Pinio46 Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Dobrze że typy puściłem wcześniej może dogonię czołówkę :D Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Dobrze że typy puściłem wcześniej może dogonię czołówkę :D Ech ..., nie ma szans! :frown:: Czołówka odjeżdża w ekspresowym tempie. A moi faworyci muszą się wziąć ostro do roboty bo ostatnio nie dali mi powodów do radości. Zwłaszcza panowie. : Fajnie, że LV zmierza we właściwym kierunku. Jeszcze trochę i będzie można zacząć na nią stawiać. A jak już złapie (jeśli) swój właściwy rytm to chociaż te 5 pkt będzie można sobie dopisywać! : :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Gratulacja dla D.Z.W. za maksa na podium w zjeździe kobiet. Jeszcze 3 osoby wytypowały pełne podium ale nie na właściwych pozycjach. Gratki, a ja zmieniłem Tinę na Nadie.... 1 wybór zawsze najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Zablokowany jest super-g kobiet w Lake Louise, błednie rozpisany na 11.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Zablokowany jest super-g kobiet w Lake Louise, błednie rozpisany na 11.00. Poprawione! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Przed dzisiejszymi zawodami Wróżka na czele! :applause: Klasyfikacja A co się dzisiaj stanie jak Ligety i Hirscher nie dojadą do mety? Będzie pogrom :shocked: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 chciałem zatypowa GS mężczyzn razem z SG kobiet ale na ponad pół godziny przed zawodami typowanie już zamknięte?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Przed dzisiejszymi zawodami Wróżka na czele! :applause: Klasyfikacja A co się dzisiaj stanie jak Ligety i Hirscher nie dojadą do mety? Będzie pogrom :shocked: Z tego co widzę obstawiłem tak jak Wróżka! :laughing: Czyli chyba już mogę doliczyć sobie 15 pkt! :biggrin: Choć takich "szczęśliwców" będzie ... 12! :eek: :biggrin::biggrin::biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Jako, że nie mogę dziwnym trafem zatypować GS'a w formularzu na stronie skionline typuję tutaj i proszę Cię JC o dopisanie moich typów do konkursu. 1. Ligety 2. Pinturault 3. Svindal . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Gratulacje także dla agatychy za wczorajszego maksa. Wcześniej tego nie zauważyłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Reakcja Marcela i jego wyraz twarzy po zjechaniu Teda bezcenna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 A co powiecie na przejazd Bode, który jest na 2. miejscu po I przejeździe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Jako, że nie mogę dziwnym trafem zatypować GS'a w formularzu na stronie skionline typuję tutaj i proszę Cię JC o dopisanie moich typów do konkursu. 1. Ligety 2. Pinturault 3. Svindal . Nie da rady! Formularz jest zamykany na godzinę przed startem. Po tym czasie można już zobaczyć jak typowali inni uczestnicy zabawy, więc byłby to nie fair. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 A co powiecie na przejazd Bode, który jest na 2. miejscu po I przejeździe? Będzie się działo Jestem ciekaw jak najlepsi poradzą sobie z warunkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 A co powiecie na przejazd Bode, który jest na 2. miejscu po I przejeździe? Byłoby fantastycznie gdyby Bode utrzymał się na pudle! :applause: Jak ja bym się cieszył! :applause: Choć w konfiguracji bez Bode'go na tę chwilę miałbym maksa. Ale .... Zobaczymy co będzie dalej! : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naruzoxd Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Bode Miller jak fantastycznie pojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m-ski Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Bode "popsuł" wszystkim typowanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 BODE IS BACK!!! http://www.fis-ski.com/mm/Photo/Photo/General/53/70/5370_G08_W01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Bode-carving Jak ja się cieszę że wrócił - zawody z Jego udziałem są takie emocjonujące... Ale Ted po prostu ich zmasakrował! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Proszę admina o zablokowanie dzisiejszych typowań ...aktualnie można modyfikować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 Proszę admina o zablokowanie dzisiejszych typowań ...aktualnie można modyfikować Musze to sprawdzić w trakcie następnych zawodów. dla wyjaśnienia dodam, że nawet jeżeli ktoś zmodyfikuje swoje typowania, to ja będę o tym wiedział, więc nadłożyć nie będzie :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 No i Wróżka jak TGV odjeżdża wszystkim :applause:. Gonią ją Ojciec, Pete i Miraz. BRAWO! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 ...a weekend kto wygrał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 ...a weekend kto wygrał? Trzeba przygotować kartkę i ołówek i policzyć Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 Co tu liczyć przecież sprawa jest oczywista Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi