smiths23 Napisano 22 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2015 co wygrałeś???? z tego co wiem to chyba koszulkę Eurosportu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 22 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2015 Ja również dziękuję wszystkim za zabawę. Gratulacje dla zwycięzcy, mam nadzieje, że w przyszłym sezonie będzie równie emocjonująco Tapatalkiem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 22 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2015 Ja również dziękuję wszystkim za zabawę. Gratulacje dla zwycięzcy, mam nadzieje, że w przyszłym sezonie będzie równie emocjonująco Tapatalkiem Wiadomo, Sport to emocje....oj emocje. Pozdrawiam wszystkich sportowców-emocjonowców:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2015 Typuj wyniki Pucharu Świata Z całym szacunkiem...coś się nie zgadza. Smiths ma 388punktów a m-ski powinien mieć o 1 punkt mniej.....ale spoko to tylko zabawa. :smile: Ja Aneta 4 miejsce- najgorsze:smile: Proszę napisz skąd takie wyliczenie, to sprawdzę dlaczego jest różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 22 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2015 Proszę napisz skąd takie wyliczone, to sprawdzę dlaczego jest różnica. wyliczone na papierze.....kurczę pieczone.:smile: Bansko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 22 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2015 Gratulacje dla pudła!!! Atenka - jesteś poza pudlem, ale w generalce, a w kat kobiet masz pierwsze miejsce Dziękuję wszystkim za świetną i kulturalną zabawę Myślę, że w przyszłym sezonie będę typowal już z większą regularnoscia i -mam nadzieję- skutecznością Tak czy siak, dzięki postawie Anki czuje się zwycięzca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 22 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2015 Ja ze swojej strony gratuluję zwycięscy oraz wszystkim uczestniczącym w tej emocjonującej zabawie.Dobrze że to jest tylko zabawa bo emocje równie wielkie jak na zawodach FIS,A I PARĘ SIWYCH WŁOSÓW MI PRZYBYŁO.Adrenalina co zawody skakała mi co najmniej jak bym sam stał w tej cholernej bramce startowej:laughing: Pozdrowienia i już za siedem miesięcy nowe emocje:cheerful: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Witam wszystkich nartomaniaków-JAK W KOŃCU JEST Z TYMI TYPOWANIAMI BO NIE OGARNIAM:confused:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Tak jak pisałem jakich czas temu odpaliłem typowanie. Można zgłaszać swoje typy na dzisiejszy gigant kobiet w Aspen WAŻNE! Typować można do godziny startu podanej oficjalnie przez FIS. Jeżeli takiej godziny nie będzie podanej typowanie zostanie zakończone o godzinie 00:00 w dniu zawodów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel81 Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 nie zdążyłem obstawić giganta ale przypuszczam że nie tylko ja :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Na razie to typowania są niewidoczne i jest wyświetlana fałszywa informacja, że zawody zostały odwołane. Ja zdążyłem typowanie zamieścić, ale może się okazać, że typowanie nie będzie ważne. Może chief coś odpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Na razie to typowania są niewidoczne i jest wyświetlana fałszywa informacja, że zawody zostały odwołane. Ja zdążyłem typowanie zamieścić, ale może się okazać, że typowanie nie będzie ważne. Może chief coś odpowie? Faktycznie. Ale to chwilowy problem z wyświetleniem prawidłowej informacji, czyli typów jakie zostały zgłoszone. Juz można zobaczyć nasze typy przed zawodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Wyniki gigant kobiet już są. Punkty za dzisiejszy gigant oraz generalka zostaną podliczone jutro. Widać nie wszystko udało nam się sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Ech... Szkoda, że dopiero dziś Wczoraj w nocy próbowałem obstawić, ale dało się tylko Panów, a dziś nie miałem możliwości wejścia na forum przez cały dzień No ale cóż - mówi się trudno, żyje sie dalej! Odegram się W kościach czuję, że siądzie max-ik w ten weekend :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2015 Przypominam, że wczorajszy gigant kobiet był tylko rozgrzewką, do tego co będzie się działo dzisiaj i jutro. Przed nami dwa slalomy, zjazd i super G. Zapraszam do typowania wyników dzisiejszych zawodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 28 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2015 yes,yes,yes mam maxa u kobiet w slalomie:angel: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 28 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2015 To co zrobiła Shiffrin to było mistrzostwo! Ja osobiście kibicowałem Petrze Vlhovej, ładnie pojechała, szczególnie ostatni płaski odcinek. Czy ktoś widziała zjazd Maćka ? Niestety Eurosport przełączył na Slalom kobiet o 21. Ps. Wiadomo już coś nt. stanu zdrowia Markusa ? Przewieźli go śmigłowcem do szpitala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 28 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2015 Sorry za post pod postem, ale teraz zauważyłem, że jest to wątek do typowania wyników, a nie luźnej dyskusji nt. związane z PŚ. Proszę o przeniesienie posta do wątku: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/20335-Puchar-%C5%9Awiata-2015-2016/page4 M. To co zrobiła Shiffrin to było mistrzostwo! Ja osobiście kibicowałem Petrze Vlhovej, ładnie pojechała, szczególnie ostatni płaski odcinek. Czy ktoś widziała zjazd Maćka ? Niestety Eurosport przełączył na Slalom kobiet o 21. Ps. Wiadomo już coś nt. stanu zdrowia Markusa ? Przewieźli go śmigłowcem do szpitala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 29 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2015 Witam narciarską brać-chyba w wynikach na pierwszych trzech miejscach są pewne nieścisłości,bo wydaje mi się że na tą chwilę mamy tylko wyniki jednego startu za GS Kobiet?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2015 Witam narciarską brać-chyba w wynikach na pierwszych trzech miejscach są pewne nieścisłości,bo wydaje mi się że na tą chwilę mamy tylko wyniki jednego startu za GS Kobiet?: Tak było. Uprzedzałem, że na początku mogą być drobne problemy z podliczaniem typów, ale z czasem usuniemy wszystkie. Wynika to z dużych zmian w pobieraniu danych o zawodach. M.in. dodaliśmy do kalendarza i wyników treningi. Klasyfikacji generalna jest podliczona po wczorajszych zawodach. Już widzę, że błędnie dodany został jeden z treningów, na który kilka osób oddało głosy. Najpóźniej jutro zostanie to usunięte. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Wyniki zjazdu mężczyzn wprowadzone. Klasyfikacji typujących po zjeździe podsumowana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 5 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2015 Szkoda że dziś nie pomyliłem typowania GS z SG ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2015 Tego jeszcze nie było. Nikt z typujących dzisiejsze zawody SG mężczyzn nie trafił! Wszyscy otrzymali ZERO punktów :applause: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 5 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2015 Tego jeszcze nie było. Nikt z typujących dzisiejsze zawody SG mężczyzn nie trafił! Wszyscy otrzymali ZERO punktów :applause: Nie dziwię się. Też bym nie trafił. Zastanawia mnie tylko po co na siłę rozpoczynać takie zawody. Dla telewizji, dla sponsorów, dla zawodników, dla kibiców. Dla mnie wychodzi, że najmniej dla zawodników? No i dziecko szczęścia, wiadomo kto, zawsze ten sam:stupid: Jak ja mam Go lubić!: Pozdrawiam serdecznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 6 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2015 Tego jeszcze nie było. Nikt z typujących dzisiejsze zawody SG mężczyzn nie trafił! Wszyscy otrzymali ZERO punktów :applause: Choć raz jest sprawiedliwie ;) Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi