słabo z Waszej strony, nie uważacie? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 Pierwsza zasada typowania, kiedy umieszczam Hirschera na podium w slalomie ten wypada z trasy. Drugi raz w tym sezonie się złałamałem i drugi raz bingo. Jakoś mnie to specjalnie nie martwi i chyba będę to robił częściej, bo jest to sytuacja win-win ...a ja tak się cieszyłam po pierwszym przejeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 A ja wiedziałem, że mam postawić na Bodego Ba! Wiedziałem nawet, na którym miejscu Od tygodnia czułem, że Kitz to będzie jego weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 Tina Maze wreszcie na swoim miejscu! A IO coraz bliżej. Tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 A ja wiedziałem, że mam postawić na Bodego Ba! Wiedziałem nawet, na którym miejscu Od tygodnia czułem, że Kitz to będzie jego weekend Chyba każdy kto śledził wyniki treningów wiedział. Nie był szczęśliwy. Jakby nie to przyszurowanie na lewym łuku i lekkie narty w poprzek....akurat 0,5 sek. którego zabrakło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 ...a ja tak się cieszyłam po pierwszym przejeździe Obstawiłaś Aerniego? :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 Obstawiłaś Aerniego? :laughing: No pewnie... że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 No pewnie... że nie To dlaczego tak się cieszyłaś? :laughing: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 Ach ten Reichelt nam zamieszał - miał być trzeci - mielibyśmy maxa :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 Bo miałabym dyszkę :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 Dziś Marcel staruje w SC i SG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 Dziś Marcel staruje w SC i SG Ech tam Marcel.: Maciek startuje. Wczoraj nie startował bo zbierał siły na dzisiaj.:wink: :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 Ech tam Marcel.: Maciek startuje. Wczoraj nie startował bo zbierał siły na dzisiaj.:wink: :tongue: Szkoda że nie można typować trzeciej dziesiątki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 Przeniesione na godz. 13:15 i 18:00. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 Przeniesione na godz. 13:15 i 18:00. Dal takiego tępola jak ja komunikat jest zbyt lakoniczny.:proud: To trzeba łopatą do łba nawrzucać.Co przeniesione na którą? A ja nagrywanie poustawiałem. Dobrze,że się dokopałem do tego komunikatu.: Ale by się sypały bluzgi jakbym zaczął odtwarzać a tam jakieś bzdury by się ponagrywały.: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 Dal takiego tępola jak ja komunikat jest zbyt lakoniczny.:proud: To trzeba łopatą do łba nawrzucać.Co przeniesione na którą? A ja nagrywanie poustawiałem. Dobrze,że się dokopałem do tego komunikatu.: Ale by się sypały bluzgi jakbym zaczął odtwarzać a tam jakieś bzdury by się ponagrywały.: Nie bzdury, wczorajszy DH leci : Z nagrywaniem zawsze jest loteria - w Wengen mieli transmisję zaplanowaną w ES2, ale tenisowy mecz się szybciej skończył i po 5 zawodnikach postanowili przeskoczyć do ES1 - i co na to Twój recorder :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 Nie bzdury, wczorajszy DH leci : Z nagrywaniem zawsze jest loteria - w Wengen mieli transmisję zaplanowaną w ES2, ale tenisowy mecz się szybciej skończył i po 5 zawodnikach postanowili przeskoczyć do ES1 - i co na to Twój recorder :biggrin: Wczorajszy DH mam nagrany.To łaski mi nie zrobili. A z tym ES to zawsze są jaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 A z tym ES to zawsze są jaja. Rozumiem zmiany kiedy pogoda przeszkadza, ale żonglerka kanałami gdy wszystko jest zgodnie z planem to porażka. Podobnie jak brak praw do transmisji z IO - będzie w lutym dużo powtórek w ES "Road to Sochi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 A na Eurosport jadą panie zjazd a komentarz do zjazdu męskiego :eek::eek: buhhaa Wysłane Tapatalkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 Ciekawa kompilacja właśnie leci - DH kobiet z Cortiny z podkładem komentatorskim z wczorajszego DH mężczyzn w Kitz Nawet niektóre komentarz pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 W anglojęzycznej wersji jest ok :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 W anglojęzycznej wersji jest nudno :tongue: u nas jest teraz fajnej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 Nie, No to jest poezja. Reklamy polskie wchodzą na gemy w tenisie. Tutaj komentarz do facetów. Na dodatek zniknęła mi funkcja zmiany języka. Wysyłane z mojego iPad przy użyciu Tapatalk HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 Ciekawa kompilacja właśnie leci - DH kobiet z Cortiny z podkładem komentatorskim z wczorajszego DH mężczyzn w Kitz Nawet niektóre komentarz pasują Np. Stacey Cook: " o ładnie stał w tym łuku":biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi