Rush Napisano 25 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2014 Aaaaa.. znowu się zagapiłem i jestem 1 zawody w plecy : na jutro typy poszły. Dobrze że już zaczęła się zabawa. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2014 Aaaaa.. znowu się zagapiłem i jestem 1 zawody w plecy : na jutro typy poszły. Dobrze że już zaczęła się zabawa. :smile: Jutro dwa typy to pewniaki, a ten trzeci..? Kto waszym zdaniem powalczy o trzecie miejsce na podium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 25 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2014 Szkoda, że typy na zawody, które są o 9:30 można było wysyłać tylko do północy. Super.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 26 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2014 dzień dobry wszystkim fanom narciarstwa, udanego sezonu narciarskiego i dobrej zabawy w typowaniu.:laughing: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 26 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2014 Jutro dwa typy to pewniaki, a ten trzeci..? Kto waszym zdaniem powalczy o trzecie miejsce na podium? Kogo miałeś na myśli mówiąc, że dwa typy to pewniaki? Powiem Wam, że wróciłem z balu orkiestry (ja nie gram, ale kumpel i bardzo polecał) - gdzie lekko nie było... [jeśli wiecie, co mam na myśli ] Spałem 3 godz i wstałem, żeby oglądać PŚ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 14 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2014 O 00:12 brak możliwości typowania salonu kobiet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2014 O 00:12 brak możliwości typowania salonu kobiet... Można jeszcze typować. Start o 10.00 naszego czasu, więc typowanie będzie zamknięte o 9.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 15 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2014 No to chyba maksa dziś nikt nie trafi :what: Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2014 No to chyba maksa dziś nikt nie trafi :what: Wysłane Tapatalkiem Micha zapomniała na starcie spuścić ręczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2014 Kto postawił na Maze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 15 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2014 No właśnie? Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 15 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2014 kto postawił na maze??? sb! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 15 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2014 Miało być SB (dużymi literami, żeby nie było, że brak szacunku dla starszego kolegi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 15 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2014 Nawet nie typował Choć pewnie jak by typował to jest duże prawdopodobieństwo że tak by właśnie było Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 15 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2014 Czasem mam wrażenie, że pan W.D ogląda czasem zupełnie coś innego niż my Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 15 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2014 Ja oglądam na angielskim eurosporcie, więc nie mam takich spostrzeżeń Wiem, że SB nie typował, ale w sercu wiedział, że Tina zrobi to, co zrobiła. Zobaczymy, jak to dalej będzie wszystko wyglądało. Shiffrin niby ma pojeździć coś w super G - sądząc po tym, jak było dziś, to chyba faktycznie trochę czasu poświęciła na super G. Maze w Soelden cieniutko, ale dziś kozacko pojechała, może być mocna w tym sezonie. Czyżby walka nie pomiędzy Anią i Mikaelą, ale także Tiną? Nie mogę sie doczekać jutra! Biorąc pod uwagę to, co powiedział Felix w skipassie, to jutro Marcel powinien pozamiatać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2014 Dobre, wszyscy postawili dzisiaj na Shiffrin i... dostaliśmy lanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 15 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2014 Dobre, wszyscy postawili dzisiaj na Shiffrin i... dostaliśmy lanie Macie szczęście,że SB nie głosował.:biggrin: To by dopiero było lanie. Wszyscy na Michaelę a SB na Tinę.:crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2014 Macie szczęście,że SB nie głosował.:biggrin: To by dopiero było lanie. Wszyscy na Michaelę a SB na Tinę.:crazy: Są świadkowie że wczoraj stanowczo twierdziłem że Tina będzie na 1 miejscu, oczywiście narażając się na drwinę i kpiny:rolleyes:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 15 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2014 A ja sam nie wiem, jak mi się udało to typowanie, bo wróciłem ok. 4 nad ranem z imprezy firmowej i kładąc się przypomniałem sobie, że jeszcze nie obstawiłem. W ogóle dziwne, że sobie coś przypomniałem, bo moja świadomość była trochę ograniczona. Zalogowałem się dopiero za trzecim podejściem, ale najgorsze było wybieranie zawodniczek. Rozwijam listę i nie wiem, co mam wybrać, zaćmienie totalne, po chwili budzę się z telefonem w ręce i znowu próbuję. Jedno nazwisko mam, potem drugie i znowu drzemka, nie wiem ile to trwało, ale tak jeszcze nigdy nie obstawiałem:happy:. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 15 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2014 A ja sam nie wiem, jak mi się udało to typowanie, bo wróciłem ok. 4 nad ranem z imprezy firmowej i kładąc się przypomniałem sobie, że jeszcze nie obstawiłem. W ogóle dziwne, że sobie coś przypomniałem, bo moja świadomość była trochę ograniczona. Zalogowałem się dopiero za trzecim podejściem, ale najgorsze było wybieranie zawodniczek. Rozwijam listę i nie wiem, co mam wybrać, zaćmienie totalne, po chwili budzę się z telefonem w ręce i znowu próbuję. Jedno nazwisko mam, potem drugie i znowu drzemka, nie wiem ile to trwało, ale tak jeszcze nigdy nie obstawiałem:happy:. Typowania na dopingu... :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 15 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2014 Ciekawie będzie jutro, mnie zastanawia przede wszystkim jak przypakowany Hirscher da sobie radę ze slalomem. Najwięksi rywale w ostatnich sezonach, czyli Myhrer i Neureuther wracają po kontuzjach i niekoniecznie muszą być w pełni sił. Wypada, że głownymi rywalami Marcela będą dziadek i dziecko (Matt-Kristoffersen). Typy z daleka na dobry występ: Phillip Schmid i Truls Johansen. Wkrótce zaczynamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 15 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2014 A ja liczę na dobry występ Grange oraz Felixa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 15 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2014 A pamiętacie jeszcze o Ivicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 16 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2014 Ktoś obstawił podium Solevaaga ?:laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi