Pinio46 Napisano 7 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2015 Ha! Trafiłem pierwszego maxa u dziewcząt Tapatalkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 7 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2015 Jeszcze się wyścig nie skończył . Ja bym poczekał na Hosp. Czasami potrafi pojechać szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 7 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2015 Bardzo podobał mi się przejazd Ilki Stuhec. Długo prowadziła. Dopiero Maze dała jej radę. A klasyfikacja w generalce zrobiła się jak za czasów słynnej walki Marii Hoefl-Riesch z L. Vonn. Ciekawe czy Tina obroni się przed atakiem Anny? Końcówka sezonu u pań mega ciekawa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 7 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2015 Ha! Trafiłem pierwszego maxa u dziewcząt Tapatalkiem Pinio46 miałeś pietra. Było blisko. Ale gratuluję Tobie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 7 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2015 Dzięki, no trochę tak. Ale jak LV zobaczyłem to już widziałem, że raczej wygra Tina. Co do Anny no to poprostu mój fart. Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 8 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2015 ROCH się chyba pomylił obstawiając Anię na 3 i ustrzelił MAXA! Gratulacje :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 8 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2015 No chyba właśnie tak. Gratki ROCH. Tapatalkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 8 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2015 Po raz pierwszy obawiałem razem z moją ukochaną Ja miałem wyznaczyć kilka dziewcząt, które mają szanse. Ona docierała kolejność. Zaczęło się od tekstu "daj tą Maze na drugie!" - zanim podałem jakiekolwiek nazwisko. Byłem w ciężkim szoku!!! Nie przypuszczałem, że w ogóle Tine kojarzy. Potem było tak: - To co, kogo na pierwsze? - Nie wiem... Hmmm... - Anna Fen... - NIE!!!! Ona Ci się podoba! Jej na pierwszym nie obstawisz. Daj ją na trzecie. - Ale ona ma największe szanse, to dobra zawodniczka. - Daj ją na trzecie. Na pierwszym dałabym crazy Julke, ale ona bez formy (!!!!), to daj te, co po kontuzji wróciła, te Vonn. Po takiej rozmowie nie mogłem postąpić inaczej. Ale jestem w tak ciężkim szoku, że znała jakieś nazwiska i jeszcze potrafiła coś powiedzieć o tych zawodnikach. Szacun dla mojej lepszej połowy! A gdybym jej posłuchał w przypadku facetów, też miałbym więcej punktów... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 9 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2015 Graty za maxa! ja dałem całkowicie inna kolejność i tylko 9 pkt siadło. To jeszcze mamy weekend z technicznymi konkurencjami i później finały w Meribel. Jak ktoś będzie liczył za ten weekend pkt, to proszę wybaczyć moją upierdliwość ale nie zapomnijcie podliczyć giganta z Mariboru i zjazdu w Saalbach. Bo brakuje tam pkt z tego co zauważyłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 nie zapomnijcie podliczyć giganta z Mariboru i zjazdu w Saalbach Cytuje sam siebie ale znów ktoś podlicza pkt a te zawody dalej nie podliczone. Już nie wnikam czemu jeden super-g z Bansko odwołany jak odbył za sobotni w poniedziałek. Ale, jak tam kto chce, może tak zostać. W weekend zapewne pokaz siły slalomowej Szwedek i prawdopodobnie miazga Marcela w GS:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 Albo już oczy nie te, albo nie da się obstawić Khorosilov'a :eek:. Może ktoś to sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 Albo już oczy nie te, albo nie da się obstawić Khorosilov'a :eek:. Może ktoś to sprawdzić? A patrzyłeś pod Horoshilov? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 No nie, ale teraz już tak :cheerful: Następnym razem obstawię Ydlinsky'ego : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 Nie ma to jak wytypować Vonn na trzecim miejscu, która nie jedzie. Chyba musze do okulisty bo mam coś z oczami :eek: Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 Nie ma to jak wytypować Vonn na trzecim miejscu, która nie jedzie. Chyba musze do okulisty bo mam coś z oczami :eek: Tapatalkiem Nie przejmuj się . Niektórzy koledzy obstawiali Victorie. nie jesteś sam. Ja to się martwię bo mamy zmianę liderki w generalce PŚ. Cała moja nadzieja , że jutro Tina odkuje się w slalomie!!! A jak nie to gratulacje dla ROCHA. Jego team na razie górą. Może w Meribel Maze odzyska prymat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 Nie przejmuj się . Niektórzy koledzy obstawiali Victorie. nie jesteś sam. Ja to się martwię bo mamy zmianę liderki w generalce PŚ. Cała moja nadzieja , że jutro Tina odkuje się w slalomie!!! A jak nie to gratulacje dla ROCHA. Jego team na razie górą. Może w Meribel Maze odzyska prymat. Mówiłem, że forma Anki jest budowana na MŚ. Przy całym szacunku dla Tiny, chyba się wypstrykała na początku sezonu. Ania, początek miała bardzo przeciętny, na MŚ błysnęła i teraz jest w gazie. Może być bardzo ciekawa końcówka sezonu. Tzn. już jest. Ale Maze tanio skóry nie sprzeda. Pomimo zmęczenia i braku świeżości, to klasowa zawodniczka o mocnym charakterze. Może jeszcze dużo ugrać, także mamy przepiękną walkę na finiszu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 Ło ale ciasno, jak u Pań ale walka, normalnie 0,05 sek od podium dawno tak nie było. A panna Bassinio jeśli dobrze pamiętam, no no może druga Shiffrin? Kto wie? Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel81 Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 I znowu przegapiłem typowanie, 2 zjazdy i 2 giganty. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 2 zjazdy i 2 supergiganty ale jeszcze 4 konkurencje to się odkujesz:happy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 20 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2015 A ja już nie typuję Nie chcę, żeby moi faworyci czuli presję... Zauważyłem, że jak ściągam z nic to brzemię, to dużo lepiej im idzie No chba, że poczuję zew, to wted coś wytypuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2015 Uzupełniłem wszystkie wyniki zawodów oraz klasyfikacje. Znamy już najlepiej typujących w tym sezonie: 1. smiths - 369 2. m-ski - 367 3. darek67 - 355 PS. w związku z tym, że w tym sezonie były problemy z aktualizacja kalendarza pod koniec sezonu przygotowalismy nasz system w ten sposób, że kaledarz FIS aktualizowany jest automatycznie kilka razy dziennie. Sprawdziliśmy w trakcie kilku ostatnich tygodni i działa ok. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 22 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2015 Z całym szacunkiem...coś się nie zgadza. Smiths ma 388punktów a m-ski powinien mieć o 1 punkt mniej.....ale spoko to tylko zabawa. :smile: Ja Aneta 4 miejsce- najgorsze:smile: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 22 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2015 Heh, a ja piąty Tapatalkiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 22 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2015 Dzięki za zabawę i gratuluję pozostałym zawodnikom na podium. Ostatnie typowania słabo siadały a niektórzy mocno deptali po piętach (m-ski). Nie byłem pewien do końca czy mi się uda utrzymać fotel lidera, na szczęście się udało:) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 22 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2015 Dzięki za zabawę i gratuluję pozostałym zawodnikom na podium. Ostatnie typowania słabo siadały a niektórzy mocno deptali po piętach (m-ski). Nie byłem pewien do końca czy mi się uda utrzymać fotel lidera, na szczęście się udało:) co wygrałeś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi