karoolloo Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 Witam Czy Fischer rc4 worldcup sl 10/11 Będą dobre? Swoje umiejętności oceniam na 6-7, lubię trasy przygotowane i durzą prędkość. Do tej pory jeżdziłem na Atomic sl 10 i dobrze mi się na nich jeżdziło. Znalazłem fajne na allegro: http://allegro.pl/fischer-worldcup-sl-155cm-rc4-z17-10-11-okazja-i2679026395.html czy są warte swojej ceny? Jaka jest różnica między sl a sc. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 Witam Czy Fischer rc4 worldcup sl 10/11 Będą dobre? Swoje umiejętności oceniam na 6-7, lubię trasy przygotowane i durzą prędkość. Do tej pory jeżdziłem na Atomic sl 10 i dobrze mi się na nich jeżdziło. Znalazłem fajne na allegro: http://allegro.pl/fischer-worldcup-sl-155cm-rc4-z17-10-11-okazja-i2679026395.html czy są warte swojej ceny? Jaka jest różnica między sl a sc. Dziękuję i pozdrawiam. Aby w ogóle dyskutować w tym temacie, to podaj więcej danych o sobie:rolleyes:: W linku jest narta 155cm, jeżeli masz wzrost w zakresie od 155cm do 165cm, to będzie dobra:biggrin: Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 SC to wersja "cywilna", SL to wersja "zawodnicza" a róznią sie tym że są nie przygotowane w sensie kąty slizgu i tak dalej, po za tym mają wycięcia w dziobach nart, a w wersji SC którą posiadam :biggrin: jest na kawałek przeźroczystej plexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoolloo Napisano 9 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 Tak mam 165 cm.i wage 85kg, ale chodzi mi czy sobie z nimi poradze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 ..... ale chodzi mi czy sobie z nimi poradze. A jak mam to stwierdzić? Nie wiem jak jeździsz, nigdy nie widziałem cię na nartach (zresztą jak chyba wszyscy na tym forum). Oceniłeś się na 6/7, a ja mam w profilu 6:rolleyes:: Ja bym sobie poradził. Narta jak narta, jak masz obawy to najpierw wypożycz i spróbuj. PS: jak sobie nie poradzisz, to zmień samoocenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 Narta jak narta, jak masz obawy to najpierw wypożycz i spróbuj. Obawiam się ze w wersji SL to nie znajdzie nigdzie do wypożyczenia:tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 Tak mam 165 cm.i wage 85kg, ale chodzi mi czy sobie z nimi poradze. - 155cm to rozmiar kobiecy (masy 85kg kobiety raczej nie osiagaja) - narty slalomowe nie sluza do szybkiej jazdy (piszesz, ze lubisz duza predkosc) - sprzedawca pisze ze krawedz ma 0.5mm w najcienszym miejscu (jezeli ma to byc szerokosc krawedzi od strony slizgu to juz niewiele jej zostalo) - z opisu wynika, ze to jest narta serwisowa (tzw. komorka), jezeli masz watpliwosci czy "sobie poradzisz" - to po co sie napinac na taka narte, dla szpanu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 Witam Czy Fischer rc4 worldcup sl 10/11 Będą dobre? Swoje umiejętności oceniam na 6-7, lubię trasy przygotowane i durzą prędkość. Do tej pory jeżdziłem na Atomic sl 10 i dobrze mi się na nich jeżdziło. Znalazłem fajne na allegro: http://allegro.pl/fischer-worldcup-sl-155cm-rc4-z17-10-11-okazja-i2679026395.html czy są warte swojej ceny? Jaka jest różnica między sl a sc. Dziękuję i pozdrawiam. Czytałeś dokładnie opis, że bierzesz je pod uwagę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoolloo Napisano 9 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 Dziękuję Ci Jarek wcześniej nie dokładnie patrzyłem i myślałem, że 0,5cm anie mm, bo 0,5 mm to bardzo mało. Tych nart nie wezmę, ale zdecydowałem sie na ten model, sądzę że sobię poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoolloo Napisano 9 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 dziękuję wszystkim aktywnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi