agatychy Napisano 24 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2015 No,no Edit Miklos wysoko postawiła dziś poprzeczkę swoim koleżankom:applause: można powiedzieć sensacyjne podium W:sad:ęgierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2015 No szczerze to nie wiedziałem że taka narciarka wogóle śmiga w pucharze a z męskiego zjazdu w Kitzbuhel zrobili cyrk... toż to nawet SG nie był! Minutę jeździli a z tego pokazywali 40 sek. ale emocje były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esi70 Napisano 24 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2015 Zrobili to dla kibiców,notabene których było wiecej niż na całej kolejce ekstraklasy polskiej piłki nożnej:laughing:ale Arnolda nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 24 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2015 No szczerze to nie wiedziałem że taka narciarka wogóle śmiga w pucharze a z męskiego zjazdu w Kitzbuhel zrobili cyrk... toż to nawet SG nie był! Minutę jeździli a z tego pokazywali 40 sek. ale emocje były Widzę Cię Jasiek oczami wyobraźni jak wleczesz się we mgle po trasie zjazdu PŚ w Kitzbuhel i nagle mija Cię Edit Miklos....:laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2015 Widzę Cię Jasiek oczami wyobraźni jak wleczesz się we mgle po trasie zjazdu PŚ w Kitzbuhel i nagle mija Cię Edit Miklos....:laughing: No masz rację... pewnie by tak było ale to chyba żaden obciach! czy nie : Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 24 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2015 No masz rację... pewnie by tak było ale to chyba żaden obciach! czy nie : Pozdrawiam. Żaden obciach, po prostu wolniej jedziesz:smile:pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2015 No raczej... a Ty szybciej? to może sprawdzimy się na trasie... PS. Choć jak to mówił ten od słoni... "z kobietą wygrać żaden honor a przegrać wstyd po wsze czasy!" PS2. Hanibal znaczy... ten on od słoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 24 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2015 No raczej... a Ty szybciej? to może sprawdzimy się na trasie... PS. Choć jak to mówił ten od słoni... "z kobietą wygrać żaden honor a przegrać wstyd po wsze czasy!" PS2. Hanibal znaczy... ten on od słoni Na trasie mówisz Janusz, zapraszam do Zieleńca 31.01.2015.godz.11.00,"Zjazd na krechę"póki co:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2015 Na trasie mówisz Janusz, zapraszam do Zieleńca 31.01.2015.godz.11.00,"Zjazd na krechę"póki co:smile: Dzięki za zaproszenie ale... w tym czasie to mam inne plany! (i co prawda nie lubię rywalizacji... zawodów... tyczek... bo jeżdżę dla przyjemności! i tak na prawdę to mnie osobiście jara jazda "jak mogę założyć pierwszy ślad na świeżutkim śnieżyku... najlepiej poza trasą) ale wiesz kiedyś miałem FOTĘ na głównej stronie PKL (sory wiem żaden szacun... ale to taki epizod na mojej ukochanej trasie w Polsce --> SZCZAWNICA-PALENICA I) teraz czekam tylko na warunki... i 15 dni na ukochanej słowacji! :biggrin: :applause: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 24 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2015 Dzięki za zaproszenie ale... w tym czasie to mam inne plany! (i co prawda nie lubię rywalizacji... zawodów... tyczek... bo jeżdżę dla przyjemności! i tak na prawdę to mnie osobiście jara jazda "jak mogę założyć pierwszy ślad na świeżutkim śnieżyku... najlepiej poza trasą) ale wiesz kiedyś miałem FOTĘ na głównej stronie PKL (sory wiem żaden szacun... ale to taki epizod na mojej ukochanej trasie w Polsce --> SZCZAWNICA-PALENICA I) teraz czekam tylko na warunki... i 15 dni na ukochanej słowacji! :biggrin: :applause: :biggrin: A ja muszę uzbroić się w aparat foto...i wiem że w Zieleńcu będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2015 Pewnie tak... jak co to proszę wrzuć FOTY! pewnie będziecie się fajnie bawić! życzę szczerze i czekam na FOTOreportaż! weź przykład z Johnnego http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/19832-Ch%C5%82opok-na-Chopok Pozdrawiam serdecznie a jak startujesz no to powodzenia! Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 24 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2015 Pewnie tak... jak co to proszę wrzuć FOTY! pewnie będziecie się fajnie bawić! życzę szczerze i czekam na FOTOreportaż! weź przykład z Johnnego http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/19832-Ch%C5%82opok-na-Chopok Pozdrawiam serdecznie a jak startujesz no to powodzenia! Janusz dziękuję Janusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 24 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2015 Na trasie mówisz Janusz, zapraszam do Zieleńca 31.01.2015.godz.11.00,"Zjazd na krechę"póki co:smile: Dlaczego 11 ? Gdzie widzisz tą krechę ? (chyba, że nie nadążam za dowcipem :wink:). Jeżeli można :smile: Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 24 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2015 Dlaczego 11 ? Gdzie widzisz tą krechę ? (chyba, że nie nadążam za dowcipem :wink:). Jeżeli można :smile: Pozdrawiam, a weteran z Ziemi Kłodzkiej będzie sypał dowcipem w Zieleńcu po zawodach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 24 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2015 a weteran z Ziemi Kłodzkiej będzie sypał dowcipem w Zieleńcu po zawodach? Jeżeli już to tylko takim w dobrym tonie średnio zaawansowana Świdniczanko :smile: Więc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 24 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2015 Jeżeli już to tylko takim w dobrym tonie średnio zaawansowana Świdniczanko :smile: Więc ? awansowałam:applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 25 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2015 Dlaczego 11 ? Gdzie widzisz tą krechę ? (chyba, że nie nadążam za dowcipem :wink:). Jeżeli można :smile: Pozdrawiam, Mógłbyś jaśniej? Czy coś Ci dolega! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2015 Trochę z historii Kitzbuhel... Aż kolana i nie tylko bolą... :eek: [video=youtube;dvL46APZzMY] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 25 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2015 No szczerze to nie wiedziałem że taka narciarka wogóle śmiga w pucharze a z męskiego zjazdu w Kitzbuhel zrobili cyrk... toż to nawet SG nie był! Minutę jeździli a z tego pokazywali 40 sek. ale emocje były Edith Miklos nie jest mało znana. Inna sprawa to , że to jej pierwsze podium Pucharu Świata. W ubiegłym roku podczas zjazdu w Crans-Montana była 5. Na Igrzyskach Olimpijskich w Sochi w zjezdzie była 7. Pierwsze punkty Puchar Świata zdobyła już w 2005 roku (kiedy my będziemy mieli takie sukcesy?). Już jako juniorka na Mistrzostwach Świata Juniorów miała 5-6 miejsca. Karierę zaczynała jako Rumunka. Urodziła się w Rumuni(Transylwania-strach się bać). Po kontuzji kolana i operacji ACL wypiął się na nią Rumuński Związek Narciarski ( skąd my to znamy?) i szybko dostała obywatelstwo węgierskie ( należy do mniejszości węgierskiej w Rumuni). I jej kariera jak widać nabrała rozmachu !!!! Brawo - tak trzymać Edith!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 25 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2015 No szczerze to nie wiedziałem że taka narciarka wogóle śmiga w pucharze a z męskiego zjazdu w Kitzbuhel zrobili cyrk... toż to nawet SG nie był! Minutę jeździli a z tego pokazywali 40 sek. ale emocje były Trochę z historii Kitzbuhel... Aż kolana i nie tylko bolą... :eek: [video=youtube;dvL46APZzMY] To były piękne czasy ! Dzięki za przypomnienie. Łza się w oku kręci!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 25 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2015 To były piękne czasy ! Dzięki za przypomnienie. Łza się w oku kręci!! I zwróć johnny uwagę , że technika jazdy w zjezdzie praktycznie się nie zmieniła. Za to zabezpieczenie tras i przygotowanie stoków inna bajka - różnica kosmiczna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 25 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2015 Slalom w Kitz niesamowicie ciężko ustawiony, mogą być sensacje . Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 25 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2015 Na eurosportach tenis. Slalom na żywo na RAI Sport1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 25 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2015 Na ZDF też jest. Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2015 Wyniki Na żywo: http://www.skionline.pl/sport/wyniki-live,alpejski-puchar-swiata-slalom-mezczyzni-kitzbuehel-2015-01-25,68.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi