Roobs Napisano 19 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2012 Buty używane 1 sezon przez mojego syna (10 dni) kupione jako nowe. Buty noszą normalne ślady użytkowania - stan techniczny bardzo dobry. Cena: 190 PLN + koszty wysyłki ( kurier) Najchętniej odbiór osobisty Wrocław PS Chętnie zamienię na 23-23,5 lub mniejsze 19 ( dopłata strony w zależności od buta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 19 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2012 Buty używane 1 sezon przez mojego syna (10 dni) kupione jako nowe. Buty noszą normalne ślady użytkowania - stan techniczny bardzo dobry. Cena: 190 PLN + koszty wysyłki ( kurier) Najchętniej odbiór osobisty Wrocław PS Chętnie zamienię na 23-23,5 lub mniejsze 19 ( dopłata strony w zależności od buta) wysłałem na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi