Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 No niestety miałam wyjście: albo typować w ciemno w ciągu dnia albo wcale, bo wieczorem już nie miałam dojscia do kompa Ale ale... trzymajmy mocno kciuki, bo MB startuje, a to przecież jego koronna konkurencja, trochę doświadczenia już ma. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 Ale ale... trzymajmy mocno kciuki, bo MB startuje, a to przecież jego koronna konkurencja, trochę doświadczenia już ma. Już dojechał. Na razie jest 34 ze stratą 3,51 do prowadzącego. Jest tylko gorszy o 0,22s od Pinturault:eek: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 Tak, widziałam Teraz czekamy na SL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 Tak, widziałam Ty to masz szczęście, a ja niestety w pracy i tylko podglądam Eurosport. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 Nic nie kumam:confused::to jest to typowanie czy nie.A wyniki tego dzisiejszego-co znim:angry:może jaśniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 o 14-stej jest slalom do kombinacji..i będą wyniki.. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 To wiem- ale nasze piękne panie(jechały dzisiaj),a typowania odwołane Wyniki bardzo odstają od całego sezonu-co tam się stało bo nie oglądałem:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 Wyniki bardzo odstają od całego sezonu-co tam się stało bo nie oglądałem:biggrin: Mnie to samo zastanawia! Tylko sobie wyniki na telefonie sprawdziłem i doznałem lekkiego szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 A mnie się wydaje, że panie pojechały raczej treningowo ten zjazd Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 Coś mi się wydaje że cała ta nasza zabawa to o dupę rozbić-co innego strona fis,co innego na naszej stronie np.jutro na fis jest SL a u nas zjazd-po pierdółka nie zabawa Przez to zamieszanie straciłem chęci-i wyniki nie takie:frown:::biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 Coś mi się wydaje że cała ta nasza zabawa to o dupę rozbić-co innego strona fis,co innego na naszej stronie np.jutro na fis jest SL a u nas zjazd-po pierdółka nie zabawa Przez to zamieszanie straciłem chęci-i wyniki nie takie:frown:::biggrin: Przepraszam, ale skoro dzień wcześniej zamienia się dni rozgrywania zawodów, to zdarza się, że nie mam możliwości zareagować. Przedwczoraj uzupełniłem daty i godziny startów do zawodów w Schladming, żeby wszystko było OK. A tu... Jeżeli stwierdzicie, że np. jutrzejszego slalomu mam nie liczyć do generalki, to dajcie znać - tak zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 Coś mi się wydaje że cała ta nasza zabawa to o dupę rozbić-co innego strona fis,co innego na naszej stronie np.jutro na fis jest SL a u nas zjazd-po pierdółka nie zabawa Przez to zamieszanie straciłem chęci-i wyniki nie takie:frown:::biggrin: a co tu kolega w gorącej wodzie kąpany...:eek: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 Mogę się założyć że połowa jeszcze nie obstawiła SL i jutro dopiero się zoriętują że już po imprezie. Chyba że zapominalscy......itd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 17 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2015 Biorąc poprawkę na to, co się teraz dzieje (ciągłe zmiany w terminach zawodów) przed pójściem spać, jak juz leżę w łóżku i mam zasypiać, biorę do ręki telefon i sprawdzam stronę FIS, a potem szybko do typowania, żeby jeszcze ewentualnie przeklikać :D Oczywiście zdarza się tak, że zasnę z telefonem w ręku i cały misterny plan psu w d***, ale czasem się uda :stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 17 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2015 Saturday, January 17th 2015 10:30/13:30 CET men's slalom - Wengen (SUI) 11:30 CET ladies' downhill - Cortina d'Ampezzo (ITA) Taki przywilej organizatora że zmienia daty ale na szczeście daje info, Wróżka od razu wrzuciła w wątek. Potrzeba więc jednak trochę więcej uwag zwrócić co się dzieje w tym wątku i będzie wszystko jasne. Ja obstawiam caly weekend zawodów w czwartek lub piątek i mam spokój, choć obserwuje co się dzieje. Trzeba być dynamicznym i reagować w razie potrzeby. Ja mam SL obstawiony, nie widzę potrzeby go odwoływać z typowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 17 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2015 Ale Marcel pomieszał! :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 17 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2015 Hirscher wypadł w 1-ym przejeździe ! Konsekwencja kolegi ojciecpramatki nie wystawiania go na podium w typowaniu została nagrodzona. K. Jansrud też pewnie się nie zmartwił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 17 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2015 Ale Marcel pomieszał! :stupid: Jak i Stefano Gross:) nikt go nie obstawił myśląć że ostatni SL był przypadkiem a tu proszę... złapał formę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 17 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2015 Ale Marcel pomieszał! :stupid: tyczka mu się pomieszała, mówiłam że Wengen to dla niego za trudna trasa:smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 17 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2015 tyczka mu się pomieszała, mówiłam że Wengen to dla niego za trudna trasa:smile: Złapał cykora przed kombinacją to i w slalomie dał d.......!!!! Pokazał jakie ma serce do walki (przed kombi). Góra mięśni a serducho malutkie. Cały M.H. M.Bydliński ma więcej odwagi. 145 na godzinę i pognał do mety. Brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2015 Zjazd kobiet - start o 11:00 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m-ski Napisano 18 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2015 Mogę się założyć że połowa jeszcze nie obstawiła SL i jutro dopiero się zoriętują że już po imprezie. Chyba że zapominalscy......itd No ja właśnie się zorientowałem. Minimum 6 pkt w plecy. Ale jeśli na koniec sezonu tyle mi zabraknie to będę się czuł moralnym zwycięzcą:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2015 Kto typował Edit Miklos na podium? :eek: :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 24 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2015 Zjazd mężczyzn w Kitzbuhel przełożony do decyzji jury na 12:15 z powodu mgły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 24 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2015 No,no Edit Miklos wysoko postawiła dziś poprzeczkę swoim koleżankom:applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi