BuenosAires Napisano 12 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2014 To los trochę pomógł Ance. C'est la vie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 12 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2014 A typować jeszcze można. Mam nadzieje że nikt się nie podłoży. Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 12 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2014 ROCH ta Corine Suter to świadomie czy Ci się Suterki pomyliły :wink: Wiesz, no myślałem, że dziewczyna pojedzie dobrze, ale coś nie pykło ... :stupid::stupid: Źle kliknąłem - nie pierwszy i nie ostatni raz pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 12 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2014 http://eurosport.onet.pl/zimowe/narciarstwo-alpejskie/powazny-upadek-marii-hoefl-riesch/exk3y Biedna ale mi Jej żal- włączyć z dźwiękiem (dla osób o mocnych nerwach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuenosAires Napisano 12 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2014 http://eurosport.onet.pl/zimowe/narciarstwo-alpejskie/powazny-upadek-marii-hoefl-riesch/exk3y Biedna ale mi Jej żal- włączyć z dźwiękiem (dla osób o mocnych nerwach) Też mi zęby trzeszczały. Szkoda Mariji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 13 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2014 Wiesz, no myślałem, że dziewczyna pojedzie dobrze, ale coś nie pykło ... :stupid::stupid: Źle kliknąłem - nie pierwszy i nie ostatni raz pewnie Dobrze myślałeś bo Fabienne była 4 :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 13 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2014 Dobrze myślałeś bo Fabienne była 4 :smile: Tylko , że ROCH postawił na Corine która nie startowała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 13 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2014 Tylko , że ROCH postawił na Corine która nie startowała! Patrz post #275 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 13 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2014 Co to się w tym męskim SG porobiło!!! Gdybym tylko jednego żabojadka zamienił na drugiego, to by było fajnie No i nie ukrywam, że mam nadzieję na jakieś małe zaskoczenie w SL i świetną jazdę Svindala w GS, choć realnie oceniając szanse, to chyba nie obroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 13 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2014 Co to się w tym męskim SG porobiło!!!..... A wie ktoś jak to wyglądało? Bo czytam na niemieckim eurosporcie:biggrin::biggrin: i wychodzi se Axel był 16 a Hirscher 12:eek: Mam pytanie, tak było czy to moje zdolności lingwistyczne:smile: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 13 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2014 Tak było właśnie, Axel bez punktów w SG. Wysłane Tapatalkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 13 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2014 Cała ta impreza w Szwajcarii jest do góry nagami-slalomisci i geesowcy wywalają faworytów DH I SG.Może już jest zmęczenie materiału i technicy mają jeszcze parę a reszta już na wakacjach w Emiratach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 13 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2014 Tak było... http://www.fis-ski.com/alpine-skiing/events-and-places/event=33432/race=75186/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 13 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2014 Wszystko jest nie tak jak powinno być... ehh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 13 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2014 Wróżka gratki za maksa w SG :biggrin:też bym miał, gdyby Ania się zamieniła miejscami z Larą :stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 13 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2014 Wow! W końcu poszło po mojej myśli! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gira Napisano 13 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2014 milo popatrzec http://video.eurosport.fr/ski-alpin/lenzerheide/2013-2014/pinturault-etait-seul-au-monde_vid319225/video.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 13 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2014 Wow! W końcu poszło po mojej myśli! Taaaa... w końcu. Patrząc na klasyfikację generalną typujących, to faktycznie WRESZCIE CI SIĘ UDAŁO! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 14 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2014 Oj tam oj tam... odwracasz ogona kotem : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 14 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2014 Ale za Tobą się dość ciekawie robi - ostra walka o podium! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 14 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2014 Typowanie GS :wink: 1 ALS 2 Ted 3 Alexis ... 16 MH :biggrin: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 15 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2014 Dzień doberek-witam:laughing: Piękne zawody kończące SL 2013/2014,Dziewczyny się postarały i dodały trochę emocji dla nas obstawiających.Mocna walka na czubie tabeli jeszcze wiele może się zmienić na pudle chociaż pierwszy po za zasięgiem (Dumpling Zębowa Wróżka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 15 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2014 (edytowane) Dzień doberek SL był nieco nudny w porównaniu do tego co się działo w trakcie GS M Szkoda mi Svindala.... A co do Hirschera - brak kryształu w GS to zemsta za słynną już Schladmingową tyczkę :wink: Gratulacje dla Darka67 :applause: :applause: :applause: Edytowane 15 Marzec 2014 przez Dumpling Zębowa Wróżka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 15 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2014 Toż dzisiejszy GS to był thriller do ostatniego momentu :eek: Przegrać mały kryształ o 0,01, szok. Także Ted całujący Alexisa na śniegu plus kolejna super mina Marcela i jego dziewczyny - bezcenne :biggrin: Ale według tego co mówił W. Domański M. Hirscher jest pierwszym "nowożytnym" narciarzem i drugim w historii w ogóle, który zdobył trzy razy z rzędu Wielki Kryształ APS. No, no..... Zwróćcie uwagę na Tadusza, jest teraz 4 w generalce ze stratą 151 pkt. Nie ukończył dwóch GS. Gdyby je wygrał...... Potrafi nieźle zaskoczyć i dołożyć zarówno w krętym DH jak i SG. Jak jeszcze by trochę podciągnął SL.....może będzie "czarniawym koniem" na przyszły sezon :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 15 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2014 Po Thoenim trzy razy pod rząd PŚ wygrywali jeszcze Stenmark i Mahre, ale tak czy siak było to dawno. Dla mnie na kolejne sezony faworytem do generalki będzie raczej Pinturault, niż Ligety myślę że także Mayer i Kristoffersen szybko się do niej włączą. Nasza dwójka liderów mocno osłabła na koniec sezonu i myślę że jutro będzie walka Neureuther kontra Kristoffersen o kulkę, a Hirscher obejdzie się smakiem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi