ziom10 Napisano 21 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2012 działamy coś w tym roku??? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 22 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2012 No właśnie dołączam się do pytania kolegi wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowcio Napisano 22 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2012 no właśnie..I weekend z zawodami się zbliża.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 podbijam bo też jestem w gronie zainteresowanych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 patrząc na ilość odsłon tego tematu zainteresowanych jest więcej - oprócz administracji.... :angry::angry::angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esi70 Napisano 26 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2012 Z tego co widzę czołówka z tamtego sezonu się rwie ,jakby co można postawić w e-fortunie,a i może jakiś grosik wpadnie:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 28 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2012 Chciałem pożalić się, iż brak typera spowodował tragiczne zmiany u mnie w domu i moja małżonka przestała traktować zawody jako priorytet, na skutek czego nie obejrzałem drugiego przejazdu w Soelden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 18 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2012 Też bym co potypował na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2013 Jeżeli macie ochotę na zabawę w "Typowanie najszybszych" zapraszam do działu Sport. Nagrody: 1, 2, 3 miejsce koszulka Eurosport Pamiętajcie, że to zabawa. PS. Jako, że system wygrzebałem z archiwum może się zdarzyć, że coś będzie działać inaczej niż powinno. Gdyby coś, to proszę o sygnał!. Miłej zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 16 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 No i się spóźniłem Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 16 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 Jeżeli macie ochotę na zabawę w "Typowanie najszybszych" zapraszam do działu Sport. Nagrody: 1, 2, 3 miejsce koszulka Eurosport Pamiętajcie, że to zabawa. PS. Jako, że system wygrzebałem z archiwum może się zdarzyć, że coś będzie działać inaczej niż powinno. Gdyby coś, to proszę o sygnał!. Miłej zabawy! Więc pierwsze punkty zdobyte no i może się na koszulkę załapię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2013 Więc pierwsze punkty zdobyte no i może się na koszulkę załapię ? No chyba nie, bo w niedzielę umoczyłeś z typowaniem :sad:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2013 Trochę spóźniony w swoim poście, ale chciałem podsumować wyniki typowania za weekend w Levi. Ja typowałem jako pierwszy z Was, aby sprawdzić system, więc kliknąłem co mi myszka wskazała :stupid:. I dzisiaj sprawdzając do kogo mam wysłać nagrody patrzę, a tu na pierwszym miejscu JC :applause: Wyniki: 1. JC - 15 2. Dampling Zębowa Wróżka - 13 3. esi70 - 13 4. miraz - 11 Przypominał, że jeżeli dwie osoby uzyskają tę samą ilość punktów wygrywa osoba, która typowała wcześniej. Ale dostałem cynk on niejakiego JC, że rezygnuje z koszulki, więc nagroda należy się osobie, które zajęła 4. miejsce, którą jeeeeeest MIRAZ :applause: Gratulacje dla wszystkich za udział w typowaniu i skupiamy się już na zawodach w nadchodzący weekend! Pamiętajcie, że nagrody przyznajemy za cały weekend! Dzisiejszy trening zjazdu kobiet możecie śledzić tutaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 T Gratulacje dla wszystkich za udział w typowaniu i skupiamy się już na zawodach w nadchodzący weekend! Dzisiejszy trening zjazdu kobiet możecie śledzić tutaj 29.11.2013 PŚ zjazd kobiet w Beaver Creek zaczyna się dziś o 18.45 ,a typowanie już zamknięte.... :sad::angry: czy ja mam coś nieteges w kompie.... może ktoś potwierdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 29.11.2013 PŚ zjazd kobiet w Beaver Creek zaczyna się dziś o 18.45 ,a typowanie już zamknięte.... :sad::angry: czy ja mam coś nieteges w kompie.... może ktoś potwierdzić sorry - zaczyna się dziś o 19.00 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 sorry - zaczyna się dziś o 19.00 .... Zaczyna się o 18:45 i można jeszcze typować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 Czy to jakaś zmyła że do wyboru jest jeszcze Stefcio Eberharter? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 Czy to jakaś zmyła że do wyboru jest jeszcze Stefcio Eberharter? Oj muszę usynąć "starych" zawodników Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 Można już sprawdzić typowania na dzisiejszy zjazd. Lara Gut faworytą naszą http://www.skionline.pl/sport/konkurs-typowanie-wynikow,klasyfikacja-zawodow,2740.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 Typuj wyniki Pucharu Świata Lara nie zawiodła Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 Lara nie zawiodła...ale Tina Maze... niech się weźmie do roboty, bo inaczej nici z 5 medali... Nikt nie stawiał na Elenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 Dzisiaj powtórka. Jak jeszcze Gut zacznie wygrywać slalomy..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 Chciałem dodać, że Agnieszka Gąsienica - Gładczan całkiem przyzwoicie W tej chwili jest 49, a startowała z 60 numerem. Nie jest źle! Karolina Chrapek wczoraj też poprawiła pozycję ze startu, także weekend na plus! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 (edytowane) Gut genialna - taka leciutka i zwinna - aż przyjemnie sie patrzyło! Fajnie oglądać "starą" Goergl na podium Tina M nadal słabo i nadal jest to zastanawiające co jest nie tak. Odnoszę wrażenie, że to słoneczko dzisiaj dziwnie świeciło dla najlepszych... Bardzo sie znów cieszę z powrotu Millera (taki szczuplutki) i Feuza (spasiony:eek:). Szkoda Maxa Franza, który świetnie jechał, ale na koniec dał ... ciała. Edytowane 30 Listopad 2013 przez Dumpling Zębowa Wróżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 Maze, tak jak i Julka oraz LV szykują forme na igrzyska! Zobaczysz za 6-7 tygodni (oby!!!) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi