JC Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Zapomniałem sobie o typowaniu i jest efekt. Spadek na 8. miejsce. Miraz wyszedł na prowadzenie, ojciecpramatki traci to pierwszego miejsca 1 pkt, ale po pietach depcze mu naruzoxd (jak Ty pamietasz ten nick?). Klasyfikacja generalna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Zapomniałem sobie o typowaniu i jest efekt. Spadek na 8. miejsce. Ech.... i ja zapomniałem! : No i teraz wzorem naszych narodowych kopaczy zajmuję odległe miejsce w rankingu! : Choć wcale nie jest powiedziane, że gdybym nie zapomniał to byłoby dużo lepiej. Bo jak widzę rywalizacja jest ostra, a konkurenci pokazują klasę! :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naruzoxd Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Ładna konkurencja jest i mimo tego, że dopiero zaczęłam typować od zjazdu kobiet to 3 miejsce mnie zaskoczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 No nie też nie weszło (zjazd mężczyzn :eek:) ale pierwsze punkty cieszą. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naruzoxd Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 zjazd męzczyzn to w ogóle zdziwienie było mam pytranie co do " Nagrody wysylane będą tylko do osób, które poprawnie wypełniły dane adresowe " gdzie się te dane adresowe wypełnia ? ;o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 " gdzie się te dane adresowe wypełnia ? ;o w edycji swojego profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naruzoxd Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 w edycji swojego profilu dziękuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naruzoxd Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Gut genialna - taka leciutka i zwinna - aż przyjemnie sie patrzyło! Tina M nadal słabo i nadal jest to zastanawiające co jest nie tak. Po prostu przerosły ją te wygrane i wszystko co się w okół niej działo, i zmieniła trenera bo myślała, że będzie w ogóle kosić wszystko i wszystkich, jednak się przeliczyła - tak to się dzieje, jak się jest zbyt zarozumiałym - taka jest moja teza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Zapomniałem sobie o typowaniu i jest efekt. Spadek na 8. miejsce. Miraz wyszedł na prowadzenie, ojciecpramatki traci to pierwszego miejsca 1 pkt, ale po pietach depcze mu naruzoxd (jak Ty pamietasz ten nick?). Klasyfikacja generalna Można prosić oddzielną klasyfikację weekendu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naruzoxd Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 i jeszcze, przepraszam że tak spamuje, ale nie wiem nic kompletnie odnosnie tego typowania, koszulki są rozdawane dla pierwszej trójki w weekendzie tak ? a z tą klasyfikacją generalną to jak to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Zdjęcie weekendu - latająca Julia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Zdjęcie weekendu - latająca Julia Zdjęcie rzeczywiście niczego sobie. Ale Julia daleko nie zaleciała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Więcej zdjęć z ostatnich zawodów: Dziewczyny Heada w Beaver Creek Lake Louise 2013 - pudło dla Heada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 Prośba o poprawienie błędu. Typowanie na weekend 6-7-8.12.13 r. Zjazd mężczyzn jest 6.12, a Super G 7.12. Tymczasem na naszej stronie jest odwrotnie. Bardzo proszę o poprawienie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2013 Prośba o poprawienie błędu. Typowanie na weekend 6-7-8.12.13 r. Zjazd mężczyzn jest 6.12, a Super G 7.12. Tymczasem na naszej stronie jest odwrotnie. Bardzo proszę o poprawienie. Poprawiłem! dziękuję Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2013 Byk jest też w programie na Eurosporcie...Brawo Aressi za bystrość! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2013 Wyniki typowania po zjeździe mężczyzn są już naniesione. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 7 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2013 No i co Dzieciaki, kto obstawiał Otmara na miejscu 2 ??? Zawody bardzo emocjonujące, zwłaszcza że LV pojechała świetnie - była dziś najlepsza z Amerykanek:rolleyes:: Zaczynam się zastanawiać ile w tym prawdy, że ponownie sobie (aż) naderwała to więzadło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Gratulacja dla D.Z.W. za maksa na podium w zjeździe kobiet. Jeszcze 3 osoby wytypowały pełne podium ale nie na właściwych pozycjach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Teraz w tych zjazdach to prędzej człek szóstkę w totka trafi niż podium :what: Wróżko gratki Wysłane Tapatalkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Dzięki, ale wiecie sami że podium to loteria (no chyba, że chodzi o SL ) wiec mojej zasługi w tym nie ma Wszyscy potrafimy wymienić 10 najlepszych zawodników i zawodniczek, ale podium to lotto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jata_70 Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 coś chyba nie tak z tym typowaniem supergiganta kobiet, o której zawody? a typowanie zakończone:confused:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Zgadza się - coś nie tak... Zawody planowo 18:45 : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 jakieś rozwiązanie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Również*czekam na jakąś naprawę*tego problemu… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi