Pinio46 Napisano 11 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2014 Kufa a ja zapomniałem puścić typy dziewczyn w zjeździe. :mad::mad::banghead: Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 11 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2014 Kufa a ja zapomniałem puścić typy dziewczyn w zjeździe. :mad::mad::banghead: Ja też a tu okienko zamknięte:frown:: jaki czas przed startem zamykacie listę typowań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 Dobry weekend, że tak się pochwalę, jako jedyny obstawiłem na podium i Neurethera w gigancie i Fanarę i Kristoffersena, ale nie nadrobiłem zbyt wiele przez mój stary zwyczaj nie obstawiania Hirschera (jakoś go nie lubię, choć to wielki zawodnik), ale satysfakcja jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 ale nie nadrobiłem zbyt wiele przez mój stary zwyczaj nie obstawiania Hirschera (jakoś go nie lubię, choć to wielki zawodnik), ale satysfakcja jest Musisz zmienić zwyczaje! :biggrin: Bo z tego co widzę w przeciwnym wypadku ciężko będzie zagrozić Wróżce. A poza tym to rzeczywiście niesamowity zawodnik. Bez dwóch zdań! :applause: A Twoje typowania obserwuję z dużą uwagą i uznaniem. :cheerful: Dla mnie weekend taki sobie (jeśli chodzi o typowanie :wink:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 Pamiętajcie, że nagrody przyznajemy za cały weekend! A slalom 14.01 we Flachau do którego weekendu łączymy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 Mi chyba jako jedynemu udało się trafić zwyciężczynie dzisiejszej SC, a widzę, że do Wróżki mam kaaaawał punktów do odrabiania :. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 Musisz zmienić zwyczaje! :biggrin: Bo z tego co widzę w przeciwnym wypadku ciężko będzie zagrozić Wróżce. A poza tym to rzeczywiście niesamowity zawodnik. Bez dwóch zdań! :applause: A Twoje typowania obserwuję z dużą uwagą i uznaniem. :cheerful: :wink:) Zastanawiam się, bo kiedy raz się złamałem i postawiłem na niego to akurat nie zapunktował, więc może jest to jakaś reguła A z Wróżką pożyjemy, zobaczymy sezon jeszcze młody:biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 Mi chyba jako jedynemu udało się trafić zwyciężczynie dzisiejszej SC, a widzę, że do Wróżki mam kaaaawał punktów do odrabiania :. I przez Ciebie nie mogę jej sobie dopisać do listy tych, których jako jedyny miałem na podium:mad:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 13 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2014 Zastanawiam się, bo kiedy raz się złamałem i postawiłem na niego to akurat nie zapunktował, więc może jest to jakaś reguła A z Wróżką pożyjemy, zobaczymy sezon jeszcze młody:biggrin: Idziemy równo, dzięki Fanarze mnie wyprzedziłeś Ale dobrze piszesz, sezon jeszcze młody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 13 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2014 Panowie, Wy się ostro bijecie, ale popatrzcie, co się dzieje za podium Ja obrałem technikę Marie-Michele Gagnon. Ona w slalomie w tym sezonie nigdy na pudle nie stanęła (zajmowała miejsca w przedziale 4-6), a w klasyfikacji slalomistek jest....? No własnie! Ja też ani razu nie miałem kompletu (raz wytypowałem, ale mi padła bateria w lapku jak dawałem "zapisz", a po przyjściu do domu zapomniałem o tym i szlag trafił moje 15pkt), ale małymi krokami buduję formę na Soczi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2014 Widzę, że znów start zawodów ustawiony nie wiedzieć czemu na godzinę 00:00, przez co nie zdążyłem zatypować… :. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 Lepiej niech to odblokują bo też chcialem z rana obstawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 Nie będę czekał bo nie mam czasu teraz na to żeby patrzeć się w ekran czy ktoś zmieni godzinę startu. Typuje tu i proszę żeby było to uwzględnione przy liczeniu pkt później: 1. LIGETY TED 2. KOSTELIC IVICA 3. VILETTA SANDRO i od razu przypominam że pkt za Flachau są nie podliczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 i od razu przypominam że pkt za Flachau są nie podliczone. Ponieważ kierownicy na v nartach bodaj w Andorze:D Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 Moje typy 1 Kostelic Ivica 2 Miller Bode 3 Pinturault Alexis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 No to Ivica się najeździł na dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 No to Ivica się najeździł na dzisiaj... A Natko Zrobił Dym : i zepchnął Ci Vilettę, został z typowanych Ted :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 I Alexis jeszcze :D Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 Ale nasz m.bydliński pojechał? On chce coś ugrać na olimpiadzie w sc? Ten sezon ma pozamiatany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 30 miejsce, zdobył punkt. Ogólnie jeden błąd w slalomie pokomplikował mu mocno sprawy, gdyby nie ta wpadka byłby około 20 miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 i znów to samo.. człowiek wraca z roboty i nie da się już zatypować, bo godzina startu ustawiona na 00:00... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 i znów to samo.. człowiek wraca z roboty i nie da się już zatypować, bo godzina startu ustawiona na 00:00... i dalej nie poprawione nic.. ja dziś obstawiłem cały weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2014 i znów to samo.. człowiek wraca z roboty i nie da się już zatypować, bo godzina startu ustawiona na 00:00... No szkoda, bo też chciałem typować i już nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2014 Można jeszcze typować. Dodałem godziny startu do końca miesiąca. Po powrocie postaram się ustawić "blokadę" na typowanie na godzinę 8.00 w dniu zawodów, bez względu na godzinę startu. Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2014 Może na 9 i tak najwcześniej zawody zaczynają się około 9.30 Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi