Aressi Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Pewnie dlatego, że na stronie typowania godzina startu jest ustawiona na 00:00 : Czy istnieje ogólna zasada na ile godzin przed startem zostaje zablokowana możliwość typowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Typuj wyniki Pucharu Świata Pewnie dlatego, że na stronie typowania godzina startu jest ustawiona na 00:00 : Czy istnieje ogólna zasada na ile godzin przed startem zostaje zablokowana możliwość typowania? Godzina startu dodana Jacek Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2013 No i chciałem typować, a tu znowu zablokowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2013 No właśnie Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2013 No właśnie Wysłane Tapatalkiem No i chciałem typować, a tu znowu zablokowane. Godzina startu dodana, można jeszcze typować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2013 Brawo Darek67! Trafiłeś 15pkt! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2013 Brawo Darek67! Trafiłeś 15pkt! Dzięki bardzo-famfary dla zwycięscy:cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 28 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2013 O żesz ale gigant brawo Ania szkoda że nie obstawiałem mojej ulubienicy Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 Chyba mam maxa za zjazd Wysłane Tapatalkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 Pinio gratulacje! Kurde, szkoda mi tej Mikaeli... miałbym 10 pkt, a do tego 2/3 obstawiających doznałoby szoku Co jak co, gratuluję tym, którzy postawili na Mariles - oj, będą się dziewczyny lały na IO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 ROCH dzięki ale w slalomie to moja porażka wogóle. No Mikeli trochę szkoda brawo dla Mariles za wielki powrót :thumbup: Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 Chyba mam maxa za zjazd Wysłane Tapatalkiem A ja mam chyba maxa za slalom Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 To poprosimy o policzenie wyników. Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 Gratulacje!!!!! :applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 To poprosimy o policzenie wyników. Wysłane Tapatalkiem Podliczone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 JC czyżbyśmy exequo zajęli pierwsze miejsce za weekend czy źle liczę ? Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Edit chyba jednak się pospieszyłem z tymi obliczeniami :banghead: Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 5 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2014 Dzięki Nastasii i "dzięki" Marlies nikt nie miał szans na maxa :smile: Zabawiłem się z Wami pierwszy raz i ... dzięki MPH załapałem się na pudło :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2014 :applause: gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2014 Brawo hucu Jak dla mnie zdobyłeś maxa, bo umówmy się - któż by zaryzykował aż tak, żeby w podium obstawić Manfreda :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2014 Brawo hucu Jak dla mnie zdobyłeś maxa, bo umówmy się - któż by zaryzykował aż tak, żeby w podium obstawić Manfreda :wink: Same 3 i 5, tylko Hucu 10! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 6 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2014 Same 3 i 5, tylko Hucu 10! i jedna 6. Gonie Wróżke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2014 Gratulacje Powinnam zrobić minę Tiny M :eek: A na poważnie to zawody stają się coraz bardziej nieprzewidywalne - niby krążymy wokół tych samych zawodników, ale trafić pudło jest ciężko... Z drugiej strony emocje przez TV są dzięki temu zapewnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 7 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2014 To chyba dobrze,ze sa niespodzianki wiekszego i mniejszego kalibru.Przynajmniej nie jest nudno. Ciekawe co sie bedzie dzialo na Olimpiadzie,gdzie czesto medale zdobywali zawodnicy na ktorych nikt nie liczyl?(Maciek B .A moze dla odmiany medale zdobeda bici faworyci? Wracajac do mojego niespodziewanie dobrego typowania ,to, raz do roku i nienabity pistolet strzela. Ale przynajmniej bedzie okazja przysiasc do wisniowki Soplicy(jakos sie ostala) w drodze do Casablanki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 10 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2014 Ale przynajmniej bedzie okazja przysiasc do wisniowki Soplicy(jakos sie ostala) w drodze do Casablanki. Wlasnie okazja byla:smile:,a tu trzeba typowac Adelboden(najbardziej nieprzewidywalne zawody-moim zdaniem) + Altenmark. Ja tam ide za ciosem i typuje na fali wznoszacej :biggrin: Ps.Wroce podobno miedzy 20 a 25 stycznia :applause:,zeby powrocic na statek 26 lutego :angry:. Ale,ze przez ostanie lata zima jest regulowana cyklem ''Hucu w domu''[naprawde-sprawdza sie od kilku sezonow-ostatnio sezon przeciagnal sie do kwietnia :angry:,chociaz wyjechalem na poczatku marca( w domu bylem od 23 grudnia)],ale srednia kilkuletnia wskazuje,ze na nartach jezdzi sie w Polsce w okresie mojego pbytu w domu.Polecam wykorzystac na maksa. Wszelkie proby korzystania ze sniegu po terminie mojego wyjazdu beda karane grzywna.... kwota do ustalenia (w razie watpliwosci pisac a prive) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi