juice Napisano 7 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2014 Jest max w gigancie Panów! Gratulacje dla kolegi Rush-a ! No i wielka szkoda, bo Benek nie utrzymał podium :sorrow:, a tak mi się marzyło po latach na podium. Wrócił Mister G, jakby nie te stracone 4 dychy na dole to wyszedłby przejazd geniusza. Pozszywana dłoń robi wrażenie. Pinterault z poobijanym barkiem i ramieniem też klasa. Reszta Francji w natarciu zaraz za podium. Szkoda młodych Niemców co wylecieli. Ale mistrzem drugiego przejazdu i dla mnie dzisiaj to Carlo Janka, awans o 16 pozycji i jest 7 miejsce. Brawo, aby to był właściwy prognostyk :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 7 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2014 Podium Raichowi się należało, najlepiej gdyby kosztem Hirschera. Jeszcze szkoda, że że Jansrud spadł tak po drugim przejeździe, a tak wywarłby jeszcze większa presję w generalce na M.H. Błąd Kristofersena też pozbawił go realnie gdzieś 5-6 miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 7 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2014 A ja się baaaaaaardzo cieszę z powrotu LV Zawody nabrały dodatkowego smaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 7 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2014 A ja się baaaaaaardzo cieszę z powrotu LV Zawody nabrały dodatkowego smaczku Z tego to cieszyliśmy się już wcześniej. notujesz spore spóźnienie jak na siebie, bo od wczoraj :wink: Podium Raichowi się należało, najlepiej gdyby kosztem Hirschera. Tylko, wyłącznie i przede wszystkim kosztem Hirschera. Było by to bezcenne :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 7 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2014 (edytowane) Podium Raichowi się należało, najlepiej gdyby kosztem Hirschera. Podium się należy tym co przejadą najszybciej, a Hirscher w sumie był szybszy od Beniego. Coś namieszałem z tym cytatem, ale choć też kibicowałem Beniemu to jednak Hirscher był szybszy i jemu należy się podium. No i brawo dla Janki za drugi przejazd i dla Teda (a ten jeden skręt to było mistrzostwo). Edytowane 7 Grudzień 2014 przez Szymonidius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2014 Jest max w gigancie Panów! Gratulacje dla kolegi Rush-a ! Dzięki wielkie. To chyba mój pierwszy MAX, bardzo się cieszę z trafnego typowania :smile: - a jakie emocje były przed zjazdem Benka - max w garści, ale trochę szkoda że nie dał rady wygrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2014 Z tego to cieszyliśmy się już wcześniej. notujesz spore spóźnienie jak na siebie, bo od wczoraj :wink: Bo w weekend nie ma mnie przy kompie :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2014 A ja nie zdążyłem wytypować panów (typowałem o 17.15). Choroba a było by 6pkt.:(Hirscher i Ligety) Na szczęście na panie się załapałem i Tina dała mi trzy punkty. A tak z ciekawości na ile przed startem można typować? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2014 Bo w weekend nie ma mnie przy kompie :stupid: Zawsze możesz zadzwonić do przyjaciela :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2014 Mi Lara wjechała w maxa :. Wyniki i klasyfikacje uzupełnione. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2014 Mi Lara wjechała w maxa Dzięki za uzupełnie już dziś! Tak swoją drogą, oglądając już super gigant kobiet zacząłem się zastanawiać czemu na żadne miejsce nie obstawiłem Lary która wygrała pierwszy SG, zresztą chyba tylko 2 osoby ją wytypowały:) W weekend technicznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2014 Mi Lara wjechała w maxa :. Wyniki i klasyfikacje uzupełnione. Wstydziłbyś się Chytrusie ! Dla takiego widoku warto poświęcić takiego maxa :tongue::wink: Najpiękniejszy widok weekendu. No na równi z jeszcze jednym, bo Tina Weirather zrobiła takie małe "conieco" :redface: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2014 A ja dałem ciała straszliwie... Taki spadek w typowaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2014 A ja trochę nadrobiłem Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2014 A ja trochę nadrobiłem Wysłane Tapatalkiem Cieszę się Twoim szczęściem! Ja nadrobie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 A ja dałem ciała straszliwie... Taki spadek w typowaniu! Jak Ania się poprawi to się odbijesz :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Jak Ania się poprawi to się odbijesz :wink: to w ten weekend będzie jej ciężko.. ciężko będzie się wcisnąć w GS pomiędzy Rebensburg, Shiffrin, Maze, Brignone, Zettel, Brem i pewnie którąś ze Szwedek:) no ale ale... kto wie, jest ryzyko jest zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Spokojnie Panowie Forma nadejdzie wtedy, kiedy będzie na to najlepszy moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Forma nadejdzie wtedy, kiedy będzie na to najlepszy moment Czyli mówisz między 2 a 15 luty 2015 Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Dokładnie tak by to wychodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 18 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2014 Saslong zbliża się wielkimi krokami, Nyman walczy z Jansrudem ostro na 1 treningu... a... klasyfikacje w typowaniu nie podliczone od ostatniego weekendu a pasuje zobaczyć jak układ sił rozkłada się przed kolejnym emocjonującym weekendem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 18 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2014 Nie policzone, bo Jacek w Andorze Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 18 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2014 Ta klasyfikacja typujących jest dla mnie trochę frustrująca... Z 5 spadłem chyba na 18 :sorrow: Musiałbym się wziąć do roboty... Ale jak mam się wziąć do roboty, kiedy Ania się obija i szykuje formę na MŚ? :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 18 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2014 Ta klasyfikacja typujących jest dla mnie trochę frustrująca... Z 5 spadłem chyba na 18 :sorrow: Musiałbym się wziąć do roboty... Ale jak mam się wziąć do roboty, kiedy Ania się obija i szykuje formę na MŚ? :stupid: Potwierdzam, jedno lichy weekend z typowaniami i można polecieć w doł kilka albo nawet kilkanaście miejsc:) A co do formy Anny... czasem trzeba jednak odłożyć sympatię na bok i jeśli myślisz o awansie w klasyfikacji generalnej obstawić tych co są w formie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m-ski Napisano 18 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2014 Ta klasyfikacja typujących jest dla mnie trochę frustrująca... Z 5 spadłem chyba na 18 :sorrow: Musiałbym się wziąć do roboty... Ale jak mam się wziąć do roboty, kiedy Ania się obija i szykuje formę na MŚ? :stupid: To trzeba rozumem, nie sercem:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi