Rush Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2014 Może na 9 i tak najwcześniej zawody zaczynają się około 9.30 Na IO w Sochi zawody bedą się zaczynały o 8-smej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2014 Ale IO nie mamy w kalendarzu chyba :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2014 Nie ma IO w "naszym" kalendarzu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2014 Nie ma IO w "naszym" kalendarzu :biggrin: Będzie nowy konkurs - typowania olimpijskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2014 No i wycięlu najlepszą Cześć na Lauberhorn :mad::mad: Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2014 Żesz nie mogę edytować. I w nerwach bzdury piszę. Wycięli miało być i część trasy. Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2014 Kochani Chłopcy! To, że jestem na urlopie (bez netu) nie oznacza, że można mnie tu bezkarnie obgadywać...bo potem jest mi przykro :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 19 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2014 Droga Wrózko pokaż kto a am mu skopię tyłek Wysłane Tapatalkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Kochani Chłopcy! To, że jestem na urlopie (bez netu) nie oznacza, że można mnie tu bezkarnie obgadywać...bo potem jest mi przykro :tongue: Fajnie obstawiłaś zjazd, tylko niestety się nam nie odbył. Moderatorzy niech tam może z formularzami podziałają bo się miks zrobił, a w weekend mamy chyba 4 konkurencje szybkościowe u Pań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Fajnie obstawiłaś zjazd, tylko niestety się nam nie odbył. hehehe W tym temacie jesteśmy zgodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Wyniki wstawione, punkty przeliczone. Naniosłem tez zmiany w kalendarzu na najbliższe imprezy. Proszę o sprawdzenie, bo typowane (odwołane) zawody można jeszcze edytować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 W/g kalendarza FIS jutro jest rozgrywany slalom mężczyzn-czy mamy punktować od nowa czy wszystko zostanie przeniesione z odwołanych zawodów. Moderator powinien zweryfikować naszą zabawę-pozdrowienia dla wszystkich A Body dał czadu na treningu(jest wielki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 W/g kalendarza FIS jutro jest rozgrywany slalom mężczyzn-czy mamy punktować od nowa czy wszystko zostanie przeniesione z odwołanych zawodów. Moderator powinien zweryfikować naszą zabawę-pozdrowienia dla wszystkich A Body dał czadu na treningu(jest wielki) Też to zauważyłem. Wg FIS: piątek - slalom, niedziela - kombinacja. U nas odwrotnie. Trochę się w tym wszystkim pogubiłem przez co uciekły mi dzisiejsze zawody. : Jak obstawiać? Zmieniać czy propozycje zostaną zmienione z automatu? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 Ja czekam zawsze na liste startowa i na dwa dni przed zawodami nie typuje.Zawsze ktos niestety moze doznac kontuzji, np w jutrzejszym slalomie(nikomu oczywiscie tego nie zycze) i w kombinacji juz nie wystratuje.Dlatego dobrze by bylo dostosowac typera do zmian wprowadzonych przez FIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 Ej no, niedzielne zawody w SG i SK już zamknięte do typowania a dzisiejszy SL z niedzielną datą otwarty? Nie dało się paru kliknięć zrobić żeby daty dopasować do zmian organizatorów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 Ej no, niedzielne zawody w SG i SK już zamknięte do typowania a dzisiejszy SL z niedzielną datą otwarty? Nie dało się paru kliknięć zrobić żeby daty dopasować do zmian organizatorów? ej no dałoby się tylko dyrekcja na emigracji :proud: ja wiem,że prezes nie jest tam na wczasach i czasem pracuje ale widocznie nie ogarnia wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 Fakt. Narobił się bałagan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 ej no dałoby się tylko dyrekcja na emigracji :proud: ja wiem,że prezes nie jest tam na wczasach i czasem pracuje ale widocznie nie ogarnia wszystkiego To dyrekcja nie zna pojęcia: zastępstwa i delegowania zadan? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 Fakt, że troszkę zamieszania jest, ale logiczne jest chyba to, że dzisiaj typowaliśmy slalom, skoro był dzisiaj, a kombinację i super-g w niedzielę. Jeżeli typowania będą zamknięte zawsze można umieścić typy na forum, lub przesłać privem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 Kalendarz zaktualizowany! Dziękuję Anecie za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 O, nawet padły 2 maksy za SL. Jeśli uczciwe, to gratulacje. JC ma chyba możliwość weryfikacji, kiedy zostało wysłane typowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 To mamy dwójkę mądrych, którzy wytypowali perfekcyjnie podium slalomu, szczere gratulacje,tylko zastanawiam się dlaczego były to dwie ostatnie typujące osoby :shocked: Pierwsza zasada typowania, kiedy umieszczam Hirschera na podium w slalomie ten wypada z trasy. Drugi raz w tym sezonie się złałamałem i drugi raz bingo. Jakoś mnie to specjalnie nie martwi i chyba będę to robił częściej, bo jest to sytuacja win-win 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 O, nawet padły 2 maksy za SL. Jeśli uczciwe, to gratulacje. JC ma chyba możliwość weryfikacji, kiedy zostało wysłane typowanie. hahaha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 Odsyłam do postów nr 63 i 71 JC w tym temacie. Więc wszystko będzie jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi