ROCH Napisano 6 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2015 To tylko pokazuje, jak przewrotne były to zawody Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 6 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2015 To może dziś w GS będą wygrywać zjazdowcy :eek: Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 12 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2015 WAŻNE! Typować można do godziny startu podanej oficjalnie przez FIS. Jeżeli takiej godziny nie będzie podanej typowanie zostanie zakończone o godzinie 00:00 w dniu zawodów. Dzisiaj po 9-tej próbowałem zmienić typowania GS - start był zaplanowany na 9:30 - niestety okienko było już zamknięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2015 Dzisiaj po 9-tej próbowałem zmienić typowania GS - start był zaplanowany na 9:30 - niestety okienko było już zamknięte. to samo dzisiaj z SL W !!!! :angry::angry::angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2015 I komu do głowy przyszło chociaż przez moment, że wygra dzisiaj zawodniczka Słowacji Petra Vihova? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2015 Po stronie panów tez było dość ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forestml Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2015 No i w pierwszej dyszce jest również druga bardziej utytułowana Słowaczka. Można ... można ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2015 Młodzież w slalomie atakuje i to zarówno u pań jak i panów. Mnie już trochę nudziło - Marcel i amerykanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2015 to samo dzisiaj z SL W !!!! :angry::angry::angry: I nie poprawiłeś Shiffrinki a ja Pinturault : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2015 I nie poprawiłeś Shiffrinki a ja Pinturault : dokładnie nie zdążyłem zmienić pudła bo myślałem tak jak ty: WAŻNE! Typować można do godziny startu podanej oficjalnie przez FIS. Jeżeli takiej godziny nie będzie podanej typowanie zostanie zakończone o godzinie 00:00 w dniu zawodów. może szanowny admin JC ustosunkuje się do tego zapisu... czy dalej traktujemy to jako zabawę tzn. admin bawi się z nami w ciuciubabkę i robi co chce i jak chce .. (wiadomo jemu wolno...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2015 dokładnie nie zdążyłem zmienić pudła bo myślałem tak jak ty: WAŻNE! Typować można do godziny startu podanej oficjalnie przez FIS. Jeżeli takiej godziny nie będzie podanej typowanie zostanie zakończone o godzinie 00:00 w dniu zawodów. może szanowny admin JC ustosunkuje się do tego zapisu... To wyjaśnię z moim IT, bo miało być tak jak napisałem. Jeżeli są problemy to przepraszam. czy dalej traktujemy to jako zabawę tzn. admin bawi się z nami w ciuciubabkę i robi co chce i jak chce .. (wiadomo jemu wolno...) A to już mogłeś sobie darować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 19 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2015 Ten wredny Fayed czterem osobom rozbił Maxa :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 21 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2015 Oj, chyba się troszkę nie zgadza punktacja za typowanie w gigancie pań w Courchevel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 21 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2015 Ciekawe czy ktoś zgarnie dzisiaj punkty w lidze typerów?:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 21 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2015 Ciekawe czy ktoś zgarnie dzisiaj punkty w lidze typerów?:biggrin: Jest 8 pkt dla "knote" gratulacje :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2015 Raczej 6 ale i tak wielkie gratulacje!:applause:Trafić 2 zawodników na pudle! Jak on to zrobił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 To się maxów dzisiaj posypało. :smile: Gratulacje dla wszystkich szczęśliwie typujących. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 kusiło mnie dziś na Bydlińskiego postawić ....:happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 To może nowa kategoria typowania a mianowicie ostatnia trójka punktująca w zawodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 Czy tylko ją nie moglem typowac SL w Schladming czy po prostu nie dopisano tych zawodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 Czy tylko ją nie moglem typowac SL w Schladming czy po prostu nie dopisano tych zawodów? 19 osób typowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 13 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2016 Dzisiejszy zjazd kobiet przeniesiony na jutro - chciałem zmienić typowanie, ale się nie da bo okienko zamknięte -można coś z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 15 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2016 Nie można juz typować slalomu, a do startu 7 godzin. Proszę zatem o uwzglednienie moich typów: 1.Holdener 2.Loeseth 3.Strachova Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2016 Nie można juz typować slalomu, a do startu 7 godzin. Proszę zatem o uwzglednienie moich typów: 1.Holdener 2.Loeseth 3.Strachova Jest 8:38 i nie u mnie nie ma problemu z typowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter3m Napisano 16 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 U mnie nie można było typować wczorajszego slalomu nawet przez chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi