ROCH Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 Jak typowałem wczorajsze zawody kobiet, to padła mi bateria w lapku. Wróciłem do domu, zapomniałem, ze moich typowań nie zapisałem i spokojnie czekałem na niedzielne zawody. Dziewczyny zjechały, cieszyłem się jak głupi z 15 punktów. Wszedłem sobie na typowania, zeby zobaczyć czy ktos jeszcze obstawiał, tak jak ja i wtedy sobie przypomniałem, że przecież padła mi bateria zanim zapisałem typowania... Jestem wściekły i załamany. Co do Wróżki, to w żaden sposób mnie to nie dziwi. Trzymam kciuki za jej sukces w typowaniu, bo jej wiedza na temat PŚ jest jak umiejętności Tadeusza w GS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 ...ależ się uhahałam Dobre... dobre.. :biggrin: Tak jak pisałam to nie wiedza tylko strzelanie. Następnym razem postaram się nieco gorzej wypaść, żeby schować się nieco w cień i zaatakuję przed koncem sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 Jasne - typowe granie na emocjach Że niby rzutrm na taśmę, walka do samego końca, itd. Jak w skokach narciarskich! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 ...ależ się uhahałam Dobre... dobre.. :biggrin: Tak jak pisałam to nie wiedza tylko strzelanie. Następnym razem postaram się nieco gorzej wypaść, żeby schować się nieco w cień i zaatakuję przed koncem sezonu I będzie pewnie tak, że akurat powchodzą twoje fuksy i konkurencja będzie załatwiona już na cacy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2013 Gratulacje dla Wróżki Ostro poszłaś do przodu. Niemniej tez jestem zadowolony ze swoich typowań, było by pewnie kilka punktów więcej gdyby nie fakt że możliwość typowania do Super G kobiet się zblokowało. Jak na dwa weekendy typowań to jest gut 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 13 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2013 .... było by pewnie kilka punktów więcej gdyby nie fakt że możliwość typowania do Super G kobiet się zblokowało. witaj w klubie:mad:::angry:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 13 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2013 EE chłopaki pośladki luźno i tak wszystko zgarnie D.Z.W :stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 13 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2013 Baaardzo zabawne....baaardzo :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 13 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2013 Aaaaaaaaa nie Kto tutaj jest najbardziej obeznany w PŚ ? Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 13 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2013 Kto tutaj jest najbardziej obeznany w PŚ ? Znam odpowiedź na to pytanie ale nie będę Go zawstydzać publicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 14 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2013 Uu to chłopaki pojeździli dziś :eek::what: Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 14 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2013 No i typy wszystkich poszły za sprawą Tadka i Axela :D Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 14 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2013 A mi się dopiero dzisiaj przypomniało że miałem wczoraj podać typy Na jutro już wrzuciłem... zobaczymy czy też będzie loteria? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 Dla wszystkich w typowaniu pewniakiem Hirscher. Będzie ciekawie jeśli nie ukończy zawodów lub wypadnie poza podium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 Dla wszystkich w typowaniu pewniakiem Hirscher. Będzie ciekawie jeśli nie ukończy zawodów lub wypadnie poza podium. Tak jak wczoraj Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 No i stało się! Marcel chyba poza udziałem w drugim przejeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m-ski Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 Dla wszystkich w typowaniu pewniakiem Hirscher. Będzie ciekawie jeśli nie ukończy zawodów lub wypadnie poza podium. Niechcący chyba to przewidziałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 Niechcący chyba to przewidziałeś Gdybym w nicku miał Wróżka, to można by tak napisać. :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 Schiffrin też już poza zawodami :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 Ale pogrom. Dzisiaj to punktów nie przybyło za wiele Brawo Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 Stary lis dał znać o sobie. Mario szacunek wieki i brawo. :D:D Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2013 He,he :laughing: Slalom w Courchevel to istny pogrom typujących :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2013 W najbliższy weekend jest co typować. Ciekawe czy znowu będzie pogrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2013 Po dzisiejszym treningu faworyci na szpicy,a u kobiet jest nasza wisienka LV-CO WY NA TO:happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2013 Super-G w Val Gardenie staruje 20.12.13 o godzinie 12.15. Dlaczego na 12 godzin przed startem nie ma już możliwości typowania?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi