Pinio46 Napisano 17 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2014 To może będziemy typować wyścigi kolarskie np. Taki tour de france albo inny tour ? Co prawda tam nie ma takich pewniaków, więc będzie bardziej loteryjnie Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 17 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2014 To może będziemy typować wyścigi kolarskie np. Taki tour de france albo inny tour ? Co prawda tam nie ma takich pewniaków, więc będzie bardziej loteryjnie Wysłane Tapatalkiem hehehe... to już dla mnie jest całkowita abstrakcja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 18 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2014 hehehe... to już dla mnie jest całkowita abstrakcja :) I tu jest szansa dla nas żeby z Tobą wygrać :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 18 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2014 A co sądzicie o tenisie? Oczywiście żart, bo typowanie tenisa, to by dopiero były jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 18 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2014 W sumie to wszystkie sportowe typowania to loteria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 18 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2014 Owszem, ale są rzeczy mniej i bardziej przewidywalne Pływanie możesz typować z większą skutecznością niż skoki narciarskie. W piłce nożnej, siatkówce czy koszykówce wytypować zwycięzcę jest często bardzo łatwo - gorzej z wynikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 18 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2014 W sumie to wszystkie sportowe typowania to loteria Oj, to chyba Loteria masz na drugie ? :wink: :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 18 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2014 Oj tam pitu pitu... Tak czy siak - żadne "zastępcze" typowanie nie będzie tak emocjonujące jak typowania w Narciarstwie Alpejskim (przez szacunek wielką literą) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 23 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2014 Wreszcie Ktoś gada po ludzku:applause: To ja będę na weekend wstawiać tak jak do tej pory "nasz umowny program TV" czyli jakie zawody danego dnia i o której godzinie oglądamy, hehehe Jeszcze do Olimpiady nie doszedłem. Na ten weekend była końcówka stycznia, Cortina panie i Kitz panowie :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 Dostałam dzisiaj paczuszkę od Redakcji z nagrodami DZIĘKUJĘ !!! :redface: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 Chwal się zaraz plizzz Wysłane Tapatalkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 No nie wiem... nie wiem... no dobra Koszulka Eurosportu i książeczka Bodego ...a miałam w zeszłym tygodniu sobie kupić tę książkę... ale nie chciało mi się stawać przy empiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 A foty ? Oczywiście koszulki. Yyy tylko nie na wieszaku. Tylko life :D:p:p Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 Kurcze brak edycji. Foty małej słit z rąśi :D Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 U nas się na to mówi samojeb...ki hehehehe Niezła próba Ale T-shirt ma być nieśmigany, bo będę na nim zbierała autografy Mogę tylko powiedzieć, że dostałam wersję... damską T-shirta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 25 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2014 To jak to się u was mówi samo...ki nie będzie Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 25 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2014 Na razie nie będzie Koszuleczkę przeznaczę na autograf dla Hermanna - jak juz ją obautografuje to wtedy ją założę i pierdyknę focię z autorączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 25 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2014 Jeszcze raz wielkie gratulację:angel: Wszystkim gratuluję wytrwałości w typowaniu i zapraszam za rok:laughing: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 25 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2014 No nie wiem... nie wiem... no dobra Koszulka Eurosportu i książeczka Bodego ...a miałam w zeszłym tygodniu sobie kupić tę książkę... ale nie chciało mi się stawać przy empiku Także odebrałem super nagrodę koszuleczka nawet rozmiar trafiony....książkę już mam i już przeczytałem więc może ktoś będzie zainteresowany... dogadamy się )) Dziękuję wszystkim za super zabawę , teraz czegoś brakuje na zasadzie budzę się rano w weekend i zastanawiam się czy obstawiłem )) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 26 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2014 I ja również otrzymałem super nagrodę - książki nie czytałem ale czasu teraz mam dużo to nadrobię a koszulka na tenisa będzie (choć rozmiar trochę duży). Do zimy trzeba jakoś wytrzymać. Gratuluję DZW i mirazowi zwycięstwa w konkursie i reszcie uczestników oczywiście również oraz samych maksów w przyszłym sezonie. Serdecznie pozdrawiam! Mariusz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2014 To co zaczynamy zabawę Zapraszam do typowania zwycięzców zawodów giganta kobiet i mężczyzn pierwszych zawodów Pucharu Świata w narciarstwie alpejskim w Soelden 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 24 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2014 To co zaczynamy zabawę :)Zapraszam do typowania zwycięzców zawodów giganta kobiet i mężczyzn[/url] pierwszych zawodów Pucharu Świata w narciarstwie alpejskim w Soelden Tak jest!!! Dzięki JC!!!!!!! No to wchodzę w tę zabawę, jak JASTRZĄB W KURĘ! Hell yeah! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 24 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2014 Ja też już zagłosowałem ye ye ye chyba jeden z pierwszych :D:D Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 24 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2014 Wchodzę w to:) let's play game! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2014 Są już wyniki typowania dzisiejszych zawodów PŚ w Soelden. Klasyfikacja generalna będzie zaktualizowana w poniedziałek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi